onsdag 25 februari 2009

Meditation gör gott i vänners sällskap!!!!

Har haft en ganska tråkig & jobbig vecka, med många tankar & frustration....Men ikväll va jag på meditation med underbara vänner, i blå huset. Lite sorgligt va det allt, för det va sista gången vi va i den lokalen...men nu är det nystart. Nästa meditation blir i det nya. Det kommer att bli kanon. Ser fram mot det jätte mycket.
Ikväll träffade jag en av mina tre guider. En indian som jag levt med i ett tidigare liv, sa han. Han har valt att stanna kvar på andra sidan för att följa & hjälpa mig. Jag fick ett budskap & det va;
- Fundera & planera inte i framtiden. Du ska fokusera på nuet, för det är här & nu du gör beslut om framtiden!
Så kloka ord!! Han gav mig en gåva oxå.. en klarblå sten. Denna sten har pluppat upp lite nu & då i meditationer. Min man köpte mig ett smycke för X antal år sen med en BLÅ sten. Han har oxå fått en blå sten i meditation av sin Farmor. Det är tydligt att denna blå sten är av vikt för oss, men vi kan inte räkna ut riktigt vad.. men vi kanske inte SKA veta xakt allt heller.
Det är så givande med dessa meditationer. Mia är så duktig på att leda oss tycker jag. Ankie har kommit att betyda mycket för mig oxå. Hon är verkligen en oerhört varm & charmig kvinna. På den korta tid jag känt henne har hon utvecklats så enormt mycket! Detta kortet har hon gjort för hand till mig, som jag ska ge min pappa som tar pension i morron. Visst är hon duktig!?
I morron ska jag och 3 andra tjejer hjälpa Mia att packa hennes saker. Blandade känslor för mig. Som jag nämnt innan har Blå huset varit som min fristad. Förhoppningsvis kommer det inte att ändras för att det flyttar till annan lokal. Ser fram mot flytten oxå..blir nära till mitt jobb. Både på gott & ont. Men jag känner i hela kroppen att det kommer att bli toppen!!
Va & klippte mig idag. Sandra är en så duktig frisör. Hon är lugn, trygg & jäkligt säker. Alltid nöjd när jag går därifrån. Skönt att blivit av med en del hår :-)
Tänkte på hur tråkig & jobbig min vecka varit & kom på mig att tänka;
-Varför kan inte livet bara få vara lätt & smärtfritt? Varför måste man kämpa & vrida sig själv ut & in hela tiden??
Men så kom jag på.. Hade jag verkligen VELAT ha ett felfritt liv?? Tänk bara på allt jag hade missat då. Det är ju genom motgångar man lär sig kämpa & att kämpa stärker ju människan.
Så NEJ, jag hade inte velat leva ett felfritt liv. Tänk bara på allt jag lärt mig genom livets prövningar. Tänk att aldrig få må dåligt el vara arg, nere, vissen.. då hade jag ju vetat hur det är att vara det motsatta!!
Om jag hade kunnat leva om mitt liv.. hade jag gjort annorlunda då?? Självklart finns det saker, händelser som jag GÄRNA hade haft ogjort.. eller att jag handlat annorlunda Men det är inget jag kan göra nått åt nu, men jag kan lära mig av mina misstag!!!
Nu önskar jag dig en GodNatt med fina drömmar.
Kvällen ord;
Det är viktigare vart vi är på väg - än var vi står.
Ibland måste vi våga kliva ut i det okända eller göra våra egna fel & misstag, för att lära oss & lära oss att följa den stig med de steg som är våra egna!!!

2 kommentarer:

  1. du är så klok min kära syster!!=) vad häftigt med indianen=) ses på lördag! ska bli nså kul..pappa var glad över de fina blommorna du skickade..=) berättade han om så glatt...älskar dig Nina

    SvaraRadera
  2. Så roligt du träffade en av dina guider! Spännande det där med den blåa stenen.
    Kram

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails