söndag 24 maj 2009

Söndag!

Idag vaknade jag med lite stela & ömma leder... inte roligt alls. Solen sken ute & jag kände en liten känsla av hopplöshet. Eftersom jag har stränga order från min läkare att inte vara i solen mer än nödvändig, så önskade jag att det skulle varit mulet idag, för jag hade planerat att vara ute lite idag. Så det va inte så kul att heta Martina idag. Jag kände mig på dåligt humör & avundsjuk på alla som kan sitta i solen.. alla som va ute & motinerade. Men jag borde ju vara van vid detta laget kan man tycka, men jag tror aldrig jag kommer att vänja mig vid tt vara fast inomhus när solen skiner där ute. Jag sitter inte heller & häckar inomhus så fort solen skiner.. nä, jag är ute ibland. Men det ska va heltäckande kläder & helst ska jag smörja in mig med solfaktor oxå. Det är så bökigt. Just vid dessa tillfällen när jag har värk ska jag vara xtra försiktig. Bara jag är det så kan jag vara ute i solen. Inte sitta & sola men att vistas ute.
Men jag kände mig dålig till mods en stund & lite deppig. Men sen hände det.. jag kom på att jag behöver inte deppa ihop, jag kan ju själv bestämma hur jag ska må!! Så en liten stund i stillhet & fokusering på att - JAG MÅR BRA!! JAG ÄR GLAD!!! sen va det mycket bättre. Jag satte igång att göra en stor rengöring i sonens akvarier. Han har ett på 40 liter & ett på 370 liter. Jag tömde dem på alla saker & nästan allt vatten. Sen uppfann min älskade man en fin sak till mig, så jag skulle slippa konka på vattnet, han fixade en trädgårdslang där jag BÅDE kunde tömma & sen fylla med :-)
Jag älskar honom så mycket. Han hjälper mig så mycket. Han vet hur ledsen & nere jag KAN bli av soliga dagar. Akvarierna blev jätte fina. Fiskarna blev lyckliga!!!!
Så min deppiga & sorgsena dag blev en fin dag tillslut. Nu ska jag mysa med min son med goda sockerbullar min syster gjort till oss. Imorron är jag ledig & ska hälsa på min frissa & uträtta lite ärende!
Vi ses imorron mina vänner!!!!
Kvällens ord;
När ditt sinne är mörkt & trist.... gå till en stilla plats & fokusera på positivihet & känslor du önskar du hade. Du har själv verktyget att styra hur du vill må & känna! Använd det!! Ju oftare du gör det, desto lättare blir det!!! Hjälp dig själv - Använd dina verktyg!!!!

1 kommentar:

  1. Hej Martina!
    Jag skickade en kommentar till dig igår, men vet inte om den gick fram. Jag vet inte vad jag gör för fel. Jag ville bara säga att det är jobbigt när man inte klarar av solen. Det gör inte jag heller p.gr.av min MS. Jag tänker på dig.
    Hälsningar/Margit/maxelonia@yahoo.se

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails