onsdag 29 april 2009

Min nya frisyr!!!

God morgon min vän! Hoppas att du mår bra! Här kommer då bilderna jag lovade på min nya fräcka frisyr!! Jag blev så nöjd med den!!! Här är från min vänstra sida. Tycker om färger & tycker samhället är allt för grått, så jag vill hjälpa till på de sätt jag kan, att sprida lite färg!!! Färger livar upp tycker jag.
Här har du mig bakifrån! OBS! Jag har jobbat hela eftermiddagen & va rätt sliten när bilderna togs..fniss Ds.
Här är från min högra sida! Kort.
Här har du mig!!! :-D Jag älskar min frisyr & är så tacksam över Sandras hjälp! Hon kan verkligen göra underverk!!
Vad tycker du om min frisyr?? Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer. Ska stryka & betala in mina räkningar, sen till min Biopat på kontroll & sen jobba! Ganska hektiskt på dagarna...pust..& nu drar alla kalas igång! Så det blir fullt både dagar, kvällar & helger. Gäller att hitta balans i allt!!
Jag har under en tid kännt mig ouppskattad & lite osynlig av en vän! Känns som att jag duger ibland, men inte ibland. Jag blir tillfrågad om saker & händelser ibland, men om någon bättre dyker upp så räknas inte jag. Det kan vara jag som förstorar upp det, men jag brukar ha rätt när det gäller min magkänsla. Min vän har ändrat sig ganska mycket sen en viss händelse som verkar tagit över dens liv på nått sätt. Allt låter så bra & min vän har ofta goda råd att ge, men tror inte min vän vet hur han/hon beter sig ibland. Jag gör mitt bästa för att hjälpa min vän på alla sätt, i den situation han/hon är i.. men mina ideer är inte bra. Mina ideer får knappt lämna min mun förns min vän snoppar av mig.
Det gör mig oerhört besviken! Jag är enormt känslig som person & vet att jag har en tendens att ta mycket för personligt..men det är så jag är & jag jobbar hårt med att ändra det, men tror att vissa saker är där för att stanna.
Det är en del av mig & jag kan ju tycka då att om min vän nu ÄR min vän, borde han/hon lämna lite förståelse & ta hänsyn till min sårbarhet. Men men....
Detta är sånt som stärker min övertygelse om att magkänslan är ett VIKTIGT verktyg som vi alla bör ta vara på!!!
Jag fick mina otroligt fina Affimations kort igår! Som Lisa & Brolan gjort. De va så fina & jag kommer att ha stor nytta av dem!!!
Ha nu en underbar dag min vän! Va rädd om dig.. för du vet väl om att det endast finns en av dig!!??!

8 kommentarer:

 1. Snyggt som bara den! Kaxigt och fräckt! Jag förstår att du är glad och nöjd över att ha en frossa som Sandra...jag kör mer traditionellt jag...men är rätt nöjd med det också!
  Ta inte åt dig! Du är värdefull precis sån som du är!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Go förmiddag!

  Så fin du blev som en vårblomma:)
  Man blir glad att se dej och söt är du också.
  Jag tror man ska lita på sin magkänsla. Vi har bara ett liv så vi ska inte gå och fundera på hur vi tror att andra tycker om oss....Vi behöver kärlek och att ha fina människor runt oss som ser oss för den vi är.
  Man ska umgås med vänner osm man mår bra av!

  Ha en fin dag i din nya fräscha frisyr.
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Kanonbra!
  En tjej som vågar med andra ord, helfräckt, min dotter hade en liknande frisyr förra året men inte riktigt så kort vid den korta sidan, jättesnyggt! Du passar i frisyren och det allra viktigaste är ju att du själv älskar det.
  Ha det gott!
  Många kramar

  SvaraRadera
 4. Hej vännen.
  Håller med ..gå på din magkänsla. Du är en vän som man ska vara rädd om. Det är få förunnat att ha en sån. Jag har en riktigt sann vän, för henne kan jag gå genom eld och hon skulle göra detsamma. Skulle vi mötas så skulle vi säkert bli sanna vänner oxå. Känns som lika värderingar. Ha en riktigt bra helg. Många kramar Nettan

  SvaraRadera
 5. Vad fräck frisyr,passar dej kanot snyggt.Ja man kan tro du ska gå modell.Ja måste titta igen!!!!!! Ja ha kära du säjer bara kanon snuggt kramiz ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 6. Hej tjejen!
  Du blev verkligen kanonläcker i din nya frisyr! En helt ny tuffare tjej! Din frissa har verkligen talang för sitt yrke.

  Din magkänsla gällande din vän ska du ta på allvar. Hur du vill att er vänskap ska vara i fortsättningen tror jag att du själv vet bäst om du lyssnar på ditt inre.

  Ha en jätteskön helg!
  Kram från Susanne

  SvaraRadera
 7. Tycker den va döhäftig! :)
  Du passar så bra i kort hår. Du är jättefin Martina :)
  Sen så tycker jag att du har världens underbaraste hjärta :))
  Kramelikram Agneta ( din facebookvän) :)

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails