torsdag 15 januari 2009

Vilka underbara vänner jag har!!

Är så glad & tacksam över mina ny funna vänner!!
De är en härlig grupp jag träffat via Blå Huset. Vi träffades igår på meditationen, jag har inte träffat dem sen innan jul & det va helt underbart att återse dem. Det va en ny medlem oxå. En helt underbar tjej. Hon jobbar som Ängel runt om i skolorna. Hon har ett par vingar, stora glasögon & nått vid öronen, när hon besöker skolorna. Det symboliserar : glasögonen= Att hon ser dem. Öronen= Att hon hör dem. Vingarna= Att hon ser ALLA! Är inte det helt fantastiskt!? Tänk vad hon gör för våra barn! De får prata med henne om allt. Hon är som en vän de kan gå till. Jag blev helt rörd när hon berättade det! Vi behöver fler som hon på barnens skolor! Hon är oxå ute och pratar om våld! Det är kul att hon har blivit en av oss nu! Hon är sååå välkommen!!!
Meditationen igår va jätte bra. Hade lite svårare att gå in i meditationen först, för jag fick stressa dit direkt från jobbet, men det gick bra tillslut. Vi gjorde en fysisk meditation, där vi skulle få reda på hur vi mådde & vad vi skulle kunna göra åt det.
Det va jätte intressant. Jag fick reda på att jag visste om mina skavanker ( så det fanns inget jag inte visste om vilket va skönt), men vad jag kunde göra åt det va det intressanta. Jag fick bilder om hur jag skulle äta mer fet mat ( av det "snälla" fettet ), att jag skulle ut & gå, att jag skulle dricka mjölk- vilket jag tog som att jag behöver calcium, att jag skulle umgås med vänner mm. Det va verkligen häftigt.
Slutbudskapet va ;
- Du ska inte gå i led!!
Det betyder för mig att jag ska följa mina egna vägar & inte följa andra, vilket jag arbetar mycket med.
Så det va verkligen en lyckad meditation!!
De andra i gruppen är så härliga!! Det är så kul & intressant att lyssna på dem. Där är särskilt en tjej som bjuder så mycket på sig själv. Hon är verkligen en härlig tjej. Hon har sån härlig humor och jag skrattar så mycket med henne. Hon är jordnära & enkel.
Det finns så mycket inom oss själva som vi har nytta av. Som jag skrivit innan har vi alla svar inom oss & vi behöver bara fråga oss själva frågorna & va uppmärksamma över svaren. Det är väl det sist nämnda vi behöver träna oss mer på. Att lyssna till oss själva mer än vad vi gör. Lita mer till oss själva.
Idag är jag ledig. Känner mig dock ganska trött & ont i lederna. Men jag ska stryka & bara mysa mig idag. Få väl ta och ringa läkaren oxå..suck... bara skjuter upp det hela tiden. Typiskt mig :-)
Vill så gärna börja med min träning, men så länge jag har denna ledvärk vågar jag inte. Behöver få bukt på den först, så jag ej förvärra det. Det har jag fått lära mig den hårda vägen ;-) Allt har sin tid. TÅLAMOD & TILLIT!!!!!!
Här kommer dagens ord;
Du är din egen, gå din egen väg, vet bäst själv, våga förändra, våga förverkliga dina visioner, va dig själv... Ensam är stark, och din ensamhet är en inre styrka i det du vill göra. Möjlighet att lyssna till ditt högre jag, din andliga guide... Sätt fart...
Använd din ledstjärna!

1 kommentar:

  1. Spännande det där med fysisk meditation. Det har jag nog aldrig prövat, kanske inte hört ordet heller?

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails