torsdag 14 maj 2009

I dag är det min viktigaste persons dag!!!!!

Idag är det min sons dag!! Idag fyller han nämligen 13 år!! 1996-05-14 kl 09.07 föddes han!!! Min älskade lillestore son. Jag har så svårt att fatta att det gått 13 ÅR!!! Tiden går så fort. Nu är det minnena jag får luta mig tillbax på & blicka framåt!! Vilka fina minnen min son gett mig!! Han är en mycket omtänksam & klok pojk! Han har alltid varit väldigt mån om alla! Han är en sann djurvän & hade han fått, så hade han haft ett helt zoo på sitt rum :-)

Anton går nu ut 6:an & till hösten är det byte till större skola inne i stan. Jag tror att det blir jätte bra för honom. Han behöver lite nya utmaningar nu!!! Min son är 1.85 cm lång!! Nja, en så där 16 cm längre än sin mamma & en så där 11 cm längre än sin pappa!! Ni kan ju kanske tänka er hur lätt det är att skälla på honom!! Får stå på tå & ÄNDÅ kommer jag inte upp i hans ögonhöjd...fniss... som tur är är det inte så ofta jag behöver bli så särskilt arg. Jag ger honom "onda"ögat, så vet han vad som gäller ;-)

Igår va det oxå en stor gag för min Anton!! Vi va på prisutdelning på Bowlingen!! Det va under deras årsmöte. Anton hade vunnit 1:a pris i sin klass!! Han va så stolt!! Inte för att tala om hans föräldrar...VI VA SÅÅ STOLTA ÖVER HONOM!!! Detta fina pris fick han!!! Han har spelat bowling i x antal år nu & är jätte duktig!! Så denna dag är min sons dag!! Jag väckte honom med sång , tårta med 13 ljus & present!! Han va väl inte jätte pigg på att vakna..fniss..är han tonåring då eller ?!? Han fick en ny mobil i förskott av oss & idag fick han en högtalare till den. Inte klokt vad priserna går upp i åldern. Vid denna ålder så önskar de sig ju inte en liten bil eller några smågubbar.., nu är det 1000 lapps presenter som gäller!!!

Anton har alltid varit tacksam över det han fått. Han har tidigt fått lära sig att man kan inte köpa allt man vill ha, utan pengarna måste räcka till så mycket annat. Men sen visst kan jag ju erkänna att vi skämt bort honom. Han är enda barnet :-) Men jag anser att vi skämt bort honom på ett bra sätt.

, nu ska jag försöka städa lite här, innan det bär iväg till mitt andra jobb!!! Vem vet, kanske det kommer nått främmat en så här stor dag :-)

Må gott mina vänner & glöm inte

LIVET ÄR HÄR & NU!!!!!!!

8 kommentarer:

 1. Gratta sonen! Att bli tonåring är en ny punkt i livet! Och vad kul att han är så duktig i bowling! Ha en riktigt härlig födelsedag!...med tårta kanske????

  SvaraRadera
 2. vilken härlig blogg du har,alltid trevligt att träffa lika sinnande vänner,med ett öppet sinne,Tack för att du finns,och tack för att du hittade mig,sänder distans-healing till dig med kärlek,ha en bra dag/kram från en fri själ

  SvaraRadera
 3. Hej Hexan här! Har varit lite extra dålig ett tag nu så jag har både varit dålig på att göra inlägg och verklig dålig på att kommentera inne på alla fina och läsvärlda bloggar. Ska nu uppdatera mig hos alla mina "vänner". Återkommer är inte riktigt så stark ännu efter en veckas rejäl illamående av för mycket smärtlindrande mediciner, men som sagt känner att jag är på G.
  Har gjort två nya inlägg, ett lite för argt kanske om sjukhusmaten. Har ju blivit rejät utsatt av den varan i 15 års tid nu minst 3-4 gånger årligen, milt sagt så kanske man kan säga att varje gång så blir de en riktig bantningskur, en ofrivillig sådan visserligen, men man ska ju se allt det possitiva i livet, så jag väljer att se viktiminskningen som något bra(ler) Nej, skämt o sido, fördjäkligt är det, men ska inte plåga dig med det nu!
  Ha det så bra som det bara går!
  Kramis ifrån Hexan!
  PS: Lovar att kommentera och disskutera när jag mår lite bättre, skriver en rad för jag vill inte bli bortglömd(ler)
  Gratta sonen ifrån mig min yngsta är 15 sedan två till på 20 och 17 åren går alldeles för fort!

  SvaraRadera
 4. Visst rullar tiden på alldeles för fort, fattar inte... min äldsta fyller 23 år i morgon, var ju inte längesen hon var ett litet knyte.
  Att bli tonåring är stort, önskar din son en härlig födelsedag och ett stort GRATTIS!
  Vad duktig han är på bowling. Förstår att mamma och pappa är stolta.
  Ha nu en underbar födelsedagsdag!
  Kramisar Yvonne

  SvaraRadera
 5. Hurra till sonen som fyller!!!
  Och Grattis till dej som har en sån fin son!
  Ja det är mysigt med barnen att de växer upp och blir stora och att vi får vara med om att uppleva det är ju fantastiskt.
  Visst är man stolt förälder när de vinner i något de är bra på som Bowling!Jätte kul.
  Jag har varit så nervös när Dotter J spelat solo i Kyrkan eller sjungit.När dotter A tävlat med sin Islänning har jag fått gå och gömma mej för att inte bara få hjärtstillestånd.....Nu är hon kartläsare och tävlar och vinner,kul men jag vägrar åka och titta.Nu så ska hon tävla Skotar SM och Då vill inte hon att Mamma komer för då blir hon så nervös....

  Hoppas Ni får en trevlig födelsedags kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. grattis vilken fin son ni har oj oj oj tårta som är så gott....var den god?hoppas ni alla har haft en trevlig kväll och sonen har fått många presenter.kramar från oss Lalla & Rolle

  SvaraRadera
 7. lilla anton=) gratta honom från oss! till de fina priset=)
  ja han är så stor nu! fy och längre än mig!! gillar jag inte men så är de=)

  SvaraRadera
 8. Hej Tina. du undrade över mina barn dom är femton år som jag inte får träffa för sin pappa.jag har sex barn och dom andre fyra kan jag träffa när dom vill.
  men tyvärr inte så ofta som vi vill. vi jobbar så olika tider.
  men livet går vidare och en vacker dag har jag dom på heltid igen för just nu kan ingen stoppa mig.
  jag har byggt upp mitt självförtroende till max och det behöver dom känna. det kommer att bli tuffa tider men jag vet vad som gäller så jag känner mig väldigt lugn inför det. för jag vet att jag har rätten på min sida. även om jag måste kämpa lite ändå. kramizar tack för att du finns.. bästa vännen vi har jättekram till er alla i er underbara familj. krama varandra extra i kväll///lalla

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails