fredag 26 december 2008

Annandagen mot sitt slut!

GodKväll alla mina vänner!!!
Nu lider annandagen mot sitt slut & jag är trött. Men OJ vilken härlig kväll jag haft.
Vi har varit och firat lille jul hos min bror och hans familj. Det va så mysigt och OJ vad jag skrattat. Alla va trötta och fnissiga... vi skrattade så vi grät och ingen visste varför. Min brors dotter som är 3,5 år är lite rädd för Tomten ,men när Tomten kom vågade hon tillochmed gå och öppna dörren och hon satt tilloch med i hans knä & hon hjälpte honom med paketerna. Hon kramade honom :-) Gissa vem Tomten va!!...Ja,helt rätt..det va jag!!!
Jag älskar att gå Tomte. Det va tredje gången i år som jag gick. Det va två ggr på julafton & sen idag. Jag älskar verkligen mitt jobb på Julen. Så underbart att se både stora & de små glädjas av när jag kommer med mitt skägg och skrovliga röst.
Så behöver ni en Tomte nån gång... ring mig!! :-D
Min jul har varit bra. Jag har firat med min familj och vi har haft det så mysigt. Min lilla syster kom med sin blivande man oxå ,från Jönköping. Det va härligt med alla samlade. Vi hade tre nykommlingar i år. Mina små systras pojkvänner & min minsta lillasysters barndomskamrat från Stockholm. Det va mysigt.
Dagen innan julafton :
Jag vaknade och kände mig lite konstig..ja,nu vet jag vad du tänker...KONSTIGARE än vanligt då ;-)... iallafall... jag mådde lite konstigt. Som att jag va i ett vakum.Kunde ej vakna riktigt. Jag kom till jobbet. Som tur va jobbade jag ihop med min chef , det va ganska mycket folk. Jag skulle jobba till runt 17 , när kl va runt 14.30 och jag stod och slog in julklappar åt en kund och va just klar och skulle taq nästa kund då small det till med full kraft...MIGRÄN!!!!! Jag har en Migrän m Aura ,det innerbär att jag förlorar synen ,känsel och tillsist denna grymma skalla värk. Så det va bara att direkt gå och ta medicinen. Min chef & henns man & dotter hade planerat julfika på kontoret och de hade gjort så mysigt. Jag kände mig så dum. Chefens man sa till mig att sätta mig ner och vila så skulle det nog gå över. Han är så snäll. Jag fick ringa min man så han fick komma och hämta mig ,kan ju inte köra bil BLIND ,fniss.... vi satt kvar en stund och rätt som det va kom min chef med en julklapp till mig!!!
Det va därför de ville jag skulle vänta. De hade planerat att ge mig den när jag slutade kl 17 ,men nu fördärvade jag deras plan ,så de fick stressa iväg och greja.. det va ett fint armband. Ett Pilgrims-armband!!!!! Ett så jätte fint! Jag blev så glad och jag skämdes så för att jag blivit sjuk.
När jag kom hem och vilat mig en stund messade jag för att återigen tacka dem och skrev att de hade verkligen inte behövt köpa mig det ,för jag har fått så mycket innan ,då svarar de mig:
-Vi tycker du är värd det!
Fattar ni!! Så underbara de är!! Jag är så tacksam för att jag hamnade hos dem!!! De är helt underbara!!!
Min son & man tog hand om mig här hemma.Jag kunde inte klä granen ,inte mysa med dem som jag alltid gör.. men de tog hand om mig. Min son låg jämte mig i sängen och höll min hand. Då vet man vad kärlek är!!! Jag älskar dem så mycket!!
Jag funderar mycket på hur olika vi människor är. Ibland stöter man på människor man absolut inte förstår sig på. Det händer mig titt som tätt. För närvarande har jag stött på en och annan och jag kan inte sluta fundera på VARFÖR jag känner som jag gör. Är det helt mitt fel?? Eller är det så att endel ska man bara inte funka med? Jag gör mitt bästa med att se förbi de sidor jag bara vill kräkas på..jag andas djupt och försöker se förbi det jag ej kan med hos den andre..men det är jäkligt svårt.
Det gör att jag drar mig undan istället. Det gillar jag absolut inte med mig själv ,men det känns som att det är det mest rätta. Jag är inte " märkvärdig " av mig. Jag brukar vara väldigt ödmjuk ,men ibland går det bara inte. Jag är nöjd med vad livet ger mig och behöver inte vräkiga bilar ,flotta hus eller fina kläder för att va lycklig. Det är inte så viktigt för mig och när jag då träffar dessa människor som hela tiden pratar om olika fina märken eller allt de köpt eller ska göra ,då stänger jag av.Eller när de ifråga sätter mig och mitt sätt att leva. Varför jag inte köper eller gör som de.
Jag tycker det är jobbigt och skrytigt. Det är nämligen så långt från mig. Jag är inte i behov av allt det där glammiga och fräsiga. Men problemet ligger ju inte hos de personerna... det ligger ju hos mig..men samtidigt kan inte de personerna aceptera MIG för den JAG är? Varför är det " bara " jag som ska aceptera dem och stå ut? Är det inte mer rättvist att mötas på halva vägen??
Att leva i sin sanning!! Ja ,det kan ju vara lättare sagt än gjort det. Inte blir det bättre av att människor tycker att deras sanning är den rätta ,men glömmer att den kanske inte är den rätta sanningen för mig! Jag kanske väljer en helt annan sanning ,hur kan de då säga att det är fel??!!
Jag blir tokig av det. Jag vill bara få vara den jag är. Jag vill hitta mina egna vägar ,de som passar mig och mitt liv. Sen om jag springer på en miljon eller två skulle jag ju ej gråta ,men jag gråter heller inte för att jag INTE springer på det!!!
Nja ,nu skenade det visst iväg en aning här tror jag .Vet ej riktigt hur jag kom in på detta ,men det gjorde jag :-D
Jag är så nöjd med min jul. Att jag fått fira med min familj ,min mamma ,pappa ,min stora syster ,min svåger ,deras två barn ,min bror ,min svägerska deras barn ,mina småsystrar & deras pojkvänner , min älskade man & min älskade son!!! Att få gå Tomte som jag älskar. Älskar att se både vuxna & barn glädjas av mina besök. All dena goda mat. Alla härliga skratt...
Jag har skrattat så med min mor denna jul.Hon är så himmla rolig. Jag ÄLSKAR verkligen var och en av dem så otroligt mycket.
Nä,nu ska jag avsluta detta med en stor KRAM och med mina visa-ord ::-)
Kvällens ord :
Så du är lite deppig!! Lite ur humör, orolig, ältar något om & om igen! Okey. alla måste vi deppa någon gång, lika bra nu som i morgon,eller hur? Vill du så kan du prova att göra något annulunda & se vad som händer. Ta en dush eller en långpromenad...
Bejaka dig själv! Ta lärdom av ditt inersta! Du väljer själv!!

1 kommentar:

  1. En sån tomte skulle jag också vilja krama!! :) Om det inte vore så långt skulle du kunna gå tomte hos mig :). Å andra sidan, jag har tonårsbarn och dom tror inte på tomten. Ja, det börjar gå mot jul. Längtar jag till jul? Nej, inte direkt men det är ändå något fint i den mörka årstiden.

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails