söndag 21 december 2008

Nu är det Söndag!! Två dagar kvar till Julafton!!
Kan inte fatta att vi redan är där... det har gått så fort ,men universum snurrar ju fortare oxå, så det kanske inte är så konstigt!!
Idag kommer min kusin hit. Vi har fixat julklappar ihop åt våra föräldrar. Vi ska ge dem ett start kapital till en buss resa till Holland. De vill så gärna uppsöka de vackra trädgårdarna som finns där, men de kommer aldrig till skott, så att säga så nu hjälper vi dem lite på traven!!
Har drömt så mycket i natt. Men jag kommer sällan ihåg mina drömmar. Men min man däremot ,han drömmer sanndrömmar. Det är jätte spännande att tyda hans drömmar. De slår oftast in & ibland exakt som i drömmen & ibland får man tolka lite extra.
Igår gjorde jag ej så mycket. Tog en lugn dag. Jag klippte min man & son ,men annars vilade jag mest , läste & bara mös! Det va jätte skönt. Jag jobbar heldagar nu innan jul ,så jag behöver verkligen vila upp mig inför det.
Jag jobbar 10 timmar på HälsoCity i Ljungby. Jag trivs jätte bra & min chef är helt fantastisk. Hon är så mån om mig & hon tänker så mycket på alla andra! Jag har förtidspension på resten.
Jag jobbar oxå som kontaktperson några timmar i veckan åt en kvinna. Det känns så jätte bra att få hjälpa någon. Hon värdesätter verkligen när jag kommer. Det finns så många ensamma ,sjuka & rädda människor där ute. Det gör att mitt hjärta blöder. Jag önskar jag kunde hjälpa ALLA... men det förstår jag ju att jag inte kan eller ska ,men det finns så mycket orättvisor där ute. Många människor blir dömde pga tex alkolism ,sjukdommar ,bostadslöshet mm , men vi vet igenting om deras situation de va i för att hamna där.
Jag vet vad min livsuppgift är.. jag ska tända ljuset hos andra & ge dem hopp. Det tycker jag att jag får chansen att göra nu. På jobbet ,man märker hur många människor som lider av olika slag ,det hjälper mycket att bara visa dem att man har tiden & intresset för att lyssna lite på dem. Jag har ju endel erfarenhet själv inom många olika områden ,så jag tror att jag har lättare att se mig in i deras situationer!
Min man åker till Göteborg i jobbet i kväll. Saknar honom när han inte är hemma ,men han är en otroligt duktig chafför ,så för det är jag ej orolig ,men jag saknar honom så mycket.
Min son ska va hos sin mormor.Roligare för honom att vara där än att sitta hemma hela dagen när jag ska jobba! Min mamma & pappa är helt fantastiska.De gör allt de kan för sina 5 barn & barnbarn.
Ägaren till Blå Huset jag nämner med jämna mellan rum , vi har ej kännt varann så länge ,men hon har kommit att betyda så mycket för mig. Jag tycker att vi är så lika på många sätt. Hon är en fantastisk människa med ett enormt hjärta. Hon vill alla väl och gör sitt yttersta för att vi medlemmar ska få träffas & ha kul. Jag brukar titta in till Blå huset på min lunch eller innan jobbet ,för att dricka en kopp kaffe & bara prata. Det har varit min vilo oas där. Nu ska hon flytta sin butik till Månen ,där jag jobbar så vi blir grannar :-) Är så glad för hennes skull,hon ville verkligen detta & nu blev det verklighet. Jag kommer dock att sakna min oas. Mina små avstickare till Blå huset ,men nu behöver jag ju ej gå så långt.
Hon har gjort ett väldigt spännande vår chema till oss. Kurser ,träffar mm ,som jag ser fram mot att få deltaga i.
De andra medlemmarna ,jag har träffat har ej träffat alla ,men de jag har träffat är så fina.De är så duktiga. Jag beundrar dem verkligen. Jag önskar att jag va där oxå.Att jag kommit lika långt i min utveckling som alla de har ,men varför stressa? Jag kommer nog dit jag oxå ,när tiden är mogen för det!!! Det är spännande att sitta och lyssna på dem när de berättar saker. Vi alla är så olika , men ändå så lika!!!
Nu ska jag gå och sätta igång en balja rävagift ( kaffe ) , så min kusin & jag kan dricka kaffe & prata om vår julklapp.
Jag skriver snart igen.
Hoppas du mår bra & tack för att du tog dig tid att läsa det jag hade att berätta!!
Stor kram Tina.
Livet är som en trappa.. ibland går den upp & ibland går den ner. Det gäller att inte sluta kämpa ,för rätt som det är är man uppe på toppen!!!!!

1 kommentar:

 1. Hej Min Söta GlitterStjärna !

  Nyfiken som jag är...Vad är "Fd" Blå Huset...??
  vadå för kurser o program ??
  För sjukskrivna, arbetslösa eller andligt ?
  Lät ju jätte-Mysigt :)
  Undrar om nåt liknande finns här i Gävle....

  KRAM Christine

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails