söndag 25 januari 2009

Tidigare Liv

TIDIGARE LIV!!!!!
Fortsätt att bläddra ner... texten kommer... blev lite för stora mellan rum..sorry..
Tänkte skriva lite om Tidigare Liv! Har du aldrig provat göra en regression, så gör det!
Det är mycket intressant & det kan va till stor hjälp i detta liv. Man kan få svar på varför man gör vissa val i detta livet, om & om igen. Eller varför man blir orolig el rädd i vissa situationer.
Jag har gått till Jörgen Sundvalls elever och fått göra ett flertal regressioner och jag tycker det är jätte häftigt.
Det går ut på att din terapeut hjälper dig att gå ner i djup hypnos, genom att tala om för dig vad du ska göra. Hon / Han vägleder dig hela tiden.
Det är INTE sant att andra kan få dig att göra massa konstiga saker när du är under hypnosen. Du hör & uppfattar allt som händer runt dig. Du kan när som helst öppna ögonen & avbryta regression.
Du kan få så många svar i dina Tidigare liv!!
Jag kan berätta om ETT av alla mina Tidigare liv jag gjort.
Jag va en häxa! En gammal gumma som blivit ut fryst från byn & bodde ensam i en liten stuga i skogen. Människorna i byn va rädda för mig, för jag hade gåvor som de inte förstod. Jag va en mycket snäll & givmild gumma som inte vill någon nått ont, men deras rädslor tog överhand & jag frystes ut.
Men i smyg va det många bybor som besökte mig när de tex hade magplågor, de hade förlorat en nära & ville få kontakt med den, eller de skulle ut på lång vandring och ville veta vad vår moderNatur hade planerat för väder.
Jag kunde fixa och trixa med de godsaker som naturen kunde erbjuda, tex rötter, frö,bäckens vatten & bär, till att göra mediciner.
Jag kunde förutspå vädret & ta kontakt med de döda.
Jag kunde bli slagen & misshandlad när byborna kom på mig hjälpa någon. Jag blev retad, fick min fina trädgård förstörd, barnen va så elaka mot både mig & min djur.
Jag va ganska liten och lite puckel ryggad, långt silverfärgat hår, lite krokig näsa ( av alla slag jag fått ta emot ), jag gick med en käpp. Jag mådde bra trots att alla va elaka mot mig, men jag visste att det bara va deras rädslor och jag förlät dem!
När jag dog... tror jag va runt 90 år..(minns inte riktigt allt ) va det av ålderdom och jag va helt ensam, förutom mina djur. Jag kände en lättnad och jag såg fram mot att lämna jordelivet. Jag visste att mitt arbeta på jorden va avklarat för denna gång.
Jag låg i min enkla säng, gjord på grenar & skynke. I hopbunden av rötter.Jag lämnade min fysiska kropp och svävade över den och tittade på mig själv ovanifrån. Jag va inte ledsen, jag va lättad och nöjd. Jag fällde en tår när jag tillsist tackade min kropp för tiden jag fick låna den & sade Adjö.
Budskapet från detta liv va att jag kan hjälpa mer och fler än jag tror, jag ska inte låta andra ta ifrån mig mina kunskaper som ligger dolt djupt inne i min själ. Ska inte låta andra påverka mig negativt. Jag ska gå MIN väg. Hjälpa de behövande, utan att döma
Har du möjlighet att göra Tidigare liv... så gör det!! Går det inte första gången, ge inte upp... det kan vara dina rädslor, dina förväntningar som sätter sig på tvären.
Du upplever känslor, händelser, smaker, dofter & ljud precis som du gör i detta livet. Allt känns verkligt. Som att du verkligen befinner dig där!!! Det är magiskt!!!
Detta va lite om Tidigare Liv.
Dagens ord;
I dina celler finner du minnen du trodde inte fanns. Du trodde det va bortglömt, men de finns där. Våga lita på att du finner dem, så kommer du det göra! Öppna upp dina celler, varje minne, varje stund & varje händelse är en del av dig! - Våga minnas!

2 kommentarer:

 1. Det låter så spännande med tidigare liv. Jag blev nyfiken och får nog fundera på om det kan vara något för mig.

  Jajamen jag fixar gärna kort till William och till din far.
  Är det fria händer eller någon särskild önskan?

  SvaraRadera
 2. Så spännande med regression och tidigare liv! Jag har inte varit i hypnos utan fått ett tidigare liv beskrivit per mail, om det nu stämmer lika mycket? Men regression med hypnos skulle jag vilja prova.
  Så fint budskap du fick från det livet du beskriver!
  Kram

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails