måndag 27 april 2009

Lite om hur mina dagar kan se ut...

Mina dagar kan se väldigt olika ut, beroende på hur jag mår & tider hos läkare & bassängträning mm. Men min dag i dag ser ut ungefär så här:
Kl:7.00 uppstigning. Stela & värkande leder & muskler. Tar mig upp & dricker en kopp kaffe för att piggna till!

Sen är det dax att väcka min son Anton. Fixa frukost & se till att han kommer iväg till skolan! Kanske ta en kopp kaffe till :-)

När Anton kommit iväg beror det lite på om jag ska jobba eller är ledig, men idag är jag ledig så idag blev det en morronpromenad i naturen (dagar jag jobbar, brukar det bli morronpromenad i stan). Ibland går jag bara & lyssnar på naturen, ibland lyssnar jag på musik & ibland lyssnar jag på ex chakra-musik. Beror lite på hur jag mår. Brukar gå en halv timme ca.. ibland 1 timme.

När jag gått min promenad, brukar jag stretcha lite grann, har jag tid så lägger jag mig en stund på min spikmatta! Jag älskar min matta. Det hjälper mig såå mycket mot värken, stress & gör mig varm & lugn! Eller så gör jag meditation. Idag blev det meditation. Jag kände starkt för det idag. Äter en liten frukost. Har dålig aptit på morronen.

Meditation tycker jag är en hjälpare i livet! Att få vara i hel stillhet & bara vara! Ibland har jag nån speciell fråga jag söker svar på & genom meditation kan jag ibland få svar! Det är nått magiskt med meditation. Det borde vara obligatoriskt i skolorna!!!!!!!!!!!!

En härlig dush! Känna varje vatten droppe över kroppen. Denna värmade & välgörande stund som avslutning på min start på morronen. Men jobbar jag hinner jag ej med spikmatta eller meditation, så då tar jag det när jag kommer hem, eller hoppar jag helt enkelt över det den dagen. Spikmattan använder jag OFTA isamband med att jag går & sover!! Mycket bra!!!!

Idag ska jag till en Dr. i Växjö som ska utföra allergitest. De ska kolla om jag är allergisk mot amalgam mm. Har svårt att köra bil längre sträckor, men jag hoppas det går bra. Tänkte först åka tidigt så jag kunde gå lite på stan, men kom på att det va ju inte så kul att gå själv, så jag hoppade över det!

När kvällen sen kommer brukar jag vara helt slut. Då brukar jag ta det lugnt. Äta nån god middag med familjen, mysa framför tv eller sitta här & skriva på min blogg eller facebook. Detta va lite hur min dag ser ut på ett ungefär idag!!

På Onsdag ska jag till min biopat! Jag går till henne med jämna mellan rum för att kolla av balansen i kroppen. Om jag saknar eller har för mycket av nått ämne i kroppen. Vitaminer & mineraler. Jag kollar även av det jag använder om jag behöver dem, vilka jag bör ta & vilka jag ska undvika, hur många jag ska ta osv. Jag skriver in hennes hemsida här så kan du gå in & kolla om om vill. Du har säkert en Biopat på din hemort oxå!! Då råder jag dig att gå dit! det har verkligen hjälpt mig ofantligt mycket på min väg till ett hälsosammare liv!!

http://www.klinikleva.se/

Nu måste jag avsluta, blev kanske inte världens roligaste inlägg, men som jag nämnt tidigare, så vet jag oftast inte vad jag ska skriva om förns jag sitter här & då går allt av sig själv & oftast vet jag knappt vad jag skrivit sen!! Hoppas du har nån glädje av det iallafall!!!

Må gott min vän!!!!!

5 kommentarer:

 1. Fin blogg med tankevärda ord, kram Carolina, Leksand

  SvaraRadera
 2. Vilken fin blogg du har.Mycket tankvärda ord.Livet är inte bara att ta för givet som många gör.Ha en bra dag .Lycka till hos doktorn.Kramiz ~~~~~RITA~~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Den översta bilden i ditt inlägg var helt super! och skuggan!!! av dig?????? Fränt sätt att fota! Hoppas dagen hos doktorn blev bra. Och att din biopat kunde hjälpa dig. Fick du klarhet i detta med amalgamet? Jag gillar min spikmatta jag också. Brukar somna efter 10 min och vaknar när det gått ca 30.

  SvaraRadera
 4. så klart det ingenting gör att du har en söt nalle som spelar det är ju bara gulligt,Hadet gott kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 5. Hej min vän!
  Det här var väl inte alls något tråkigt är inlägg. Du har hittat bra vägar till att må bättre. jag har oxå en spikmatta som jag tycker är skön att använda trots att jag inte har några större värkproblem. I kväll har jag avslutat min kurs i kundaliniyoga, det har varit kanon, där provar vi oxå på lite meditation. Jag har även gått på en ayurvedisk konsultation och ha börjat anamma det jag lärt mej, få se vilket resultat det kan ge.
  ha det bra vännen!
  Många kramar/Susanne

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails