söndag 10 maj 2009

Tänk vilka underbara människor det finns...

Denna helg har jag tillbringat i Eslöv. Min man hade kusin-träff där. De är runt 20 kusiner & några av dem har aldrig träffats, så det va spännande! Eftersom jag varit tillsammans med min man i 20 härliga år, så har jag träffat några av hans kusiner..MEN det är många år sen. Det va vi & hans 2 systrar med respektive från Ljungby. Vi hade bokat in oss på Hotell. När vi kom dit dumpade vi bara av den lilla packning vi hade. Ölen & vinet togs med :-) sen tog vi taxi till platsen där träffen va. Vi blev mottagna av alla dessa underbara människor. Vi spelade Cubb ( dock inte jag pga mina värkande leder, men jag fotade istället ;-). Maten va underbart god. De drack & pratade. Eftersom jag inte dricker så nöjde jag mig med att prata :-) Det va en härlig kväll. Men som nykter på en så pass stor fest med hög musik & denna skånska, blev dt ganska jobbigt stundvis. Men det va helt underbara människor! Alla gjorde så att jag fick deltaga trots att jag va nykter.
Vi kom till Hotellet runt 24 & jag va rejält trött kan jag säga..jag hade ju jobbat oxå & mina leder va INTE glada på mig. Vilken fruktansvärd säng!!! det blev inte många timmars sömn kan jag säga ;-) Men nu är jag hemma igen & min älskade man har åkt till jobbet! Min son är hemkommen från Ullared med sina mostrar, morföräldrar & kusin!! Vi är alla nöjda & glada!!
I går på jobbet kom en av mina stam kunder in. Hon är en unik kvinna kan jag säga! Hon kan nog upplevas som lite udda av många, men hon är verkligen en fantastisk kvinna. Hon liksom jag är jätte intresserad av det andliga & alternativa behandlingar. Hon berättade att hon gick en utbildning inom KLANG-MASSAGE. Hon hade suttit hemma & funderat över vilka hon kunde be till försökskaniner & då hade hon direkt tänkt på lilla mig!! Blev så glad!! Hon brukar tala om hur underbar jag är. Vilket öppet & gott hjärta jag har! Hon brukar säga att jag strålar & mina ögon glimmar. Hon är verkligen en person som berör mig!!
Så nu ska jag få behandling av henne!! Du kan inte ana vad det betyder för mig. Jag älskar att prova på olika behandlingar. Men jag är dock försiktig oxå. Finns många därute som påstår ha kunskaper om än det ena & än det andra. Så ett räd är att gå efter din känsla. Känns det skumt eller känns det bara rätt direkt? Gör de det av rätt orsak, för att hjälpa andra eller gör de det enbart för pengar?? Jag kommer inte att behöva betala nått för detta! Ser verkligen fram mot detta!!!
Det känns som jag kommit till ett delmål i livet. Vet inte riktigt vad som behövs göras, men det måste ske en förändring. Jag behöver släppa taget & gå vidare till nästa steg. Tiden verkar vara mogen nu. Det är mycket som hänt inombords & själsligt den sista tiden. Jag känner hur jag förändrats. Men har inte riktigt kommit på vilket / vilken förändring jag bör göra. men det kommer att visa sig. Jag tror delvis att det handlar om en vänskap. Du minns kanske hur jag berättat om en vän till mig, som jag börjat märka sidor hos som jag inte riktigt klarar. Det känns lite som att jag va bra att ha när det stod lite still i dennes liv, men när det började röra sig så va jag helt plötsligt inte lika självklar som jag va innan. Känns lite som att jag hjälpt denne till att komma igång & komma i kontakt med andra & nu räknas jag inte längre.
Denna person jagar ständigt något, men famlar i mörkret. Jag har nog inte riktigt samma syn som denna person längre. jag har blivit så sårad vid x antal tillfällen av personen. trott att vi va vänner & att jag gick före praktiska saker, men har nog haft fel. Trotts att jag sagt min ståndpunkt i ett viktigt delämma som kan sätta mig i skottlinjen mellan denna person & en annan mycket viktig person i mitt liv, så har denna person tänkt mer på sig själv än på mig som skulle vara dennes vän.
Sånt accepterar jag inte. Det bevisar bara för mig, vilken vän detta egentligen va! Så jag tror att det är dax för mig att gå vidare. När jag ser tillbax så har jag nog redan börjat. Jag har dragit mig undan & kanske inte varit lika aktiv som tidigare. Men hade jag nu varit viktig för denna person borde jag ju gå föra pengar & annat! Jag har så länge jag kan minnas tillåtit andra att utnyttja min snällhet, men har nu lärt mig känna igen tecknen tidigare & lättare att bryta än förut. Bryr mig inte lika mycket om vad andra ska tycka & tro. Lärt mig att jag är viktigare som person än att nöja mig med skrapet, så att säga :-)
Har du tänkt på att det du sänder ut kommer tillbax? Eller det du ber om, ska du få? Det är VERKLIGEN så. Jag brukar vara försiktig med vad jag ber om. Jag försöker att be så tydligt jag bara kan om det jag önskar. Jag tänker mig in i att jag redan HAR det jag önskar för då drar jag till mig det! Jag tror att jag förstår varför jag skulle träffa på denna person & varför jag såg denna som min vän. Jag tror oxå att jag vet varför denna inte varit en lika sann vän som jag har mot denna. Men det kan vara svårt att acceptera. Jag tror nämligen på att det jag ser hos andra finns i mig själv. Så nu ska jag rannsaka mig själv & se vart jag bör ändra först hos mig själv för att inte drabbas av dessa sk. vänner mer. Personen i fråga menar nog inget illa.. vill iallafall inte tro det, utan det är nog bara så att vår osäkerhet lyser igenom ibland & vi möter energitjuvar! Men jag ska göra mitt bästa att hitta dessa "svagheter" hos mig själv & göra nått åt dem! Som jag brukar tjata om ; VALET ÄR MITT!!!!
Kvällens Ängla-budskap till dig är ; SEREPHINA - är Ängeln som står för FAMILJ . En glädjande förändring eller händelse är på intåg till din familj. Du går igenom en period med en del anpassningar just nu, men det beror på att du förbereder dig för denna glädjens förändring. Du kan uppleva livet som aningen kaotiskt just nu, men det är nödvändigt för denna händelse. Be om min hjälp-jag finns vid din sida & kommer att guida dig under denna resa. Oroa dig inte - allt kommer att bli bra när alla pusselbitar är på rätt plats! Denna glädje är för dig & hela din familj!!

2 kommentarer:

 1. verkade så kul att träffa så många=) hörde om magnus? hoppas han mår bättre!säg till om vi kan göra något. du skriver så bra syster min! älskar dig så! har bränt skivan till dig nu och pengarna ligger i=) vi kommer ut med de en kväll nu snart.kramar

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig helg du haft! Många spännande och nya människor! Och vad skönt att höra att du/ni vet vad som är felet med din man!
  Klang-massage! Det låter spännande! har läst lite om det....nu får du berätta om hur du upplevde det!
  ha en skön vecka!
  Kram
  /Lotta

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails