onsdag 13 maj 2009

Äntligen lite svar på mina frågor..Yiipii..

Jag har så mycket att vara tacksam för!! Min familj, mina vänner, mina djur, min hälsa, för alla er som läser mina kråkfötter...Jag är nog världens lyckligaste Martina i världen!! Idag har jag varit hos min underbara läkare Ola Nived i Lund! Han är en underbar man & läkare! Jag ser nästan honom som min vän vid detta laget ;-) Han tar mig på allvar & ser HELHETEN.. inte bara till provsvar utan han LYSSNAR på vad jag har att berätta. Han vet om att jag inte tar mediciner mer än just exakt det nödvändigaste. Men idag sa han att jag har kärlkramp i mina fingrar & ben & behövde kärlvidgande & även Malaria medicin. Det känns helt ok, för nu har jag kämpat med detta i ett år & gjort så gott jag kunnat på egen hand, men man får INTE vara dum mot sig själv av principer!! Ibland behövs mediciner & då tar jag dem. Det känns faktiskt jätte bra. Jag ser ett slut på smärtan & svullnaden :-D 19 provrör fick jag lämna! Det är ganska mycket. Mitt blodtryck va så lågt att han hade svårt att mäta det, men det visste jag redan. Men han sa att jag skulle vara lite uppmärksam över det, så det inte sjönk ännu mer, för då kan det bli farligt! Jag är så oerhört tacksam!!! Tänk att vi kan få lindring för vår smärta. Sen använder jag ju min spikmatta flitigt & den hjälper såå enormt mycket. Har du aldrig testat, så gör det!! Undrar du över något så maila, eller lägg in frågorna i kommentaren, till mig. Jag säljer MASSOR på jobbet & inte för att skryta, men kan ganska mycket om den!!! Så fråga mig gärna & OBS.. DEN ÄR SUPER BRA TILL ALL SORTS VÄRK, STRESS, SÖMNPROBLEM, MOT HÖGT BLODTRYCK mm.
Jag känner verkligen sån tacksamhet för livet! Jag känner att jag är lyckligt lottad trots hälsoproblem, jag har så mycket att vara tacksam över! Min läkare berömde mig så mycket idag. Han beundrade mig sa han :-D Han tycker att jag kämpar så mycket med så många olika symptom & sjukdomar men har alltid ett leende på läpparna & visar sån förståelse! Det värmde verkligen!!!
Igår bestämde jag mig för att anta utmaningen som min fina bloggvän Lotta gjort. Jag fick så otroligt mycket tillbax!! det är nått jag vill uppmana dig oxå att göra. Det finns så många bittra & ensamma där ute som du bara genom att ge dem ett leende när du möter dem, kan "rädda" deras dag!!!!!! Ta det till dig & le mot dina medmänniskor. Håll upp dörren för kvinnan med rullator, låt mannen med 2 saker i sin kundkorg, gå före dig i kön, bemöt de snäsiga & otrevliga med ett leende & ödmjukhet..mm.. TVEKA INTE UTAN GÖÖÖR!!!!!!!
Inte nog med att jag känner denna ödmjukhet för livet idag & denna enorma tacksamhet, så kommer jag då hem & min man hämtar posten. Där ligger ju givetvis räkningar... de kan vi ju inte få slippa...men där låg ett brunt paket! I paketet låg en fin choklad. En fin liten hälsning :
Det är så svårt när man inte vet vad man ska ge när man vill ge så mycket!
Vi vill att du ska veta att vi uppskattar & är tacksamma för allt du har gjort för oss.
Går inte beskriva i ord hur tacksamma vi är!
Ni är Guld värda!!
Kramar från Nina & Claes
Jag blev helt tårögd av denna fina gåva. De är så underbart goa min blivande svåger & min älskade lilla syster. Läser ni detta vill jag säga att allt jag gör för er är av kärlek!! Ni är så viktiga för mig! Er lycka ÄR så viktig för mig. Nina har inte haft det så lätt med kärleken, men så träffar hon dig Claes!! Jag ser er två tillsammans nu & föralltid. Ni har haft lite att kämpa med, men ni övervann alla tvivel! Det är vad jag kallar KÄRLEK!!! JAG ÄLSKAR ER!!!!!!!!!!
Systers sambo Claes & Älskade syster Nina
Vilken underbar dag!! Känns som att jag får tacksamheter i flöde! Känner mig så levande! Jag fick en så fin hälsning oxå från en av mina bloggvänner : ÄnglarumsMia!
Om du läser detta vill jag tack dig från djupet av mitt hjärta för de fina rader du skrev till mig! Att mina små kråkfötter betydde så mycket för någon kunde jag ALDRIG ana! Så tusen tack Mia för dina ord! De värmde!!!
Miljoner TACK till er ALLA som tar er tid att läsa & skriva små hälsningar till mig! Det är så otroligt roligt att läsa det ni har att säga. Ni hjälper mig så mycket. Era peppningar & fina ord ger mig glädje & styrka. Så till ALLA mina bloggvänner & alla ni andra som läser det jag skriver TACK!!!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. De är så skönt att höra och se dig skriva att de känns lättare för dig! Tycker de är så skönt att du hittat en läkare som tar dig på allvar och som verkligen bryr sig!
  Som vi skrev till dig på kortet, vi vill ge så mycket men är så svårt att kunna ge så de räcker till en fin människa som du!
  du tänker så mycket och bryr dig om andra, så jag hoppas att när du äter guldklimparna från oss hoppas vi att du tänker på dig själv o bara njuter! vi älskar dig!

  SvaraRadera
 2. Hej kära Du!

  Och vad glad jag blir att se att Du har en bra läkare och att du har fått en lösning på dina problem.
  Ja jag känner mej också lyckligt lottad av livet även om det varit vissa motgångar, och handikapp.
  Men jag får uppleva så mycket visst önskar jag att jag skulle kunna jobba men har inte lyckats komma på nått jag kan göra än...men nått tycker jag det borde finnas.

  Blir så glad av att läsa Dina rader idag.
  Och Claes o Nina vilket fint par!

  Kramar till dej!

  SvaraRadera
 3. hej Tina här kommer svaret. bilen hittade jag på humorsajten.com
  vad kul att läsa att du äntligen har fått svar av just din doktor.
  kul att kunna glädja någon ibland.
  ha en bra eftermiddagskväll med mycket myss.kramizar

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails