tisdag 19 maj 2009

Varför gör jag så mot mig själv????

Det är nån form av hat-Kärlek jag känner. I min mage bildas en obehagskänsla! Vid vissa händelser/människor kommer denna känsla i maggropen. Det kan gälla personer som jag tycker mycket om, men ändå väx denna känsla & nu blir den mer & mer påtaglig. Ibland när jag träffar en viss person känner jag bara en enorm vänskap, men sen vid ett annat tillfälle kan denna oron väckas i mig. Jag förstår att det är nått som är fel, men vad?!? Jag kan känna att jag får inte ha nått för mig själv, utan då är det alltid nån annan som snor ideen eller tar över & ge bort min ide till andra!! Dessa personer är inte bra för mig & jag borde verkligen backa tillbax...men samtidigt tycker jag så mycket om endel av dem!!
Vi prövas ständigt med nya utmaningar som ska lära & stärka oss. Men ibland tar det lång tid innan tiden för förändring kommer. Under den tiden har jag en förmåga att lägga energi på sånt som får mig att må dåligt! Jag är en grubblare. Jag grubblar mycket på hur människan kan göra vissa saker & varför ser inte denna mäniska att det hon gör sårar mig?? Vill ta & skaka om henne & skrika åt henne att -DU sårar mig!!!! Men samtidigt tycker jag så mycket om henne. Livet är så kort, så varför gör jag då så här mot mig själv? Jag menar jag gör ju valet själv att tillåta henne att göra så här. En gång i tiden kändes det som hon & jag för alltid, men nu vet jag inte mer. Hon har förändrats så mycket. Inte bara till det sämre men jag känner att hennes jakt på det hon tror hon behöver mest, har tagit över sundheten & hon verkar inte längre bry sig så mycket om vem hon "bjuder" in eller vem hon "fjäskar" för. Bara hon får det hon vill ha!
Det är INTE hälsosamt att umgås för mycket med denne, borde verkligen backa & låta de andra ta över. Känns som att jag hela tiden får kämpa för min plats i skaran. Att jag måste vara med hela tiden för att inte mista platsen. Verkar som att man byts ut ganska lätt om man inte "ställer" upp på det som denne vill. Men varför i hela friden stannar jag då kvar??? Denna kärlek jag känner!! Jag har en önskan om att bara jag står ut kommer det att bli bra igen. Att detta bara är nått av nyhetens behag!! Men min magkänsla säger mig nått annat!!!!! Har varit här 100 tals ggr förr & borde vara van... men man kan aldrig vänja sig vid svek. Jag vet inte ens om hon själv ser detta som jag. tror inte det. Hon vill gärna visa utåt att hon älskar ALLA & dömmer INGEN, men det gör hon. Hon klamrar sig fast tills hon finner nån annan som är ,mer intressant.
Jag måste verkligen fatta ett beslut NU
SKA JAG STANNA ELLER SKA JAG GÅ!?!
Dagens ord;
Att älska eller tycka om någon så mycket att det förvandlas till hat/kärlek, kan INTE vara hälsosamt! Överväg för & nackdelar & funderar ordentligt på vad som hägrar!! Forma ditt beslut efter det! Du behöver vänner för att må bra- men vad du inte behöver är vänner som tar fram sidor hos dig själv som du inte står för. Då är det bättre att aceptera att vänskapen är över. Att det är dax att gå vidare. lämna INGET hat eller ilska kvar med denna person. Förlåtelse & kärlek behövs för din egen läknings skull!!!!!!

5 kommentarer:

 1. Följ din känsla i detta,gör det som känns rätt för dig,för att du ska må bra,det är viktigt för diin utveckling.man kan bli stärkt av vampyrdödare som suger ens energi av än,men ochså bli stärkt av dom att lära sig säga i från.följ din egen känsla i detta.detta är en lärdom att du ska bli stark....jag känner igen detta som du skriver..bara att du tänker eller skriver om denna person ,har ju hon tagit en del av din energi,tilllåt det inte,man har ju val i livet,du bestämmer du har en fri och stark vilja,du har kämpat i livet Tina.Du har kraften att säga STOP nu..DU SKA BARA GÖRA DET NÄR DU SJÄLV ÄR MOGEN ATT ta steget.Se din egen väg att gå,du har alltid tre vägar att gå,välj den som bäst för dig just nu..följ din egen röst och inre väg inom dig,LYSSNA PÅ DEN,mitt råd.Ha det bäst hinner ej skriva mer ska hämta min somn på dagis

  ha det bäst

  KRAM Linda andliga-blogg

  BLESS YOU

  SvaraRadera
 2. Lyssna till dina egna kloka ord! Det är dags att välja nu! Känslor av svek är inte hälsosamma....så ta fasta på de personer som finns runt omkring dig som faktiskt bryr sig om dig och sluta låta den här personen ta mer energi från dig.....
  Kram
  /Lotta

  SvaraRadera
 3. Tack Tina för dina fina ord på min blogg! Jag blir glad av dom...så det är klart att du ger mig en massa! Vet la du! *ler*

  SvaraRadera
 4. Hej Tina!
  Tack för alla härliga underbara kommentarer, blir så glad. Tack för din vänskap också på fb och alla härliga hälsningar.

  Du skriver själv att det är dax att välja nu, stanna eller gå. Din magkänsla säger dig att du är värd mycket bättre, du ska bara göra det som känns bäst och rätt för dig så att du mår bra. Gör det nu, tveka inte, gör det för din egen skull du behöver göra det för att kunna läkas på riktigt, annars finns känslan där för alltid. Vännens svek som tar all energi ifrån dig gång på gång.
  Vet denne person hur du känner, gör nu något för din egen skull hjälp dig själv att må bra. Fatta nu ett beslut som gynnar dig och ingen annan. Önskar dig allt gott.
  KRAM från mig.

  SvaraRadera
 5. Min härliga och goa vän. Jag känner igen mej i allt du skriver.
  Hela livet ja inte hela kanske men.... jag haft svårt att skilja på vänner och vänner. Det är så svårt att förstå människor, ena stunden diskutera man något. Sedan kan man få höra att den sk vännen har sagt något annat, då kommer den där klumpen i magen och känslorna börjar att jobba, man blir osäker.
  Tvivlet på sig själv blir sjukt.
  Med livets skola har jag inte så många vänner, men jag har hellre några, som låter mej vara jag. man ska låta känslan styra mer. Sen går man på det igen, men nu tycker jag att jag kan hantera det bättre.
  Tycker du är så klok och så full av kärlek. Din känsla som är rätt för dej, känn den och gör valet.
  Du är värd så mycket. Älskar dej så mycket.
  Min kära ängla vän

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails