lördag 28 februari 2009

Överkörd & osynlig

Nått som gör mig ledsen är när någon förminskar mig. Tar över nått som jag sett fram mot att fixa. När jag inte räknas.
Det gör mig väldigt ledsen. Att känna mig överkörd. När det jag säger eller tycker inte räknas....
Då känner jag mig väldigt liten & osynlig. Värdelös!!!
När människor pratar över huvudet på mig.. eller inte låter mig va delaktig i beslut. Personen/personerna menar säkert inget ont, de tänker sig bara inte för... & Jag menar inte att göra allt själv.. det hade jag ej velat..men det hade varit kul att nån gång få ta ansvar & visa att jag faktiskt kan. Har jag en uppgift jag blivit tilldelad, vill jag gärna göra mitt bästa, men då krävs det ju oxå att jag tillåts det.
Detta hände mig tyvärr lite nu & då, och det gör lika ont varje gång. Jag försöker vara stark & byta ut mina tankar mot positiva, men det är svårt. Särskilt när det handlar om människor jag bryr mig om.
Att bli överkörd & inte lyssnad på är inget jag önskar någon. Jag försöker därför göra mitt allra bästa för att inte göra så mot någon annan.
När det är nått som borde vara roligt att planera, blir jobbigt & ledsamt... nä, det är inget kul alls!
Men detta är känslor.. känslor som finns.. känslor jag måste få känna.. leva i känslan & göra mitt bästa för att släppa taget om dem när jag är klar.
Är trött nu & ska snart gå och sova. Men besvikelsen & känslan av att inte va viktig finns kvar..men i morgon känns allt bättre.
Dagens ord;
Låt dina medmänniskor vara delaktiga & få sin röst hörd. Även om du inte nödvändigtvis är av samma åsikt, betyder det inte att medmänniskan i din närhets åsikt är fel. Den kan vara helt rätt för den. man måste inte alltid tycka lika om saker & ting, men ALLA måste få sin röst hörd!!! Ingen är värd att känna sig osynlig & oviktig... Inte någon.- Va lyhörd & visa intresse- Ingen vill vara osynlig!!!!

2 kommentarer:

 1. Massor av styrkande och värmande kramar till dig.
  Vet hur det känns och det är så himla jobbigt när man inte räknas fullt ut.
  Är med om det rätt ofta, men en dag får de själva sitta vid sidan och begrunda sina misstag.

  SvaraRadera
 2. jojomensan så har det varit kul idag med barnbarnen men ack så jobbigt, var tvungen att sova lite middag.
  Och inte är det åldern!

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails