onsdag 4 februari 2009

Härligt att leva...

Idag har jag jobbat heldag & det gick jätte bra. Fixar & trixat. Slängt skräp & plockat. Fått mycket beröm från kunderna & det VÄRMER verkligen.
Är inte alls så trött jag trodde jag skulle vara. Men ska snart gå och lägga mig och ladda batteriet till en ny långdag imorron.
Va på meditationen ikväll. Vi va bara tre stycket, men Åååå så mysigt vi hade det. Vi pratade en lång stund om allt möjligt. Jag är så imponerad över mina vänner. Att prata så öppet som vi gjorde ikväll, är verkligen modigt. En av tjejerna, är så otroligt duktig på att pyssla & göra kort. Jag hade best 2 st av henne och hon hade dem med sig ikväll...gissa om de va fina!!! Jag blev tårögd när jag såg dem. Tack snälla A för de fina korten!! Är ni nyfikna på att se några gå in på hennes blog ( du hittar adressen här på min blog, bloggar som jag följer..Snusmumriken heter den!) Hon är en härlig tjej som jag ser upp till. Hon är oerhört modig & en fantastiskt varm person i mina ögon. Hon är stark. Starkare än hon själv tror. Ofta är det nog så... vi ser inte själva på samma sätt som andra ser oss.
Men jag anser att hon är stark & hon kommer att fixa det hon står inför. Det är jag helt säker på!!!!!!!!!!
Ska bli kul när Blåhuset flyttar. Är så spänd inför detta. Hade jag haft råd hade jag handlat sönder mig i den affären. Jag ska köpa lite nya stenar sen..i härliga färger.
Idag har det varit helt fantastiskt att leva. Har haft en jätte bra dag och känner mig jätte nöjd med vad jag gjort. Men nu ska lilla jag gå och sova..lägger mig nog på spikmattan i sängen och somnar gott.
Som kvällen ord.. blir det en liten dikt....Väl mött Tina

1 kommentar:

 1. Hej

  Härligt att du är nöjd med korten.
  Ska se om jag hinner lägga ut dem ikväll.
  Tiden är inte alltid på min sida!?
  Kram

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails