måndag 18 maj 2009

Förvirringen är total...

God morron min vän!! Hoppas du mår bra! Denna helgen har verkligen gått så fort!! Mycket som hänt & många känslor som kommit upp till ytan. Varit en omtumlande helg. I lördax va jag med mina chefer & jobbarkompisar på fest. Det va jätte kul. Vem har sagt att man behöver alkohål för att ha kul..fniss...
Igår va det en lugn Söndag! Denna gårdag innehöll en hel del känslor. Du har säkert varit där du oxå nån gång, då du bubblar upp av känslor. När duinte riktigt vet vad som är på väg att hända. När kroppen liksom talar om för dig att snart händer något!! Du vet inte riktigt vad, men du kan tydligt känna det. Ibland är det kanske bättre att inte veta vad som är på gång.. men just nu skulle jag gärna vilja veta vad. Ska jag fortsätta med det planerade eller ska jag bara vara passiv & avvakta??
När du har nått på ditt hjärta men du vet ej om det är någon mening att lägga energi på det & få nån annan att förstå? När du känner att det som händer är fel!! Samtidigt känner du att det som händer kanske inte är fel utan helt rätt, bara att du inte kan förstå. Men jag har lärt mig att tro på mina känslor. Mina känslor finns ju där av en orsak!!! Är det värt att säga ifrån & riskera en konflikt som du inte har en aning om hur den slutar! Är det värt det? Har du ork till en konflikt? Ibland är det bättre att INTE säga sin mening utan bara låta allt ha sin gång... men när är det bättre med konflikt & när är det bättre med att låta allt ha sin gång?
Det för mig, är turbulänt!! Saker & ting händer även om man inte vill det alltid. Ska jag stanna eller ska jag gå? Det är svårt att avgöra. Ibland är det nog bättre att vänta ut vad det nu är & stanna, men ibland kanske det just är ett bryt som behövs för att "överleva". Att bli sviken av en av ens bästa vän är ett stort slag. När praktiska ting går före den livs levande vännen. När vännens känslor & åsikter helt plötsligt inte räknas. Hur kan det vara så lätt för vissa att bara kapa banden UTAN nån som helst ånger???
Vem tror den att den är? Någon sorts övermänniska? Detta gör mig så fruktansvärt arg!! Att vissa människor hellre kapar långa vänskaps band, än att erkänna att den har fel. Att vännens åsikter är av ren välmening!! Det berör mig på djupet av att se en människa förvandlas så drastiskt. Men det har alltid funnit drag för detta, men jag har nog aldrig anat att det verkligen kunde gå så långt!
Jag drömde så mycket inatt & allt va ett ända virrevall!! Jag va bara tvungen att skriva av mig lite.. vet inte vad det är som blev skrivet.. kanske inget sammanhängande alls men i min kropp skriker känslor som försöker tala om nått för mig. Nu gäller det för mig att vara uppmärksam över vad de betyder. Är det en vaning för något? Är det något förträngt som ska upp till ytan?

4 kommentarer:

 1. ja visst måste det vara bättre många gånger att inte säga alltid vad man tycker och tänker. Men om det är ens bästa vän ska man ju kunna ha en öppen kommunikation och kunna ta det, eller?

  SvaraRadera
 2. Hej min vän!!
  Jag håller med dig till 100%! Är man sanna vänner borde man absolut kunna ha en öppen kommunikation!!! Det är just det jag menar, men ibland visar det sig att den sanne vännen, inte va den man trott!
  Ha en mysdag & njut...gå en runda & kryp sen upp i soffan & mys!!!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Visst är det ett oerhört svårt slag när man känner sig sviken! Känslan av svek är ingen skoj känsla...men vila du i dina känslor och låt det hela utkristallisera sig....det kommer till ytan det som är på gång...i sinom tid. I rätt tid kanske också ???? Kram till dig. Ta vara på de goda vänner som du faktiskt har!

  SvaraRadera
 4. very good blog, congratulations
  regard from Reus Catalonia Spain
  thank you
  http://trucadors.blogspot.com

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails