lördag 2 maj 2009

I dag är det min storasysters dag!!!

Detta är min älskade syster Camilla som idag fyller 40 år!!!!
Min älskade stora syster Camilla fyller i dag 40 år!! Tänk att hon har funnit vid min sida i vått & torrt i 35,5 år!! Hon är en klippa!!! Hon bor i hus med sin sambo Anders & deras två barn Evelina 14 & Gustav 12. De har 2 katter & snart en liten hund!!! Jag vill berätta lite om min syster ; Min syster är en varm & omtänksam kvinna! Hon finns alltid till hands & hjälper gärna till! Hon menar alltid väl! Hon jobbar som dagis fröken & jag kan utan tveka säga att HON är stans BÄSTA dagisfröken!!! Hon är mamma till 2 underbara barn som hon gör ALLT för. Jag undrar ibland hur hon orkar!! Hon har en tendens att glömma bort sig själv & sina behov. Vilket är synd, för vi alla behöver lite andrum ibland. Min syster är en stark kvinna! Hon får saker & ting gjorda! Hennes familj betyder mycket för henne. Hon är alltid glad & peppande. Hon har mått lite dåligt en tid, men hon förstod varför & accepterade signalerna & valde att göra nått åt det & det värmer mitt hjärta så enormt!! Hon börjar nog förstå att även hon är mänsklig & kan behöva ett andrum & få lite tid till sig själv. Vi måste alla få en välförtjänt vila ibland & nu tar hon den. Hon gör saker på sitt sätt nu, istället för att behaga alla andra. Det är STYRKA!!!!!! Min syster har alltid funnits för mig. Hon har alltid en hjälpande hand över. Hon har varit med mig hos läkare som stöd, när jag själv inte orkat. Hon har passat Anton när det behövts. Hon har tröstat när jag varit ledsen. Hon gläds med mig..Jag kan berätta ALLT för henne. Jag har 100% tillit till min storasyster!

Alla blommor & all kärlek vill jag ge dig Camilla idag på din stora dag! Jag vill tacka dig för att du är DU & för att du finns där för mig! Utan motkrav & utan förväntningar finns du där. Vad skulle jag gjort om du inte fanns där!?!?? Är tacksam över att du tar det lugnare nu. Att du tänker lite mer på dig själv. Finns INGET ego med det! Mår du bra mår dina barn & alla vi andra bra! SÅ gör du inte det för din egen skull, gör det för alla oss andra som älskar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 kommentarer:

 1. Vad gulliga saker du skrivit till din syster.Fina blommor oxå.Då är det kalas i dag, va mysigt.Ha en mysig kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 2. En Grattis hälsning till Din Storasyster!
  Lyckliga Du som har en Storasyster.....önskar jag också hade en storasyster...men mina stora flickor är som systrar till mej och mina bästa vänner är de också:)
  Du har skrivit så fint om henne hon har verkligen funnits för dej och Hon är säkert väldigt glad att ha en sån lillasyster som Du.
  Kram till dej!

  SvaraRadera
 3. Visst är det underbart att det finns systrar! Gratta din syster i efterskott! Att bli sviken och känna sig förrådd är inte alls kul...men minns att allt som du ger ut kommer tusenfalt tillbaka....det goda som du ger ut och det onda....så de människor som ägnar sig åt att tala illa om andra får det tusenfalt tillbaka på ett eller annat sätt.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig syster du har, men du skojar, hon måste vara 30 år inte 40år. Hon ser sååå ung ut.

  Härligt med eran kärleksfulla syskonkärlek.
  Blir lite avis.
  All kärlek till dej min ängla vän.Puss

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails