lördag 9 maj 2009

I kväll ska jag få en mini-semester...

I dag ska jag jobba 10 - 14, sen bär det av till Eslöv direkt efter jobbet. Vi ska på kusin träff där. Vi ska övernatta på hotell. Det kan bli skönt att få komma iväg en runda, men jag kommer att vara helt slut. Först jobba, sen dit. Men det kommer att bli kanon kul! Det som känns jobbigast är att vara ifrån min son. Han ska vara hos mina föräldrar. han älskar att v a där. Han har sin 4 hjuling där som han gärna kör runt på. Sen på Söndag ska han med mina systrar & ev ska pappa med oxå, till Ullared! Anton älskar Ullared, medans jag INTE älskar Ullared ;-) Tycker inte om när det är så stort & de få gånger jag varit där, har det givetvis varit nytt rekord på kunder!!!
I dag har jag en vacker dag! Jag känner mig vacker! Min dag i andningens tecken, jag hade igår va toppen! Jag fokuserade på min andning, & fick många ggr stanna upp för att fundera & känna efter HUR jag andades. Ibland andades jag helt fel & då uppmärksammade jag det & stannade upp tills jag återfann min lugna andning! Att ge sig själv den tiden att fokusera på sitt inre, tror jag är väldigt viktigt i hur vi mår. I dag har jag en - Jag är vacker dag!! Idag ska jag känna mig vacker! Ska se mig själv som vacker. Ska tänka mig in i att vara vacker!!!
Har du tänkt på hur du väljer dina kläder efter hur du mår? Jag fick en tankeställare av min chef en dag. När hon kom för att byta av mig en dag, sa hon - Du mår inte bra idag!! Jag mådde verkligen inte bra, men hur såg hon det? Jo, hon ser det på mitt val av kläder. Jag va klädd i svart! Då funderade jag lite & kom på att det är så jag gör. Mår jag dåligt tar jag ofta svart. Jag kan välja svart ändå, men oftast när jag mår dåligt. Det är ganska intressant att hitta den länken. Så idag har jag grönt & vitt på mig. Det betyder nog att jag är i harmoni, för det är ungefär så jag känner mig idag!!!
Jag vill önska dig en underbar helg & hoppas att du får en härlig vila!
Love Tina
Idag drar jag ett Ängla kort som dagens ord till dig! Jag ber om det viktigaste budskapet mina läsare behöver för idag!
OCEANA - Du ska gå från tanke till handling. Du är i kontakt med din sanning i en situation & du behöver bara lita till dig själv. Oceana kommer att finnas med dig som vägledare & beskyddare. Lägg inte mer dyrbar tid till att fundera - kasta dig ut - byt ut din tanke till konkret handling!!!

2 kommentarer:

 1. Hade en kör ledare en gång som sa att man varje morgon skulle se sig i spegeln och säga.-ÅÅÅ vad jag är vacker!
  så ska man le.Men inte tycker jag att det är så lätt när man är osminkad lite blek och håret är som Elisabeth Höglunds frisyr;)
  Men när kag fått lite färg på ögonen och kammat till mej så tycker jag att jag duger bra!!
  Min dotter har varit i Ullared tills med sin väninna...billigt sa hon att det var.Jag har aldrig varit där.
  Ha det gott!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. DU ÄR VACKER!!!!=)
  Japp imon blir de Ullared=) ska nog få Anton att handla massa!!! =) haha
  du är bäst!love u

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails