torsdag 19 mars 2009

Idag är jag ledig. Varit på bassängträning idag & det är så kul.. men ganska tufft pass. Känns i kroppen så att säga. men det är en riktigt bra träning & vi har jätte kul. denna bild är INTE min grupp!!! En bild jag fann på nätet :-) Är ganska trött idag. Varit lite mycket nu ett tag, så idag tar jag en vilodag..har stängt av telefonerna & bara njuter. Träningen är ju avklarad för denna dag, så nu kan jag vila mig med en bra bok.

Igår va det meditation i nya lokalen. Vi va 7 st & det va jätte mysigt. Det blev dock en tuff meditation för mig, med mycket känslor & en hel del tårar, men det va väl det som behövdes. Det är inte alltid vi behöver det lättaste, utan ibland måste vi ta tag i det jobbiga oxå, det va nog det jag fick göra igår. Känner mig fortfarande lite tagen av gårdagens meditation.

Bilden är tagen i Blåhuset ( gamla lokalen ) när vi hade kurs i KRAFTSTAV! Det va en härlig kväll..oj vad kul vi hade.

Det känns skönt att kommit igång med träningen igen. Har tränat 4 ggr/ vecka nu & det börjar ge resultat :-) men jag tränar inte enbart för att få finare figur.. NÄ, jag tränar för mitt välbefinnande!! Visst är det kul att se bra ut, men för mig är inte det det viktigaste!! Jag vill MÅ bra!!! Allt utöver det är en bonus! Jag tränar min kropp lugnt & stilla...vill INTE riskera att bränna ut mig. det är INTE värt det.Mår jag bra... då ser jag bra ut oxå, för det speglar sig!

Vart jag än vänder mig pratas det om vikten & olika dieter folk håller på med. Jag blir nästan lite sorgsen när jag lyssnar på dem, varför kan vi inte bara tycka om oss själva & varandra för dem vi är??!! Oftast är det de som inte behöver gå ner i vikt som tjatar... de som kanske hade behövt gå ner nått kg är inte alls så fanatiska. De jag träffar är oftast ganska lyckliga & nöjda med sig själva. De mår bra & det är det de värdesätter mest. det beundrar jag!

Nu när våren kommer märks det på jobbet att människorna har panik för sin vikt.. de ska käkas piller & dieter... vad är det för fel på vanlig bra mat & normalt med motion??? Livet är på tok för kort & för viktigt för att slösas bort på det sättet...enligt mig. Du behöver inte hålla med mig, för detta är MIN åsikt. Jag önskar att vi va snällare mot oss själva & lyssnade lite mer till vår kropps signaler!!

.. det är just det jag ska göra nu.. min kropp säger att den är trött & behöver vila.. då gör jag det!!! Ha en härlig dag i vårsolen & glöm inte bort dig själv!!!

Dagens ord;

Vad vill du? Har du lyssnat till dig själv? Vill du ha svar på dina frågor? Va då lyhörd... lyhörd mot dig själv - Du har svaren!!

1 kommentar:

  1. Hej syster. Duktig du är som tränar =) Fin bild på meditationen. Mysigt ! Jag sms dig innan idag. Ville ha med dig till stallet. Men inget svar. Blev lite orolig att de hänt något men du har ju bloggat så du lever ju =) En annan dag kanske? På lördag åker vi... Se om vi hittar för jag vet inte hellr vart vi ska direkt. Men de löser sig... Hörs imon om tid och så på Lördag. KRam

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails