lördag 14 mars 2009

TACK MILO!!!!!

Hej! Nu har jag fixat lite med min blogg. Inte så lite heller...tog mig halva dagen! Hoppas att du gillar det nya! Förutom utseendet har jag nu 2 gästböcker som jag hoppas du skriver i!

Det är lite spännande att läsa röstningen från er! Lite nervös är jag allt. Jag blir så glad för alla era fina komentarer! Det känns skönt i hjärtat med sån respons!

Jag är så oerhört tacksam över Milo, som hjälpt mig så mycket. Tänk vilka underbara människor det finns! Hon känner mig inte & hade lätt kunnat strunta i att hjälpa mig, men det gjorde hon inte!! Jag är henne så tacksam & hoppas att jag får ett tillfälle att hjälpa henne!!

Men nu är jag TRÖTTTT...Zzzzzz.... Så nu avrundar jag här. Men jag skriver snart igen!!

Jätte kram till er alla!!

2 kommentarer:

  1. Tack Gulledej för dina fina ord..
    kramar om!

    SvaraRadera
  2. hej! vad fint du fått de här........:) duktig=) vill också fixa mer på min... fick inte sova mycket inatt=( så blir att ta de lugnt....kanske sova en stund nu. har precis kommit hem. såg din gästbok med..ska skriva där...vill också ha!!!! jag hoppas allt är bra med dig...kram

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails