onsdag 27 maj 2009

Du är underbar!!!

Jag vill tacka alla er som peppat & visat mig er omtänksamhet här på min blogg, via mail, via mess & Face Book, om gårdagen!! Ni är helt underbara! Hade jag kunnat så hade jag kramat om er alla! Era ord betyder så mycket för mig & jag behövde verkligen lite tröst & peppning efter den hemska gårdagen!! Jag är fortfarande öm & svag i kroppen, men det tar ju ett tag innan medicinen lämnar kroppen. Så till alla er som visat mig den uppskattning & omtänksamhet med era fina ord & råd & tröst vill jag än en gång säga TACK & NI ÄR UNDERBARA!!!!!!!

I dag har jag jobbat. Jag kan tala om att det har varit fullt upp hela dagen. Jag har på 4 tim sålt 4 el 5 spikmattor!! Det har varit en bra dag, trots gårdagen. Det har varit mycket folk. Vi hade möte oxå efter jobbet. Jag & mina chefer & en kvinna som jobbar med utbildningar. Jag missade den första timmen för hon kom redan 17.oo & jag hade fullt med kunder, så min chef får förklara för mig sen vad det hela handlade om.

Mitt hjärta slår lite konstigt även idag & jag har fått väldig värk i höger handled. Hoppas det är tillfälligt. Men jag är på gott humör, finns ingen som helst anledning till att sura, mår bara sämre då. Få se det positiva i eländet. :-)

I morron ska jag på klang-massagen igen. Ser verkligen fram mot det. Hon som gör det är en så underbar kvinna. Som du läst om innan! Hon kallar mig ljusets kämpe. Hon ser mig som en krigare mot mörkret & för ljuset. Hon anser att jag är en stor & mycket gammal själ med enorma kunskaper. Vi har fått så fin kontakt. Hon hjälper mig så mycket. Vi kan prata om allt & hon peppar mig på min väg. Så det ska bli underbart att träffa henne imorron.

Sen ska jag jobba som kontakt person efter det. Få se vad hon vill hitta på för kul. På kvällen kommer nog mina föräldrar. Pappa vill bli klippt & mamma vill få sina bryn plockade... men det kommer hon inte att få.. inte av mig... inte imorron.. hon kommer att få en överraskning :-)

Nu ska jag drick mitt utränsnings te & sen gå & sova med min lilla spikmatta..fniss...

Må bäst & va rädda om er där ute. Ni betyder så ofantligt mycket för mig!!!!!!!!!!!

NAMASTE

2 kommentarer:

 1. Skönt att höra att Du mår lite bättre i dag.
  Biverkningar....jag brukar få alla som står att man kan få på informationslappen som följer med i pillerburken.
  Är livrädd för medeciner misstänksam till tusen....
  Det är nog bra om man kan få hjälp på annat sätt om det går.
  Sköt om dej!
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Hua mig, vad hemskt, vilken skräckupplevelse, dessa biverkningar är verkligen inte att leka med.
  Skönt att du mår bra igen och får annan hjälp.
  Klangmassage låter intressant, underbart att du hittat denna vän som du fått så god kontakt med och som hjälper dig i dina smärtor.
  Ha det så bra!
  Ta hand om dig väl. Kram

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails