tisdag 5 maj 2009

Halleluja!!! Glöm inte andas!!!

I dag är det mycket som ska hinnas & orkas med! Först ska jag jobba som kontaktperson åt en kvinna. Få se vad vi hittar på för kul idag. Beror helt & hållet på hur hon mår. Efter det ska jag hem en snabbis, sen bär det av till kvartsamtal på skolan. Ska bli så skönt att slippa denna skolan snart. Anton slutar där till sommaren. Ingen bra skola & tyvärr inga bra lärare. Så det ska bli så skönt att han kommer därifrån. Efter det är det kalas! Antons kusin fyller 13. Så det blir en stressig dag IGEN!! Men jag ta det så lugnt jag nu kan. Gör mitt bästa för att styra upp det så det passar mig.
En sak jag undrat över är varför en del envisas med att stanna kvar på sitt jobb, trots att de är över sin pension!? Är de fortfarande pigga & älskar sitt jobb, är det helt ok tycker jag, men när de är trötta, otrevliga, ingen som helst glädje kvar över vad de arbetar med, borde de inte ta sin pension då? Borde de inte iallafall FÖRSÖKA få lite trivsel i livet & göra vad de vill? Jobbat ett helt liv & sen helt plötsligt inte vara välkommen måste ju vara jätte jobbigt! Men är de inte ett dugg intresserade över vad livet har att erbjuda dem efter jobbet?? Nåja... vi är alla unika!!!!
Snart är det 3 år sen min barndomsvän tog sitt liv.. Det börjar känna sig påmint Jag brukar bli nedstämd & sorgsen i mitt hjärta när dagen nalkar sig. Jag har skrivit om henne & hennes liv i ett tidigare inlägg, om du vill läsa vad det handlar om! Har inte haft så mycket tid eller ork till att besöka hennes grav på ett tag. Men tänder ofta ljus för henne här hemma & mina tankar är med henne hela tiden! Jag saknar dig Jennifer!!! Jag brukar oxå tända ljus för henne här inne på min sida! Du kan oxå tända ljus där för någon du saknar eller oroar dig för. Klicka bara på ljuset här till höger & följ instruktionerna!!!
Idag är det kallt & regningt så jag tände en brasa i öppna spisen! Mysigt. Jag längtar efter att kunna ta upp min träning igen. Känns som jag hinner just komma igång med den, så händer nått som gör att jag måste ta ett uppehåll. Jag borde vant mig efter alla år, men just den biten är tuff att lära. Jag hör många andra som pratar om sin träning hit & dit, det gör att jag blir lite avis. Jag vill oxå kunna träna!!!!
Blev ett lite gnälle-inlägg nu märker jag så jag avslutar här lite fint. Men jag skriver snart igen!
Må gott mina vänner & va rädda om er! Finns bara en av DIG!!!!!

4 kommentarer:

 1. Hej vännen! Har läst dina inlägg och lyssnat på Thomas Di Leva. Älskar hans musik. Ha det jättebra, vi hörs någon dag. kram

  SvaraRadera
 2. Vad klok du är! Vi får inte glömma att andas. En yogalärare sa en gång att rätt andning är 75% av din hälsa....så ta djupa välgörande andetag ofta!
  Idag är luften härligt frisk...efter ett lätt vårregn så luktar det så jätteunderbart!

  SvaraRadera
 3. Ja du vännen! Veet Du jag går och lär mej att andas,,,,ja det låter konstigt men så är det.
  Jag andas fel.Beror tydligen på att jag har värk hela tiden och andas lite kort och då svimmar jag både lite här och där...inte så bra.Men jag håller på att lära mej "hitta min andning" min man brukar helt plötsligt säga till mej ibland -Andas!! och då kommer jag på att -ja,just ja det var det också :)

  Men nu ska jag gå ut och ANDAS i friska luften och plantera lite kryddor som vi köpt i dag!
  (Så söta bilder du har på din sida)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack för ditt besök. Din blogg är mycket som jag. Det är vackert. :*
  ---------

  Tina, jag känner väl eftersom sjukdomen reumatism på länge jag chora.Też redan hårt på hemmaplan för att hjälpa till. Jag har deformerade händer: (Smärtan ökar som det regnar deszcz.Przesyłam din hälsning. Hälsa är min vän site:) Kisses Gienia.

  ___$_Dziś rozdaję
  ____$$_motyle.
  ____$$$_Kolorowe szczęścia
  ____$$$$_chwile.
  ____$$$$_Ulotne i
  ___$$$$$$_delikatne,
  ___$$$$$$_ A siły mają
  __$$$$$$$$_w sobie tyle.
  __$$$_$$$$
  __$$$$_$$$
  _$$$$$_$$$$___•
  _$$$$$$_$$$___I
  _$$$$$$_$$$___I
  $$$$$$$$_$$___I
  $$$$$_$$_$$__I____•
  _$$$$$_$$$$__I___I
  __$$$$$_$$$_#
  ___$$$$$__##__$$$
  _$$$$$$$_##$$$$$$$$$
  $$$$$$_##_$$$__$$$$$$$
  $$$$$_###$$_$$__$$$$$$$
  $$$$_###_$$_$$$__$$$$$$$
  $$$_###_$$$$$_$$$_$$$$$$
  $$__##_$$$$$$$$$$$$$$$_$
  $__#__$$$$$$$$__$$$$$$ _$
  $___$$$$$$$$$$$ ____$$$$
  ____$$$$$$$$ ________$$
  ___$$$$$$$ __________$
  ___$$$$$$
  __$$$$$$_ Leciutko jak
  __$$$$_mgiełka
  _$$$$_Niech przysiądą
  _$$$_na twej dłoni.
  _$$_ Niech zabiorą
  _$_Cię ze sobą,
  _Gdzie marzenia księżyc goni

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails