tisdag 3 mars 2009

Världens bästa äkta man.. han har jag!!!!

Har jag världens underbaraste man då eller??!!!
Igår när jag kom till jobbet, kom det blomsterbud till MIG!!! :-D
Röda rosor. De vackraste & längsta jag någonsin sett. Inget kort va dock med, men jag visste att det va från min älskade man!!!
Vad kärleken är underbar!! Vi har varit ett par i 20 år nu & gifta i 12! Tänk att han fortfarande står ut med mig. Han har verkligen inte haft det lätt. Med tanke på min hälsa. Men han har alltid stått vid min sida & hjälpt mig så gott han kunnat.
Är så glad över att ha han i mitt liv.
Det har inte alltid varit "En dans på ROSOR" men vi har som alla andra hittat lösningar & velat kämpa.
I ett lyckligt förhållande tror jag det krävs enormt mycket ödmjukhet. Att lyssna på varandra. Att ge & ta! Låta varandra vara den de är & inte försöka ändra på partnern
Finns många "fallgropar", & då är det viktigt att ens partner kommer med en hjälpande hand & en hel del förståelse! Ärlighet är Guld i ett förhållande. Inte alltid så lätt kanske, men det stärker förhållandet!
Men jag anser oxå att det är viktigt att man får ha sitt eget liv, även om man är i ett förhållande. Man måste få ha sitt eget. Sina hobbies, sina vänner... ett privatliv. Det tycker jag att jag får.
Min man är ytterst hjälpsam. Han gör det som behövs göras. Ibland kan det dock ta lite tid innan han kommer till skott, men han gör det. Här hemma hos oss, bryr vi oss inte om vad som är kvinnligt eller manliga uppgifter... jag kan lika gärna gå ut & klippa gräset, fixa med veden osv, medans min man kan fixa maten, dammsuga osv. Vi hjälps åt!
Är han sjuk, står jag för det praktiska & tvärtom!
Han är det BÄSTA som hänt mig!! Förutom att han är världens bästa man så gav han mig världens bästa gåva: VÅR SON!!!!
Det vi har är; KÄRLEK & VÄNSKAP!!!!!!!
Han är min bästa vän! Min älskare! Min stöttepelare!! Mitt allt!
Jag älskar dig Magnus!!! Jag älskar dig Anton!!! Ni är mitt ALLT!!!!
Tack för att ni finns i mitt liv!!!!!
Puss & kram lilla frugan & mamma!!
Dagens ord;
Vårda kärleken & ge den näring. Se den spira & förgylla ditt liv. Ta det onda med det goda! Inget kommer gratis, du måste kämpa. Med denna kämparglöd kommer du att upptäcka mycket underbart. Att kämpa i kärleken behöver ej vara jobbigt. Att kämpa i kärleken är ett bevis på nått viktigt!!
Din partner är värd att kämpa för / med!!!!

2 kommentarer:

 1. Åhhh, Tina! Så underbart att läsa.....
  Eftersom jag är en obotlig romantiker så blir jag så lycklig när jag läser ditt inlägg idag. Viktigt att inte ta kärleken för given, att vara beredd att kämpa och att inte försöka göra om sin partner. Mycket kloka ord från dig och ibland tror jag att det där med att försöka göra om någon annan oftast bottnar i sin egen osäkerhet i vem man verkligen är. Det är sånt där man får påminna sig själv om ibland i livet.
  Hoppas ni kommer att trivas och finna er till rätta i de nya lokalerna nu då. Ni kommer säkert att meditera in en go energi där kan jag tro. Kommer det också att heta det blå huset eller blir det ett annat namn där?
  Njut nu av dina vackra blommor och din fantastiska familj också önskar jag dig en riktigt fin dag!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. En sån fin man du har! Vara ihop i 20 år är en lång tid. Jag har varit ihop lika länge med min fru, ja det blir 21 år 2010 där vi är nu. Vi hjälps också åt hemma.
  Kram

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails