fredag 8 maj 2009

Redan kväll..ops...hur hände det??

Jisses.. vad hände? Redan kväll!?! När hände det?? Tiden går så otroligt fort! Eftermiddagen på jobbet va omtumlande idag. Vi fick ett kort strömavbrott, vilket ledde till att kassan la av & fick startas om. Som tur vava min älskade chef & vän kvar. Vi hade besök av en underbar säljare. en ung kille med hjärtat på rätt ställe & väldigt sunda tankar! Han va helt underbar. Vi fick presenter av honom. Bla ett jätte fint badlakan! I dag har jag svårt att förstå att jag mådde så dåligt igår! Men mitt jobb är så underbart & det hjälper mig. Jag längtar dit när jag är ledig :-) Världens bästa chef har jag oxå!!!! Men det har varit en omtumlande dag idag. Mycket konstigt som hänt.
Jag började se "spöken" när jag började där. Jag har aldrig kunnat det tidigare..men nu händer det titt som tätt att jag kan se eller känna av dem. idag har det varit en sån dag. Det har ramlat ner saker som inte går att få ner om man inte lyfter ner dem. Atmosfären har varit triggad eller hur jag ska förklara det! det har varit stressade energier. Jag är oerhört känslig för energier & tar lätt på mig andras. Jag kan träffa en person som säger att hon/han mår så bra så & är så lycklig, men då kan jag plocka upp sanningen i energier. Jag kan känna personens äkta känslor. Men tyvärr är det inget jag lärt mig hur jag ska styra. Det är inget jag kan styra eller best när jag ska plocka upp energier. Det bara blir. Jag skulle så gärna vilja lära mig hur jag ska hantera det & detta med "spöken", men tyvärr kostar det ju en hel förmögenhet att gå en sån utbildning!!
Jag har provat på mycket alternativa behandlingar. Som jag nämnt i annat inlägg så har jag gått Tidigare liv på Visings Ö ( inte utbildningen, utan deltagit som "försökskanin" för de som utbildar sig & ska göra sista provet ) det är nått jag varmt rekommenderar dig att prova om du har möjlighet! Vi kan få många svar på frågor som vi bär på! Vi kan få förklaringar till ex fobier eller andra personligheter vi har! Det har verkligen hjälpt mig på min resa till bättre hälsa & bättre kunskap om mig själv!! Healing är en annan bra metod! ALLA kan hela! ALLA har den gåvan, men det är inte alla som vill eller tror på det. Jag healande min katt som blev sjuk & hon blev frisk. Jag har helat min man när han skadat sin armbåge en gång & det hjälpte!
Min man va ju hos läkaren idag. jag va så nervig. Men det gick bra. han har troligtvis gallsten! Han ska få tid till ultraljud. Min älskade klippa! Min älskade man! Pappan till mitt älskade barn! Han är en underbar man som alltid finns där för mig. Han har gett mig en av de finaste gåvor någon kan önska sig... mitt barn!! Denna fullständiga kärlek de ger mig, går inte att beskriva!!
I stället för Kvällens ord , drar jag ett OSHO ZEN TAROT- KORT;
( Jag ber om det viktigaste budskapet till mina läsare )
Nr 6 - DRÖMMEN
Min tolkning ;
Vi alla har drömmar. Drömmar om pengar, eviga kärleken, barn, att bli frisk, att få jobb, att kunna måla, att bli älskade, att bli omtyckta..mm.. Drömmar är bra, men vi får inte glömma att det är ENBART vi själva som kan göra om drömmen till verklighet. Vi kan inte lämna över vår dröm till någon annan & tro att de ska få drömmen att slå in. Det är enbart du själv som kan få din dröm att slå in. Vi kan inte förvänta oss att få den serverad på ett silver fat. Vi kan inte till fredställa våra behov genom att vara beroende av andra. Vi måste var & en av oss låta vår egen inre visdom, rikedom & mognad utvecklas i sin egen takt. Det är först då vi kan utveckla våra drömmar till verklighet!

3 kommentarer:

  1. hallå vännen. helt klart är dt vi som styr hur vi vill ha det i vårt liv även om det tar många år för oss att inse vad som är rätt och fel för oss. alla har vi så många gåvor i vår ryggsäck som bara vi kan styra över.men bara vissa av dom.
    TYVÄRR för vi kan konsten att känna att vi kan ha hela biten utan att den går i tusen bitar. men bara om vi får styra och göra det rätta för oss och våra närmaste. för vi kvinnor kan och det vi inte kan kan ingen göra bättre. för vi är dom starka, riktigt starka som verkligen kan. om stormen alldrig bedarar så står vi fsta som vilken klippa som. det bara är så. ha en god natt och dröm underbaRA DRÖMMAR FÖR DET SKA VI...kramizar i massor/Lalla

    SvaraRadera
  2. hallå vännendu ska veta att jag drömmer många drömmar.men den som står mig närmast om hjörtat är att alla mina vänner får vara friska och ha ett rikt och lyckligt liv med sina respektive.. men att drömma om pengar,ja den lottovinsten den dröjer nog, bättre med ett bra jobb och en bra lön varje månad. än ett skägg som sitter fast i brevlådan. för den fastnar när den ska vara snyltgäst hos någon.... ha en bra natt kramizzz

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails