tisdag 19 maj 2009

Söker du svar? Be om verktyg & dyk...

I dag va jag då på KLANGMASSAGE för första gången! Kvinnan som gjorde det är en kund till mig från början & nu ser jag henne som "vän" ( egentligen är ordet VÄN enbart ett ord!) hon är en person som jag tycker mycket om & som är oerhört vis & kunnig! Jag hade bara hört talas om klangmassage när hon en dag stegar in på jobbet & berättade vad hon gjorde & att hon sökte någon som ville prova & då hade hon tänkt på mig :-) Självklart blev jag oerhört stolt över att hon kom att tänka på lilla mig direkt, samt blev jag jätte nyfiken! Så idag gick jag dit & WOW!!!! Jag kände direkt att detta va RÄTT!! Det går inte direkt beskriva i ord, men jag kan säga att jag har nog aldrig upplevt en "utanförkroppen" känsla så starkt som nu!!!! Detta är nått som jag rekommenderar dig att prova om du får chansen! Är du mer intresserad av hur det funkar?? Jag lämnar en länk längst ner i inlägget, du kan gå in & läsa!!!
Som du redan vet har jag tillåtit mig att hamna i en situation som INTE varit bra för mig. När olustkänslan infinner sig & jag känner inte igen mig själv. I dag fick jag lära mig vad som va felet! Det va nog en kombination av massagen & vad hon sa till mig. Hon påverkade mig INTE på nått sätt, men hon gav mig verktyg som jag senare förstod hur jag skulle använda! Verktygen va hennes ord!! Mycket föll på plats. Sen gällde det för mig att använda dessa verktyg. När jag va på väg till bilen långt senare ( parkerade 30 min från hennes bostad för att få liten promenad samtidigt), jag gick & funderade på vad hon sagt, vad som hänt i min kropp av massagen & situationen jag va i & då rätt som det är händer nått.. det är som att nån slår mig i skallen.. då bara kom jag på vart problemet va!!! Allt handlade om min tro på att denna aktuella person kunde & ville hjälpa mig, jag trodde på dennes ord. Men när inget sen hände & jag började förstå att det va just bara det.. ord.. tomma ord. personen som jag såg upp till & trodde på va i själva verket en person som VILLE kunna mer än den gjorde & fick mig att tro att denne hade enorm kunskap!!
Men tiden gick & inget hände. Inget blev som jag trott. Det va mycket prat & ingen verkstad. Detta gjorde att jag började känna irritation mot denne & kände mig sårad. Men det viktigaste för mig idag va att förstå & hitta kärnan till problemet. Det va jag som lagt över mitt hopp om hjälp på min andliga resa, till henne. Det va jag som låtit mig bli lurad. Hon har i självaverket inte gjort något mer än gett mig falska förhoppningar. Jag förstod att hon har inte det jag söker. Jag söker nått större! Nått med högre energier. Att dyka ner i sitt innersta på jakten av svar, är inte lätt. men nu fick jag de rätta verktygen & lyckades släppa min rädsla & dyka in i mig själv! Vilken befrielse!!!!! Vilken enorm lättnad!! Alla negativa känslor & tankar jag haft mot denna person är som bortblåsta!!! Jag känner en enorm styrka nu! Jag har släppt för att träda in i nått högre!!! Jag är helt slut MEN sååå lycklig!!! Så denna dag har verkligen varit turbulent!! Jag vet inte vad jag mer ska skriva... så jag gör ett avslut här så länge..kanske jag sitter här om en stund igen.. eller så dröjer det till imorron!! Jag vill passa på att TACKA dig läsare för ditt stöd! Dina ord har varit en enorm hjälp. Även du har gett mig verktyg jag kunnat plocka fram idag!!!
Så mina allra varmaste TACK till dig.. ingen nämnd & ingen glömd :-)
Love Tina
Denna sida kan du gå in & läsa lite mer om KLANGMASSAGE!!!!

3 kommentarer:

 1. Underbart att du fick en sådan härlig insikt!!! Aldrig hört talas om klang massage. Tänkte på det du skrev... om en vän plockar fram ens dåliga sidor, och bara väcker ångest o ilska i en... ja då är det nog dax att tacka för de härliga stunder som man HAR haft och gå vidare. Nya vänner kommer in i ens liv! Kram

  SvaraRadera
 2. är så stolt att få vara din lilla syster!!!

  SvaraRadera
 3. Vad spännande det låter med klangmassage...blir det tillfälle ska jag helt klart testa! och vad jätteskönt för dig att du äntligen kunde släppa taget om det som plågat dig så länge!
  Ha en skön helg

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails