tisdag 20 januari 2009

Ledig Tisdag :-D

Så nu har jag en ledig dag framför mig. Ska bli så skönt, men ledig & ledig...
det finns alltid massor att göra även på sina lediga dagar. Städa, stryka mm
Men jag har best mig för att ta dagen som den kommer. Ska in till stan en runda & göra lite ärenden, & givetvis in till Blå huset en runda!!!
Igår hade jag en tung & deppig dag. Det va för lite sömn som gjorde det. Sov ju inte mycket den natten, men det gick bra att jobba iallafall :-)
Jag tänkte jag skulle ta stavarna och gå en runda. Kanske ställer bilen en bit från stan & gå resten, få se hur jag gör.
Jag har märkt att mina kunder blir yngre & yngre. Ganska skrämmande. Det kommer in tjejer & killar i 20- 25 års åldern som är trötta & deppiga. Det är tragiskt. Jag minns inte att jag va så trött när jag va i den åldern. Detta borde ju va en stark väckaklocka för oss. Vi måste finna på ett sätt att inte tillåta oss själva att må så dåligt. Vi måste stanna upp & se vad det är vi gör mot oss själva.
Vi glömmer bort att ha kul! Allt blir mer & mer allvar och vi glömmer bort att LEVA!! Vi blir mer och mer robotar som bara ska gå, gå, gå..... vi ska visa oss duktiga inför andra & vi vill få bekräftelse från andra... men vi borde ge det till oss SJÄLVA istället för att promt fokusera så mycket på alla andra. Jag menar givetvis inte att vi ska strunta i varandra!! Absolut INTE!!! Men vi kanske skulle tänka lite mer på oss själva och föda oss själva med näring, så vi sen kan hjälpa våra medmänniskor på ett mer ärligt sätt!
Ibland känns det som att vi alla jobbar i motvind mot oss själva, när vi borde jobba tillsammans.
Vi har alla nått att lära & att lära ut till andra. Det gäller att få fram hörseln & synen och va uppmärksam på livet!
En del människor tror att andra viskar & skvallrar om dem och det får dem att må dåligt... men jag tror att många av oss människor är allt för självupptagna för att bry sig om nån annan än sig själv. Låter säkert hemskt, men det är min erfarenhet. Tänk bara på ett tillfälle du kände att du gjort bort dig på nått sätt, och du trodde att ALLA som fanns runt dig märkte vad du gjorde, för att när du sen började förklara ditt misstag märka att INGEN hade märkt av det du gjorde!!!
Bara en tanke som flög genom min skalle :-)
Nu till dagens ord;
Ta tag i din planering, våga tänka om, våga prova nya tag. Du har så bra strukturering med dig att du kan förändra. Du är trygg & stabil.
Strukturera!

2 kommentarer:

  1. hej syster.. jag håller med dig! man glömmer helt bort att ha roligt!! vi måste bli bättre på de. hälsa blå huset från mig!kram nina

    SvaraRadera
  2. Kan vara lite av en balansgång det där. Man måste absolut ha tid för sig själv, men man ska också ha tid för sina nära och kära.

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails