tisdag 17 februari 2009

I fredax fick jag en fin överraskning!!!!!

Nu har jag jobbat 3 dagar på mitt långdpss, & det har gått jätte bra. Igår va det dock ganska tufft. Jag hade ej sovit mer än ca 2 timmar & va ganska trött & ofokuserad, men det gick bra ändå. Min lilla syster mådde väldigt dåligt & behövde en vän att få tröst av. Har ALDRIG sett min syster så. Hon va så liten & hennes förtvivlan va jobbigt att se. Men som tur är så löste det sig tillslut. Jag är så oerhört tacksam för det. Hade det inte löst sig.... Usch, vill inte tänka på det. Det viktigaste är att det är löst nu & syster mår bra igen.
I Fredax när jag kom till jobbet möttes jag av en fin överraskning.
På bordet på kontoret stod en så fin ängel, den finaste jag någonsin sett! Det va fäst en lapp på med texten;
-Till världens bästa anställd / Chefen!
Jag blev så oerhört glad. Texten gjorde mig nog ännu gladare. Det va en fin och uppskattad överraskning!!! Har jag världens bästa chef eller? JA!!! Hoppas de har det bra på sin semester. Jag gör mitt bästa för att inte ringa och störa dem & har hittills inte behövt ringa. Men saknar dock våra små samtal.
Jag hinner inte skriva så mycket nu. Men jag skriver så fort jag kan.
Magnus moster som bor i Västerås har påbörjat sin utbildning i Finland nu. Det är så spännande. Hon är verkligen duktig. Saknar henne och hoppas att vi snart få träffa henne.
Nu måste jag avsluta här och göra mig igjordning & bege mig till arbetet. Mamma & pappa är så snälla & lät Anton sova över där natten som va nu oxå. Det är jag så tacksam över!!
Dagens ord; Det är viktigare vart vi är på väg-än var vi står. Ibland måste vi våga ta steget ut i det okända för att finna svar-VÅGA TA STEGET!!!!

3 kommentarer:

 1. Jättegärna att jag gör några kort till dig.
  Funderar lite så får vi se vad det blir.

  SvaraRadera
 2. tack min älskade syster för att du finns! din blogg är så fin och alltid så rolig all läsa! vet du hercules kissade på min mobil idag!!!=)haha älskar dig

  SvaraRadera
 3. Men en sån fin överraskning din chef kom med! Att känna sig uppskattad på jobbet, det behöver alla! Det behöver inte vara en sak, några ord kan också betyda mycket. Ibland är det ju fint att få något. Men det är ändå känslan som ska finnas där. Man ska känna sig uppskattad. Kunna ta emot det.

  Så fint du kunde trösta din syster. Men det vet jag ju, ett sånt fint o stort hjärta som du har!
  Kram

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails