lördag 17 januari 2009

Lördag...

Så nu är det då Lördag & vi har just kommit hem från mina föräldrar.
Vi va där & hälsade på & fikade! Så mysigt. Det är alltid så jäkla varmt där... svetten lackade kan jag tala om :-)
Min älskade lilla syster hade blivit dålig i morse. Hon hade fått jätte ont i magen, så hon inte ens kunde ligga knappt, så det blev akuten:-(
De är inte säkra på det med de TROR att det kan va njur-sten. Stackaren. Jag blir så orolig för henne. Hon har ju en reumatiskvärk hon oxå, så detta är ju inte alls bra att hon får. Men hon fixar det!!! Hon fick lite mediciner mot det & sen åkte hon hem till mamma & pappa för att vila, medans hennes gulliga sambo fixade nyinköpta möbler till deras lägenhet. Det är sann kärlek det. Han fixar & donar i hemmet och flickvännen som behöver vila får va hemma hos föräldrarna tills det är klart.
De är så fina ihop!!!!!!
Annars har jag inte gjort mycket idag. Har fortfarande ont i min rygg..AJ... & fingrar...och jag har INTE ringt läkaren än...Jag vet ... jag är HOPPLÖS :-)
Jag ska lägga mig på spikmattan en stund nu.Den är verkligen fantastisk. Smärtan är som bortblåst efter.
Men här kommer kvällens ord:
Lyssna till din känsla, du har något nytt på gång... Det kommer mer kärlek & harmoni som skapar fotfäste i ditt liv - Njut med glädje!

1 kommentar:

  1. Du måste ha skaffat din spikmatta tidigt. Minns inte när den kom, men dom är inte så gamla. Idag var jag faktiskt i hälsokostaffären och tittade på en sådan matta. Dom hade två märken, en som hette Yummi eller något sådan och Shakti. Shakti lär vara bäst. Den kostade 495 kr, men har nog kostat 600-700 kr från början. Yummi mattan liknade shakti, man kunde visst få 2 för lite mer än 500 kr. Men jag tror jag köper en shakti så småningom. Lönen kommer snart :).

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails