lördag 14 februari 2009

ALLA HJÄRTANS DAG!! ...

Alla hjärtans dag är det idag. Jag är mycket bättre i min rygg & det gick bra att jobba!
Delade ut små godishjärtan till mina kunder idag! Det va uppskattat!!!
Min lilla syster Nina, hade satt in hela sin familj i Smålänningen i går, med en fin hälsning. Jag blev så glad!! Jag älskar henne oxå! Jag älskar HELA min familj. Jag är så glad över att de finns i mitt liv!I går när jag jobbade kom min storasyster Camilla in i affären. Hon gav mig ett så otroligt fint Hjärta i plåt. I detta hjärta fanns en så otroligt god choklad!! Fatta hur glad & överraskad jag blev. Det är nått magiskt med min storasyster, det är som att hon känner på sig när jag behöver lite omtanke. Det händer titt som tätt att hon ringer, messar eller som nu kommer med en liten gåva när jag behöver det som mest!! Jag uppskattade verkligen hennes fina omtanke.
Tack älskade stora syster!!!!
Jag är ensam hemma nu. Magnus är på möte med sitt jobb & Anton är med en kompis. Märks att Anton börjar bli stor nu. Inte kul att hänga med morsan jämt. Är glad för att Anton är ute med sina vänner. Han behöver dem.
Jag jobbade till 14 idag men stannade kvar till 15, och förberedde inför Måndag. Ska kasta skräp & röja lite tänkte jag. När jag kom hem städade jag grabbens lilla akvarie. Det stora får han hjälpa till med i morgon. Sen plockade jag lite här hemma. Känner nu att jag är lite trött. Ska nog lägga mig lite på min matta och slappna av.
Jag lägger in en länk här som du gärna få gå in och kika på. De har olika utlottningar.

http://www.mariesbloggsida.blogspot.com/ Dessa är vinsten!

Jag har fått tid till bassängträning igen & vad glad jag blev att det blev på en morgontid, då kan jag ju delgaga ÄVEN om jag jobbar den dagen. Ska bli så skönt att komma igång igen. Behöver röra på mig.

Hoppas ni går in på länksidan jag tippsade om. Där är så mycket fint!
Jag är så tacksam över min nyfunna vän Mia. Hon har kommit att betyda så mycket för mig. Hon är en så omtänksam & varm människa. Vi har så kul när vi träffas. Hon hjälper mig så mycket. Tror inte att hon är medveten själv om det. Hon är en fin vän!!
Jag har sänt in en av mina "tisetassar" till Lokaltidningens tävling "Dagens katt",
så kommer hon med, SNÄLLA PLEASE rösta på henne. Ellen heter hon! Tacka!!
Här är en annan jätte fin sida du kan gå in på. Även här har hon utlottningar på otroligt vackra saker;
http://www.lineslycka.blogspot.com/ Denna kan du vinna bla!
Gå gärna in på Ankies sida & kika oxå, hon är en underbar människa. Är glad över att jag fått äran att träffa henne & lära känna henne!! Det är hon som gör så otroligt vackra kort!!!
http://www.mejochmitt.blogspot.com/ Följande kort har Ankie gjort!!!!
Nu ska jag gå till min matta en stund.
Njut nu av denna Allahjärtans dag & våga leva DITT liv!!!!!!!
Kvällens ord; Vi har alla en plats, där vi är som bäst. Gör saker för lustens & glädjens skull. För din skull! Låt dig leva ditt liv efter DIN lust & glädje!!

1 kommentar:

  1. Snart är det jul och här sitter jag och läser om Alla hjärtans Dag :). Men det är en fin högtid det med om än inte lika stor som julen. Minns en gång jag åt såna där Alla hjärtans bakelser. Goda var dom!
    Kram

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails