fredag 1 maj 2009

Denna fina bild har Lena på Lenixagrafik gjort & jag fick låna den! Tack snälla Lena!!!
Hej min vän!! Jag hoppas att du mår bra & att du hade en fin Valborg!!! Jag tänkte dela med mig lita av min gårdag när jag va hos Läkaren i Växjö. Jag ska göra ett allergitest mot amalgam genom min tandläkare & va då på Hudspecialisterna i Växjö i Måndax där de lade allergiplattor över hela min rygg. Fick inte duscha eller svettas. Så nån träning har det ju inte blivit som du förstår. Sen skulle jag dit igår för att de skulle kolla reaktionen & sen dit på Måndag igen, för ev försenad reaktion. När jag så kom dit i går visade det sig att de gjort fel test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Läkaren va jätte ledsen & sa att hon som satte på mig det va ledig, annars hade han kallat på henne så hon hade fått be om ursäkt. Men jag bara log! Jag förklarade för honom att jag va van & hon gjorde det helt säkert INTE medvetet. Jag hade nog blivit mer förvånad om det hade gått HELT problemfritt. För det är så att jag lyckas ALLTID få de mest ovanliga biverkningar av medicin ( är överkänslig av mediciner ), jag drabbas alltid av sånt här... ser mig som en försökskanin, men inte ett dugg bitter över det! Jag ser det mer som - Oj. Vilken ära att vara den utvalda att få gå igenom allt detta!!! Tänk vad jag får lära mig & tänk vad jag lär läkarna!! Jag ser det mer som en lärdom! Iallafall.. men det va en mening med att det va fel test för nu upptäckte vi en allergi som jag inte fått reda på om hon hade lagt rätt test!! Nån ovanlig ( givetvis OVANLIG!! Allt ovanligt drabbar ju mig ) form av allergi mot luftburna blommor & växter ..mycket konstigt namn : SESQUITERPENLAKTONER!
Men jag vill verkligen betona att jag INTE är bitter! Jag känner mer att jag är van & att hellre det drabbar mig än nån annan!!! Så testet va ju inte helt fy skam att få gjort ändå. Men det innebär att jag nu om en månad måste göra om hela proceduren Men det är så det kan bli ibland. Det jag upplevde mest spännande va att när jag körde dit så bad jag änglarna om att oavsett vad som skulle ske, skulle det va för mitt bästa!!! Jag ser det så. Jag är glad att det blev fel.. eftersom annars hade jag ju inte fått veta att jag har den här ovanliga formen av allergi + att det gav mig svar på varför jag får blåsor mm lite var stans på kroppen ibland!!! Så nu vet du det! fniss... Nya tag som gäller!!!
Nu till nått helt annat!!! När man tror att man känner nån & man tror att man kan lita på denne. Man dela sina hemlisar, sina innersta tankar, men anförtror sig....För att sen märka att denne inte alls är den man trott! Hur känner du dig då?
Jag blir lamslagen. Jag blir oerhört sårad. Jag känner mig förrådd Jag blir arg. det blir många känslor. När man delat allt under många år & sen bara blir bortvald för nån eller nått annat. Det är en fruktansvärd upplevelse. Jag känner mig som en trasa. Gammal & utnött. Tänk att denna person vet ALLT om mig. Saker jag absolut INTE vill ska komma ut. Man har funnits där för varandra i vått & torrt. Så är det bara borta! Man har inte gjort nått fel eller nått, man blir bara bortvald. Jag kan se att min vän är på helt fel spår. Att det som lockar min vän är standard. Tänk att pengar kan förändra en person så mycket.
Det mesta kan man köpa, men ingen kan köpa livet.. det är det Tomas Di Leva sjunger & visst har han rätt?!? Jag älskar hans texter!! Tusen nålar i min själ & hjärta är just hur det känns när jag blir bortvald. När människor pratar "skit" likaså. Det gör mig så ont att en del människor går igenom sitt liv i en lögn. De ljuger & hittar på om andra för att de tror att de blir mer sedda & omtyckta då. På andras bekostnad. dessa människor har jag träffat på lite nu & då under mitt 35 åriga liv. Vet ej varför jag drar till mig dessa människor. Kanske för att jag är lättlurad, naiv, godtrogen?!? Men ärligt talat så är jag hellre det & träffar på dessa människor än att gå runt & vara misstänksam & inte våga lita på nån.

Känner att detta inlägg inte blev som jag hoppats på riktigt. Jag blev avbruten flera ggr & då tappar jag helt tråden & fokus. Som du vet så när jag sätter mig här för att skriva vet jag aldrig vad det blir, för det bara kommer. Jag brukar säga att det är tur att jag ej är författare för då hade jag fått bygga mig en liten koja djupt inne i skogen, för att inte bli avbruten...fniss... Men jag hoppas du har överseende med mig!!

Jag skriver kanske ett inlägg senare om jag lyckas hitta "tråden" igen. Nu ska jag återgå till min städning. Eftersom det är så mycket sol ute idag, får jag hålla mig inomhus. Tål ju tyvärr inte solen. Men det är ok. Ingen ide att gå & vara arg, bitter över det. Blir ju inte bättre av det, snarare TVÄRTOM!!!!

DAGENS ORD; JAG TACKAR FÖR ALLT DET GODA JAG HAR I MITT LIV!!!!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Jag vet precis hur det känns .Har råkat ut för en tjej som varje dag förut var här och talade om att det fanns ingen som jag.....ja du vet mycket snack o liten verkstad.Mrn jag har under årens lopp .Bara ett tips!Lärt mej vara ärlig har jag alltid varit och rakryggad för det kan ja tacka mina föräldrar för men till saken hör att inte berätta allt om sej själv!!!!!För då gör man sej mindre sårbar om inte vänsskapen en dag håller...... men den här tjejen sröt och höll på att hon fick så mycket pengar av sin gubbe och blommor oh jag veti f..an vad.Allt för att såra mej .Då blev jag arg men på ett fint sätt,Jag oh mellan killen skulle åka till stockholm imitten på aug förra året .åh då var hon där med en gång med sitt jävla sätt men du kan väl inte åka dit nu vi har ju inte fått barnbidrag än??????ja du vet nog hur det känns. Då svarade jag jo du jag fick 20.000 av min älskling.Sedan dess är hon bortblåst!!!!!!!!!Så det är bara att tänka jag är värd bättre och att sista idioten är inte född än.....Hjälper inte det brukar jag tänka allting har en mening.Hoppas det kan vara till någon tröst.Ha en mysig dag kramiz ~~~~~~RIA~~~~.

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails