fredag 24 april 2009

!!!! OMTANKE !!!!

Tack snälla ni som genom kommentarer här, min gästbok & via mail har visat mig så stor omtanke! Aldrig kunde väl jag ana att det finns så många människor därute som bryr sig om lilla mig så mycket! Det är väldigt uppskattat & ni hjälper mig så ofantligt mycket!!
Nu har jag jobbat klart min heltid, det har varit jätte kul! Varit väldigt mycket folk & försäljningen har varit enorm. Jag har verkligen gjort skäl för lönen kan jag säga. Det gläder mig att människor börja tänka mer på sig själva & väljer att uppsöka mig på Hälsokost affären INNAN de söker läkare.
Jag är säker på att vi på den vägen kan hjälpa oss själva mycket.
Jag ljuger om jag säger att jag inte känner av sviterna från att jobba heltid... för det gör jag. Men eftersom det inte va under nån längre tid fixar jag det. Det kommer att ta en dag eller två att återhämta mig. Men det är värt det.
Nu ska jag till läkaren...inte min ordinarie läkare, utan en kirurg läkare. Mina sår har ej läkt efter operationen tyvärr...det är ju två veckor sen jag opererades så det borde inte vara & svullna. Blir troligen en penselin-kur eller dränering Inga konstigheter.
Jag skriver nog ett inlägg under kvällen! Men ville så gärna TACKA er ALLA som peppat mig & visat er omtanke för mig! Ni är helt underbara! Jag har haft underbara kunder! Förutom undantag, för det finns faktiskt elaka & bittra människor ute i världen. Men som tur är har jag haft mest underbara kunder!!Det har varit en TOPPEN vecka!!
Tack till alla er!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. V ad kul att läsa att du haft en så bra vecka och att du inte är alldeles slut!!!!! Nu ser det ut att bli en skön och varm helg att ta igen sig på...fast värme kanske inte är någon hit för dig? Solen är ju lite av ett besvär har jag förstått! Själv satsar jag på att rengöra altanen och olja in den och jag hoppas att det kan funka att ta fram alla utemöblerna oxå! Kramis

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails