torsdag 12 februari 2009

Jäkla rygg......

Jäkla rygg.... idag när jag vaknade hade jag så jäkla ont i min ländrygg. Har svårt att gå rakt. Varje steg jag tar gör ont. Jag har atros i ländryggen & smärtan & stelheten kommer & går. Men jag har inte tid med detta nu..imorron kör mitt lång-jobbar-pass igång. Då åker min chef på välfötjänt semester. Så idag blir det till att kurera mig, istället för städning & strykning som jag hade planerat. Hade varit skönt att få det gjort innan jag jobbar så mycket, men det blir inte alltid som man tänkt sig.
Har varit ledig hela denna veckan, det är inte så roligt tycker jag. Jag tycker inte om att gå hemma. Få ingenting gjort. Känner mig trött & nere..eller jag har iallafall gjort det denna veckan. Konstigt men sant att jag får mer gjort hemma & mer energi när jag jobbar. Konstigt, borde ju vara tvärtom. Men jag trivs så bra på jobbet.
Har haft herpes-munsår nu och det har varit värre denna gång än någon gång innan. Jag smörjer med min vectavir som alltid, men det bara blir värre, så igår köpte jag Compeed munsårsplåster, och idag är det faktiskt bättre :-D
Jag ska ligga på min spikmatta en stund nu och äta lite frukost. Hopplös, men jag glömmer oftast äta på morronen. Är inte hungrig då, med LCHF- rekomenderar att man ska äta ägg & bacon till frukost...hurmf...det är väldigt svårt för mig kan jag tala om..jag brukar ta ett par koppar kaffe & en shake av protein. Men vi är ju alla olika, så man får ju försöka & efter en tid hittar man förhoppningsvis SITT sätt!
Ska in med min son efter skolan. Han ska lämna nått prov som inte blev taget sist.
Annars blir det som sagt en dvala-dag idag. Ladda mina batterier.
Mia kommer inom jobbet imorronbitte & dricker kaffe! det ser jag fram mot.
Ska ta det som det kommer på jobbet. Ska ta med mig mina läxböcker så kan jag läsa lite om det blir lugna stunder.
Kram Tina
Dagens ord; Lyssna till kroppens signaler! Sätt dig ner en stund tills brådskan gått över ;-)

2 kommentarer:

 1. Tänker på dig med din onda rygg.
  Hoppas att du fick en välförtjänt vila idag.

  När jag har munnsår brukar jag koka upp vanligt earl grey te och låta det dra länge så det blir startk. Sedan tar jag lite av det teèt och baddar på munsåret.
  Funkar kanon och det blir lite bedövat med.

  SvaraRadera
 2. Det har varit lite si och så med meditationen nu när jag har varit sjuk.
  Men i morgon ska jag ta tag i det igen.
  Annars grubblar jag ju en del på det andra, köpte faktiskt boken: 12 veckor till ett självläkande liv.
  Och ska börja läsa den när jag är färdig med Kund hos Kosmos.
  Har ju bett om en del så jag hoppas att jag har rätt sätt att be.

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails