fredag 29 maj 2009

Lite blandat av djup & glädje...

I går va jag på min 2a klang massage! Det är nått helt magiskt. Jag förstod att jag verkligen ÄR i min energi ( Hon som gör det, vi kan kalla henne I ) sa att jag borde jobba med sånt som handlar om energier. Att jag är enormt stor andligt & min kunskap är enorm, men jag måste börja lita på mig själv & hitta mitt sätt att plocka fram det!! Jag är LJUSETS KRIGARE, säger hon :-) Denna massage är verkligen nått helt annorlunda mot allt annat jag provat & jag har provat MYCKET!!! Så det va en jätte upplevelse även denna gång! Ser fram mot nästa!!! :-) Jag har fått en del förfrågningar ang de här SPIKMATTORNA av er & jag vill börja med att säga: KÖP EN!!!! Jag ger gärna dig information & råd om du vill.. lämna bara en kommentar eller sänd mig ett mail, så vidarbefodra jag information!!! Det är en underbar " uppfinning " som hjälper så många människor som inte längre haft ett hopp om att bli bättre!!! Detta är inget HOKUSPOKUS, utan detta slår alla smärt stillande piller & sömn piller med hästlängder!!!!! Så går du i funderingar om en matta!! TVEKA INTE!!! Men den du köper av ska KUNNA ge dig information om den, kan den inte det ska du gå någon annan stans!!!! I dag är jag ledig & har planerat en PLUGG- Dag. Måste komma igång med pluggandet så jag får gjort provet & kan släppa det sen. Jag är så glad över att jag fick arbete på Hälso city. Detta står mig nämligen varmt om hjärtat! Jag har två underbara chefer som bryr sig så mycket om mig!!! Kunde inte få det bättre!!!!!! Visst är det så ofantligt viktigt hur man trivs på sitt jobb???

Jag pratade med en av mina goaste vänner om det häromdagen. Hon trivs inte på sitt jobb & känner nästan ångest nu när hon ska jobba. Hon kan gå & oroa sig på sina lediga dagar över att gå & jobba. Det stjäl så mycket av hennes energi. Jag vet hur det är att inte trivas på sitt jobb. Har haft en hel del sånna jobb & där cheferna utnyttjat mig. ( pga min förtidspension & sjukdom får de bidrag för att anställa mig ) De ser bara pengarna men inte till MINA behov. de glömmer bort eller struntar i mitt handikapp. Det gjorde att jag blev ännu sjukare & fick till sist sluta. Gå hemma & vara sjuk är INGET kul!!!! Det höll på att knäcka mig. Jag va tbl missbrukare, deprimerad & ensam. Jag hade ingen som vill lyssna på mig i vården. Ingen i vården tog mig på allvar. Det jag ville va att få jobba! Jag va så långt nere att jag sov i dygn i rad. Min man fick ta ett enormt ansvar & han blev så småningom helt slut & va på väg att drabbas av sjukdom själv. Men det såg inte jag. Jag va så deprimerad att jag inte kände nått!!! Jag va ett tomt skal. Jag kände mig oduglig som inte kunde klara av ett jobb ( nu förstår jag ju att jag hamnat fel, att jag borde sagt ifrån långt tidigare till de hemska cheferna. Situationen på mina arb. platser gjorde mig sjukare!!) Jag kom så långt att jag va beredd på att ta mitt liv.

Men så träffar jag rätt inom vården & jag fick äntligen verktyg till att hitta mig själv. Inte hitta tillbaka, för tillbaka är ALDRIG bra. Man vill hitta sig själv!!! Det gjorde jag. Men det tog år!! Jag förstår därför hur VIKTIGT det är att trivas & få utvecklas på sitt jobb!!! Vi alla behöver få känna oss uppskattade, sedda & lyssnade på. Få vi inte det, så börjar vi sakta tyna bort om vi tillåter det. När man inte trivs på sitt arbete & man verkligen har försökt att5 ändra på det som man inte trivs med, då tycker jag att det är bättre att sluta. Vad är viktigare än sin lycka & välbefinnande?? Visst vi behöver inkomst för att överleva.. allt kostar pengar.. men vi kan ju se oss om efter ett annat jobb, om så bara för tillfället tills vi hittar det vi söker.

Men att vantrivas på sitt jobb är en enorm VARNINGSKLOCKA om att nått är fel!! Att själen & kroppen försöker tala om för dig att du går emot dig själv. Du riskerar att bli sjuk om du inte stannar upp & rannsakar dig själv.. lyssna till dig själv. Det är av största vikt i vår hälsa & välbefinnande hur vi trivs i vår omgivning!

Som I sa till mig igår att vi behöver ibland få vara i tystnad. Vi behöver få komma i tystnad för att verkligen höra vår inre röst. Vad säger den mig?? Vad vill den?? När vi är stressade, vi mår dåligt, vi är i vila men hjärnan arbetar för fullt.. då hör vi inte vår inre röst. Vi är inte så bra på att lyssna till oss själva, men däremot är vi FÖR bra på att lyssna på andra & skitprat. Vi lägger för stor vikt vid vad ANDRA tycker & säger. Vi glömmer bort den som är den viktigaste & den som borde vara den enda vi lyssnar på.. nämligen vår egna inre röst. Den ljuger inte, den är i total sanning. Men varför är det så svårt att göra detta då?? Tror att det kommer att bli lättare för andra generationen. För det börjar bli mer accepterat nu allt som rör det andliga & själsliga.

Så våra barn & barnbarn kommer att föra detta budskap vidare. På så sätt är vi med & hjälper till för detta! Våra erfarenheter kan lära de som ska leva kvar efter det att vi gått över. Vi gör många gånger saker som vi egentligen inte vill, men vi är rädda eller tror att andra kommer att ogilla oss annars. Men så är det inte. Vi har förutfattade meningar många gånger. Det VI tror behöver inte vara sanning. Vi ger inte alltid den andre chansen att göra sitt eget val utan vi på nått sätt har redan bestämt att om jag inte gör detta nu kommer han/ hon bli arg på mig. Det är ju inte snällt eller rätt mot den andre. Att inte låta den själv bestämma vad den tycker eller tror. Det är inte alltid lätt att vara människa...fniss... Men så länge du & jag vet att vi gör vårt bästa & vi är här för att lära oss, så kan INGEN klaga på oss. Inte så att vi ska ta åt oss iallafall... klaga görs det ju ändå.. men vi behöver ju inte ta åt oss då :-)

Nja, nu belv det lite djup där & nu lämnar vi det & hoppar över till nått kul istället!!!!! :-) Det är så att min älskade Katt Ellen är med i en tävling. Så jag skulle bli så glad & tacksam om du hade lust att gå in på länken jag lägger in här under, & rösta på min Ellen. Tyvärr valde de inte DENNA bild till tävlingen, men hon heter ELLEN & jag tror det va nr 30 hon har. Det skulle betyda jätte mycket om du ville göra det för mig! När du kommer in på sidan står det.. Rösta på .. katt nått sånt.. där klickar du... sen står det i texten att du ska klicka här ( här är understruket ) där klickar du & då kommer du in till kattbilderna!!! Jag hoppas du kan & vill hjälpa mig med detta. Min katt Ellen är värd att vinna. Hon har fått stå ut med mycket hemskt i sitt liv. Jag köpte henne från katthemmet Kattkomando syd, just innan hon skulle avlivas av sin förre ägare som misshandlat & vanvårdat henne svårt!!! Så det skulle betyda så mycket för mig om hon fick vinna denna tävling!! då ska jag köpa henne en ny fin filt eller nått annat hon gillar, för vinsten!!!! tack på förhand!!! http://www.ljungby.lokaltidningen.se

Dagens ord;

Din tro formar dina tankar... dina tankar formar dina ord.

Dina ord formar dina handlingar..... dina handlingar formar dina vanor.

Dina vanor formar dina värden.... Dina värden formar din framtid.

Det finns en röd tråd genom hela livet... försök att finna den & du kan finna dig själv!!

6 kommentarer:

 1. Ja det var mycket fina och tankvärda saker.Jag blev intresserad av spikmattan.Vad den är bra för,ja du vet nog vad jag menar??????.Söt kisse du har.Ha en skön dag kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Oh så härligt det där lät med massage, skulle nog själv behöva det tror jag, är så stel i hela kroppen!

  Har nu röstat på superfina Ellen, för hon var verkligen vacker! Tycker det var en härlig bild på henne =)

  Hoppas att du får en underbar helg! Själv ska jag börja packa för vi ska åka ner till Västervik idag och det ska bli så skönt att komma bort ett tag även om det bara är för en helg =)

  Kram Nenette

  SvaraRadera
 3. Så mycket härligt och tänkvärt du bjuder på, visst är det viktigt att trivas på sitt jobb, kul att du hittat ett jobb som du trivs så bra på efter de arbetserfarenheter du haft tidigare.

  Vad skönt att du funnit den här sortens massage som verkar passa dig så bra.

  Spikmatttan prövade jag på en gång hos min syster, den var efter de första smärtsamma minuterna väldigt skön och avslappnande, de flesta som provat tycker om den.
  Vet inte om den är bra för allt, tex förslitningsskador i rygg, bäcken och höfter, min far prövade och fick desto värre smärta, hans naprapat avrådde honom från att använda den. Men annars, blir det inte värre inan det blir bättre? Brukar vara så inom naturmedicin.

  Lilla Ellen, såå söt, klart jag röstat på henne. Önskar er lycka till i tävlingen.

  Ha nu en härlig strålande god och varm helg.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 4. Hej Tina!
  Vilken söt Misse du har. Jag har röstat på henne. Hoppas det fungerade från min dator bara. Jag önskar dig en skön helg.
  Många hälsningar från Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 5. Vad söt din misse är.
  Klart att jag har röstat på henne.
  Hälsningar till dig / Margit

  SvaraRadera
 6. det du skriver är värkligen rörande sant. så otroligt vackert skrivit.man blir glad långt ner i tårna, så underbart att veta att just du är min vän. Tack det värmer.
  men nu till något annat. detta. jag Är..lite kul ändå.gå in på miranna.blogg se Du kan väl med anmäla att du kommer på bitch party.
  kramizar

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails