lördag 31 januari 2009

Förkylningarnas tider :-(

Nu är det verkligen förkylningarnas tid! Många som är förkylda. Min chef är sjuk :-( Inget allvarligt, men en förkylning kan minsann va jobbigt värre. Jag jobbade halva dagen i går & hela dagen idag åt henne så hon kunde vila sig lite. Hon har oxå besök från Italien. Hennes syster & barn är och hälsar på. De va visst oxå sjuka. Hoppas de snart bli krya, så de kan hitta på lite kul.
Det va "Ballong- Lördag" på stan denna Lördag & det va även långlördag + att det va min FÖRSTA lördag jag jobbade. Det gick bra och det va jätte kul som vanligt. Det va mycket folk och massor av ballonger blev smälda. Det fungerade som så att handlade man för 200Kr el mer fick man smälla en ballong & i ballongen låg en liten lapp med ett erbjudande. Det fans 4 olika erbjudanden, 10%, 15%,50% på valfri vara & En exklusiv hudkräm gratis. Det är roligt när de fixar lite såna jippon. Kunderna blir glada!
Ikväll kommer mina föräldrar och hälsar på. Vi ska bjuda på lite mat. Anton är dock ej hemma. Han sover hos sin kusin hela helgen. Är glad över att han är så självständig att han gör saker på egen hand. Men det är tomt utan honom.
Imorrn ska jag städa akvarierna, vilket tar ca 4 timmar. Men det behövs nu. Min helg blev ju aningen kort nu när jag fick jobba, men det hinner jag med.
Är ganska trött nu faktiskt. Legat på min spikmatta en timme efter jobbet och Gud va skönt det är. Sålde 2 stycken spikmattor idag. Det märks att det är många som har god hjälp av dem.
Nu ska jag gå och laga lite mat men jag skriver nog en rad imorron.
Men så länge önskar jag dig en underbar Lördag kväll!!
Kram Tina.
Kvällens Ord; Livet är en labyrint. Man måste gå vilse några gånger INNAN man finner rätta vägen!! Våga chansa!!!

1 kommentar:

  1. En timme på spikmattan! Det var länge. Jag brukar ligga ca en kvart. Sen har jag prövat och stått och sitta på den också..aj,aj..men man vänjer sig nog :). Har provat att köra lite yoga då samtidigt.
    Kram

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails