lördag 11 april 2009

Trött & medtagen..Hoppas det vänder snart..

Denna fina bild har jag fått av Milo!! Nu är jag nyopererad & håller på att läkas. Det är jobbigt. Jag som just hade börjat klättra upp på stegen av lycka & välbehag. Men bara jag ger mig själv den tid för läkning som jag behöver, kommer det snart att bli bättre. Är så trött & nedstämd i tankarna. Jag trivs inte alls där jag är nu & ska därför börja kämpa mig tillbax. Det visade sig hos läkaren att min sjukdom är aktiv :-( Vilket innerbär att jag bör ta mediciner... känns ju sådär kul, men samtidigt har jag försökt på egen hand i ett år nu att få bukt på det själv, så nu är jag beredd att göra det som krävs för att återfå min styrka & mitt liv. Läkaren va osäker på vilken medicin jag ska ta eftersom min sjukdom är så klurig & svår & jag är överkänslig mot mediciner, så han skulle gå tillbax i mina journaler ca 10 år för att vara helt säker. Troligen blir det Malaria medicin. Jag är beredd att prova för nu orkar jag inte mer. Nu måste jag få tillbax mitt liv. Det är jobbig att sitta inne när vädret är så fint & jag hade behövt göra massor ute...suck.. idag är lilla jag INTE på topp. Det gör ont när jag rör mig...fått starka smärtstillande som gör att jag blir liksom avtrubbad. Jag hoppas & ber till universum att det snart vänder!!! Tack till alla er som peppat mig med kommentarer ,sms & mail. det hjälper mig så oerhört mycket att veta att ni tänker på mig!!Det hjälper mig att hitta styrkan att vända mina tråkiga tankar till positiva!! Ni är alla helt underbara & jag är så glad över min familj som stöttar mig på alla sätt de kan. Min man & son är så oerhört omtänksamma mot mig.Jag älskar dem så mycket!! Tack!! Tack oxå till min storasyster som trots sitt eget att kämpa med, bryr sig så mycket om mig!! Vad hade jag gjort utan alla er?? Tack!! Nu ska jag vila mig en stund..sen ska jag följa med min man & son till Elmia..vill verkligen inte svika dem. Hoppas att jag kommer att orka!!

1 kommentar:

  1. Ooooops! Har du blivit opererad? ojdå! Förstår att det känns motigt just nu, men du har ju en positiv livssyn och en kämparanda som inte går av för hackor....så visst kommer det att bli bra igen! Såklart! Du vill ju det! ....men om man inte upplevt något negativt i livet så kan man inte till fullo njuta av de positiva ögonblicken! Kram på dig! Tänker på dig!
    /Lotta

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails