onsdag 28 januari 2009

LCHF- METODEN & DETOX..ät dig frisk....

Så nu va det då Onsdag igen. Jag är ledig hela veckan... vilket både är skönt & jobbigt.
Jag trivs så bra på mitt jobb & jag tycker om att jobba, men nu när jag varit ledig har jag verkligen känt hur trött jag verkligen är, så det är bra på det viset.. jag får en chans att vila mig.
Kan behöva det inför de långa arbetspassen som väntar. Ska jobba heldagar lite nu framöver, min chefs syster från Italien kommer och hälsa på och då tyckte jag att min chef skulle va lite ledig så hon kan umgås med henne. Sen ska de åka på semester en vecka & då jobbar jag åt henne. Kommer nog bli tufft, men det fixar sig!!

Ikväll ska vi på öppet hus på Klinik Leva. Ska bli jätte spännande. Är du nyfiken på vad det är så finns hennes hemsida inlagd på INTRESSANTA LÄNKAR, här på min blog!

Igår hade vi strömlöst mellan 9.30 - 14.30, vilket jag upplevde jätte jobbigt. Minnen från Gudrun, då vi va ström & vatten lösa i flera veckor, dök upp och det va nästan ångest känslor. Men nu visste jag ju om det, de meddelade oss via brev att strömmen skulle stängas av, och jag visste ju när den skulle komma tillbax. Men det är INTE roligt. Tänk så bortskämde vi är. Vi är så vana vid att vatten finns i kranen.. att det bara är att starta spisen så kan vi laga mat, trycka på knappen så tänds lamporna, osv... Men det finns många människor som får gå mil för att hämta vatten som inte ens är dugligt att diska i, det dricker de och blir sjuka. Tänka på det är nästan FÖR svårt.

Men jag skänker en peng till Barnens Ark, och är då med och bidrar till skolor, läkarvård, mat, friskt vatten mm.... jag gör iallafall nått, men önskar jag kunde göra mer. Tänk om alla skänkte en 10:a eller ännu bättre en 100:ing...tänk vad det kunde göra för omvärlden!!!!

Idag är jag jätte trött. Känner mig ganska dränerad på energi. Har nog en förkylning i kroppen, men den hålls i shack med hjälp av mina kosttillskott.

Jag ska på allvar börja med livsstilen LCHF ( low calori High fett ) du har säkert hört talas om den. Dr. Annika Dahlqvist. Jag tycker den livstilen passar mig bra. Jag äter så otroligt dåligt. Äter knappt nått, men älskar godis. Äter jag efter Annikas metod försvinner suget & jag är mätt längre, piggare och hjärnan funkar. Började med det i samband med att jag gick på zonterapi ( fick tipset av min zon-terapute),mådde bättre då.. sen kom julen och alla godisar..Mmmm... cortisonet gjorde ju att jag svällde upp och kände mig inte alls sporrad..men nu har jag best mig för att inte äta medicinen mer, den hjälper ändå inte, så nu ska jag ta tag i metoden igen.

Måste sätta mig in mer i den och har därför best hennes nya kokbok.

Känns bra att va på G igen. Nu är det dax för träning oxå. Ska börja lugnt. Tänkte starta med Pilates. Har tränat det innan och det funkar bra. Behöver verkligen stärka upp min kropp och bli mjukare i leder!

Jag kommer att hålla er uppdaterade om hur detta går..skam den som ger sig, eller hur..fniss... håll tummarna för mig.

Jag har oxå kört igång med min detox efter ett litet uppehåll, det är jätte bra. Har kört det nu under ganska lång tid, och måste göra uppehåll emellan åt, så kroppen hinner med. Jag använder Holistics Detox, vilket jag varmt rekommenderar Finns att köpa i hälsokost butikerna. Kom till mig på mitt jobb ,så kan jag hjälpa dig!

Detox är bra för ALLA. Man bör köra en kur två gånger / år, men för mig som har sjukdomar, mediciner, dålig kosthållning mm, rekommenderar jag att köra den under lite längre tid och kanske köra en kur vid varje årstid därefter. Inte nog med att du blir av med slagg, så gör den samtidigt att du kan tappa några kg, vilket är ett stort PLUS!

Så jag brukar rekommendera mina kunder som vill "banta", att börja med en detox, för att sen kunna starta viktminsknings-kuren med friskare tarmar, lever, njurar & celler.Det brukar gå bättre & lättare att gå ner i vikt om man slipper gå och dra på massa gammalt.

Nu ska jag vila mig lite.. känner att jag är sååå trött! Men här kommer mina ord för dagen;

En droppe i livets älv har ingen kraft att flyta själv. Dock finns ett krav på varenda droppe "- Hjälp till att hålla de andra "oppe".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails