tisdag 13 januari 2009

Spännande Tisdag...

Nu är det Tisdag & idag va det väldigt segt att kliva upp när klockan ringde. Så trött va jag, men nu har jag vaknat lite så nu känns det bättre!!!
Jag har dock lite värk & stelhet i fingrarna:-( Jag äter liten dos cortison för min SLE just nu & det är INTE kul. Jag har svällt upp en aning och byxorna passar nätt & jämt, vilket känns fruktansvärt. Men ibland får man ta ett bett i det sura äpplet. Jag är som du vet inte alls förtjust i att ta tbl, men jag får inte va dum mot mig själv, utan jag måste finna en hälsosam balans och jag har provat mycket innan jag gjorde valet att ta medicinen. Jag önskar bara att det kunde va färre biverkningar på skiten!!!!!Men jag har oxå pendlat, vilket visade att jag behöver medicinen just nu & då känns det mycket lättare att ta den för då vet jag att jag BEHÖVER den.. att min egen kropp berättar det för mig genom pendeln!!!
Idag ska jag träffa Gun, som jag jobbar som kontaktperson åt. Vi träffas en gång varannan vecka nu, för jag kände att det blev för mycket för mig med en gång i veckan. Så nu ett tag blir det en g/vecka istället. Jag behöver lite andrum oxå.
Men innan dess ska jag hälsa på Mia på Blå huset. Imorgon är det meditation igen.. äntligen efter uppehållet. Ska bli härligt att träffa de andra. Det är så mycket spännande inplanerat av Mia denna vår. Jag vet inte hur jag ska ha råd med allt jag vill göra, men det löser sig. Är det meningen så löser det sig. Men när Viktoria med aura-fotograferingen kommer i April, då ska jag absolut boka en tid... kosta vad det vill. Jag har träffat henne en gång tidigare & det är verkligen MYCKET intressant!!!
Den 28:e är det stenkurs, som jag oxå ska gå! Tänk vad stenarna är välgörande för oss!! Ska bli mycket spännande att få lära sig lite mer om dem. Är ganska ny inom den banan, så det ska bli kul!!
Jag har nu under en lång tid funderat & best mig för att ta upp min träning igen... men jag avblåser det hela tiden. Jag är HOPPLÖS!!! Hittar ursäkter hela tiden. Jag behöver inte åka till nått gym, för jag har ALLT här hemma, men det är svårt steg att ta för att komma igång. Men jag SKA!!!! Behöver stärka min kropp. Måste ta hand om den för det är ju den som håller mig igång!!!Nåja, det löser sig!!!
, nu ska jag in i duschen, sen in till Mia :-) Som jag sagt tidigare har jag inte känt henne så länge, men hon har blivit en av mina närmaste vänner! Sen om hon känner likadant vet jag faktiskt inte. Men hade hon inte gillat mig hade jag nog märkt det...fniss....
Här kommer dagens ord:
Du bör ge av dig själv, skapa balans omkring dig, bjud på dig själv & få dubbelt tillbax. Våga se & umgås med dina närmaste.
Va i harmoni...!

2 kommentarer:

 1. Godkväll

  Gör ett nytt försök att lämna en kommentar,
  provad i morse men den har visst inte kommit med.
  Du skriver så tänkvärda ord, jag bara suger i mig.
  Ser fram emot imorgon då vi träffas igen. Ska bli kul att få uppleva meditionen igen.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Äntligen har jag tagit mig tid att läsa lite.Har inte skrivit själv ännu.Få se när jag orkar det...Tack för dina ord,ja jag kan inte längre kalla dig kund längre du är nu en nära vän.......Ljus oc h kärlek till dig kram Mia

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails