tisdag 17 mars 2009

Dåligt Humör... :-(

Idag vaknade jag på dåligt humör & skallavärk :-( Inte kul alls. Men jag ska gå ut & gå med mina stavar & få lite sol på mig, så hoppas jag att mitt humör blir bättre! Inte kul att vakna på denna sidan. Allt går imot mig.. men jag kan ju göra valet att ändra på det.. vilket inte alltid är det lättaste...fniss,, Har bakat min Herman idag oxå, så jag & Anton ska fika på honom i eftermiddag. Lite sorgligt faktiskt. Har vårdat denna Herman-deg i 10 dagar nu.. rört i honom & matat honom, så ska man dela upp honom & ge bort delar av honom & det som blir kvar ska man äta upp!!! Fy va hemskt :-( Är orolig för min syster oxå. Hon mår inte bra. Fick reda på det igår av min mamma.. blev lite arg på syster för att hon inte sagt nått. Men nu vet jag & nu oroar jag mig. Jag hoppas hon snart blir bättre. Har tänt ett helande ljus för henne i Ljusrummet. Det är jobbigt när nära & kära mår dåligt. Jag tycker det är mycket lättare när det är jag själv som mår dåligt. Då har man lite kontroll & jag behöver inte gå omkring & oroa mig! Men hon blir snart pigg igen, det är jag säker på & förhoppningsvis tar hon det aningen lugnare efter detta!! Hoppas det iallafall!!!!

I morron är det meditation :-D Första gången i nya lokalen! Ska bli så skönt. Jag jobbar till 18, men nu behöver jag ju bara gå några meter, så nu behöver jag ej stressa dit!!

Idag ska jag jobba som kontaktperson. Hoppas hon är på bra humör idag.. skulle varit så jobbigt om hon är på samma sketna humör som jag är.. fniss.. men samtidigt kanske vi kunde skratta åt det isåfall :-) Ska köra ut med Herman-degen till min syster, tänkte jag. Kvinnan jag jobbar för brukar gilla att åka bil, så det ska nog va ok.

Sitter & väntar på att specialist läkaregruppen/ hud ska ringa. Har fått tid dit för att göra allergitest, men de tider jag fått passar tyvärr inte mig. Det är den veckan jag ska jobba heltid givetvis, så nu måste jag försöka ändra det. Konstigt att det är så motigt idag.... Men bara jag kommer ut lite så lättar det nog. Att skriva av sig här lättar oxå.

Men jag tänker INTE sitta här & vänta på att de ringer från Växjö.. jag går ut & går min runda så får de väl ringa igen isåfall!

Jag jobbade igår & det va en mycket rörig eftermiddag. Ganska lugnt med folk men det va väldigt krävande & snäsiga kunder. Men jag fick beröm oxå. :-D Så det vägde upp det negativa! En del kunder är verkligen sååå tacksamma för min hjälp ÄVEN att jag ej är färdig utbildad.. medans andra är ute efter att "sätta dit mig". Men så är det i denna branschen.. man får ta mycket strunt & otrevligheter, men det är mest positivt & det är ju det viktigaste. Jag trivs oerhört bra på mitt jobb! Älskar att få hjälpa människor & se deras framsteg!! Jag kan ju bara rådgöra med dem, sen är det ju kundens val att jobba, det kan jag ju ej göra åt dem!

Jag måste ta tag i min läxläsning snart. Fick ta en paus för det blev alldeles förmycket. Men nu är jag nog snart redo igen!! :-D Skönt att inte ha någon press på sig. Jag tar det i min egen takt!!

Men nu ska jag ut & gå med mina stavar så det blir av! Kan behöva lite luft & solsken över mitt grå moln över mitt huvud ;-)

Ha det så bra & va rädd om dig!!

Dagens ord;

Om du vill komma någonstans...- Gå någonstans!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails