torsdag 8 januari 2009

En kall Torsdag morron

Brrr... varit en kall & klar natt, men jag gillar denna friska luft. Känns på nått sätt att det är mer syre i luften.
Nu är det Torsdag & vardagen smyger sig inpå. Men det känns skönt tycker jag. När allt kommer igång i vanlig ordning, men med vissa förändringar :-)
I går jobbade jag ensam.... saknade min chef men vi hann prata innan hon gick hem. Det va kul att jobba. Jag pysslade & plockade ner alla inslagna julklappar & började plocka undan julprydnaderna. Känns bra. Det är ett sätt att välkomna det nya.
Jag märkte på en del av mina kunder att de va trötta & inte så pigga som de va slutet av förra året. De har nog stressat en del & Januari månad är ju inte känd för att människan har ett överflöd av pengar direkt, så det är nog en del i saken att de klagar på att det är dyrt & att de är sååå sjuka. De har ont överallt & de vill ha ett piller som tar bort allt det. Men snälla ni.. det finns INGET piller som kan trolla bort allt onda. Men det är bara att hålla god min och försöka hjälpa till så gott jag kan.
Idag jobbar jag fm, så jag ska strax åka. Tänkte va där lite tidigare, så jag hinner dammsuga lite. Sen efter jobbet tänkte jag smita in på Blå huset & hälsa på Mia. Har inte träffat henne på länge & jag saknar henne.
Meditationen drar igång på Onsdag & det ser jag fram mot.
Jag skulle oxå vilja hålla i nått. Att få vägleda andra och se förändringarna. Men, när jag nu tänker efter så är det ju faktiskt det jag redan gör.. i mitt jobb hjälper & vägleder jag ju människor hela tiden. Jag ser hur de blir piggare & mår bättre efter hand.
Nu måste jag avrunda lite lätt här så jag hinner.
Men här får du dagens ord:
Du bör vara öppen för din roll gentemot andra, gå INTE undan.
Du bör stå för det du känner.
Lär dig att våga säga DIN mening, att lyssna till DIN känsla - Uttryck!

1 kommentar:

  1. vilken underbart fin blogg du har skaffat=) var jätte roligt att läsa den... kommer att följa den!!!!!!! måste slut nu ska kolla vidare på din blogg!!=)tack för att du finns! älskar dig syster nina

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails