torsdag 8 januari 2009

Trött...Zzzzz

Nu är jag trött & ska strax krypa ner & sova. Ville bara berätta att min dag varit jätte bra. Det gick bra att jobba. Jag städade & grejade & tycker det blev jätte bra. Märks att vardagen är igång, lite lugnare tempo på kunderna.
Efter det smet jag in till Mia i Blå huset. Det va så kul att sitta där & dricka kaffe & prata. Hon är en så go människa. Hon är lättsam & inte dömande för 5 öre. Hon tar sig tid att lyssna & dela mer än gärna med sig av allt hon kan. Så gör er själva en tjänst, besök Blå huset i Ljungby. Ligger sidogatan vid Cafe Vildrosen. Hon har en jätte mysig butik med massa kul saker. Fina presentartiklar, stenar, möbler, lite kläder, hon håller meditation, andra kurser. Den 3 Mars flyttar hon till Köpcentret Monen. Där får hon lite större lokal, där hon planerar in mer möbler & större sortiment i allmänhet. Så gå in där när du har tid. Om du är intresserad av det andliga eller bara lite nyfiken.. på jakt efter en present ... är det verkligen butiken för dig!!!
Kvällens ord : Lita till din spontanitet! Du har all den frihet med dig som du behöver. Alla möjligheter finns till att låta dig vägledas av din lust. Nya möjligheter kommer framför dig, slappna av & var med i svängarna.
Lyssna till inre vägledning...

1 kommentar:

  1. Kommer jag till Ljungby ska jag titta in till Blå huset. Men vet inte när jag kommer till den staden. Längesedan jag var där sist, och det blir inte ofta.

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails