söndag 7 juni 2009

AFFIRMATION!!!

Affirmation (av latin affirmatio, ’försäkran’) är i nyandliga rörelser positivt färgade fraser som upprepas i tal och skrift i syfte att förbättra sin livssituation. Affirmationer utgår från tanken att man själv skapar sin verklighet och att ens tankar är det som orsakat ens nuvarande situation. I extrema åskådningar tros affirmationer till och med kunna göra människor rika.
Att upprepa den tanke / önskan man har, gång på gång samt att försöka leva sig in i den
leder, med tålamod, till att de du önskar..
skall du få....
ex;
Jag, Tina, är lycklig och tillfredsställd med mig själv. Jag har ett kärleksfullt och harmoniskt förhållande med Magnus. Vi är lyckliga med varandra och känner oss trygga i vår relation. Vi känner verkligen att vi älskar varandra. Allt detta sker genom den plan som livet har för oss båda och allt är för vårt eget bästa.
Du kan använda exakt det du själv önskar!!
Pengar, kärlek, förlåtelse, ny bil, nytt jobb, att bli frisk...
Ex; Jag är i total harmoni & väljer mitt liv!
Ex; Jag är frisk & stark!
Ex; Jag lever i total kärlek!
Ex; Jag lever i min totala sanning!
Det är bara att köra igång att Affirmera...
Lycka till!
Namaste Tina

3 kommentarer:

 1. Tusen tack Tina! Åhhh vad det stärkte mig när du skrev att jag är modig. Har inte tänkt på det så, men det är ju lite modigt faktiskt att ställa sig själv i första rummet och lyssna sådär... Nu fick jag en liten styrke-kick, så tack!
  ja, visst är det bra med affirmationer. Det hjälper till att göra oss medvetna om våra tankar också. Ibland är det så viktigt att man bryter ett visst tankemönster som blivit lite på avvägar och då kan affirmationerna vara toppenbra, att föra oss in på en mer positiv väg!
  Oj, vad jag skriver mycket när jag är inne hos dig - jämt...... Ja, det är ju så intressant tycker jag!
  Hoppas du förstår att dina kommentarer alltid ger mig så mycket. De stärker, lyfter, glädjer osv. Önskar att jag själv kunde vara mer blogg-aktiv och skriva oftare till dig, men det är ju så att tiden inte alltid vill som jag vill.
  Tänker på dig mycket mer än jag kommenterar här, bara så att du vet :-)
  Stor bamsekram till dig!
  Mia

  SvaraRadera
 2. Du skriver så klokt Tina! Jag blir alltid inspirerad av att läsa dina inlägg! Du gör mig alltid så glad med dina snälla inlägg hos mig!
  Affirmationer kan vara bra att ta till!

  SvaraRadera
 3. tack för dina ord på min blogg. Jag kom nyss hem från läkarbesök inför min sista cytostatikbehandling på fredag. Är jätte-jättetrött men kände att jag måste skicka iväg en kram till dig. När jag är piggare ska jag läsa igenom din hemsida.Den ser riktigt bra ut.
  Kramar
  Anne Mari

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails