tisdag 3 februari 2009

Nu har jag bokat tid för sanering...

Nu har jag bokat tid hos Jonas ( tandläkaren ) som ev. ska sanera mina tänder! Brrr...nervös!! Men det är skönt att tagit steget. Vi ska börja med en undersökning och hälsodekleration, sen få vi se efter det vad han anser. Jag hoppas att detta kan vara lösningen på mina problem. Jag håller dig underrättad om detta. Ska inte dit förns om en månad.

Idag ska jag träffa Gun. Som jag jobbar som kontakt person till. Få se vad hon vill göra idag. Hon va sjuk förra veckan så då satt vi hemma hos henne och pratade. Hon ska åka på Finlands-Färjan nästa vecka. Hon är väldigt nervös. Men bara hon kommer på båten och kommit i gjordning kommer det att gå jätte bra. Personal från boendet hon bor på ska oxå med.

Imorgon kör jag igång med långpass på jobbet. Jobbar Månd - Fredag 10-18. Men det ska nog gå bra. Får ju vara ledig xtra sen. Imorgon är det meditation igen. HÄRLIGT!

Jag jobbar ju till 18 & det börjar 18.10, så jag får skynda mig!

Nu ska jag se lite på Hem till gården och sen hämta Gunsan. Men jag skriver kanske en rad senare. Va bara tvungen att berätta att jag tog mod till mig och bokade tid hos tandläkaren... tycker jag va jätte modig : D

Dagens ord; Mod kan visa sig väldigt olika. Mod kan vara att våga säga Nej, att våga gå sin egna väg, att våga lita på någon annan, att våga boka tid hos tandläkaren ;-)...Att våga visa mod!! Så visa ditt mod!!!

Men

1 kommentar:

  1. Hej

    Jag tar med korten ikväll och det blir 70 för båda.

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails