lördag 9 januari 2010

Kan man prata med djur??..min vän kan =)

Mitt svar blir ett klockrent
JA!!
Jag har tre underbara små tisetassar i mitt liv som jag älskar så mycket & jag vill dem allt gått & även om jag förstår dem & känner dem väldigt väl & oftast vet när något är galet, så är det för mig en underbar vetskap om att jag kan få hjälp med att prata med dem genom en sk Djurpratare.
Där kan djurprataren föra en dialog med djuret & få svar på ägarens frågor & få fram budskap som djuret bär på till sin ägare.
Jag har en vän som under många år hjälpt mig jätte mycket med det & det har stämt så bra varje gång.
Jag glömmer aldrig den första gången hon hjälpte mig. Jag kände henne inte så väl då men jag hade ingenting att förlora så jag gav henne mitt godkännande att prata med min katt.
Jag hade märkt att min katt inte mådde bra, men visste inte varför. Hade mina aningar om att det handlade om fodret jag gav henne.
( jag har jobbat i djuraffär & vet hur viktigt det är med ett bra foder, visst är det dyrare men visst vill jag mina djur det bästa, så jag har aldrig tvekat utan alltid köpt foder av min veterinär )
När min vän sen kom med informationen slogs jag av häpnad... hur kan hon veta allt det där??
Här är min man, jag, min svägerskas två av tre barn.Lille Wille firar sin 1a födelsedag & det va mycket spännande med alla paketer =)
Hon hade fått fram så mycket som hon ABSOLUT inte kunde veta.
Hon fick bla fram att min Ellen hade matsmältnings problem, så jag bokade snabbt en tid hos veterinären för en röngen & mycket riktigt.. det visade sig genom blodprover mm att hon hade problem med matsmältningen, så jag bytte då foder.
Allt blev bra efter det!
Det va nog då först som jag va säker på att man kan PRATA med djur!!
Efter det har hon hjälp mig åtskilliga gånger.
Jag har varit på henne om att hon borde arbeta med detta, men hon har känt sig lite osäker & nöjt sig med att hjälpa vänner.
Men sen föll det sig så att en butik i samma köpcenter som jag jobbar bjöd in Pehr Trollsveden ( som är en känd djurpratare )
&
då nämner jag för min chef som bokat en tid med Pehr att jag har en vän som är jätte duktig på det & inte hälften så dyr.
Det gick ett tag sen bad min chef om att fråga min vän om hon skulle vilja prata med hennes hund.
Det gjorde hon & min chef va just som jag den gången, helt tagen av informationen min vän fått fram.
Hon fick fram saker som Pehr inte fått ( vilket givetvis kan va så eftersom djuren pratar om det som är viktigast för dem just då & det handlar mycket om att djurprataren är fokuserad & mottaglig)...
Här är Sulle! En annan av mina katter som pratat med min vän ett flertal gånger =)
Sen spred det sig vidare till andra arbetskamrater & min vän fick fler "klienter".
Då sa jag än en gång till henne att hon borde verkligen ta tag i detta & börja jobba med det.
Hon började nog känna sig mer & mer bekväm i sin situation & hon fick mer & mer bekräftelse på sitt arbete, så en vacker dag berättar hon för mig att hon skulle gå en kurs/utbildning i Stockholm.
Jag kan säga att jag blev JÄTTE glad. För det behövs "såna" som hon.
Som gör det för att hon kan & inte för att tjäna massa pengar, utan för att hon KAN & för att hon har ett varmt hjärta!!!
Så nu har hon börjat ta en symbolisk summa för att prata med djuren.. hon tar 250:- & kan jobba på distans. det enda hon behöver är Namn, Ålder & en bild på djuret. Sen ringer hon upp sin klient & går igenom informationen hon fått fram.
(Man kan givetvis ställa direkta frågor som hon vidarebefordrar till djuret.)
Vill man så renskriver hon informationen & maila det el per post sänder hon det till Klienten!
Fina Ellen har hon oxå pratat med =)flera gånger.
Hon har hjälpt mig så många gånger med mina tisetassar & jag är henne så tacksam för det.
Jag har fått svar på många av mina frågor & kunnat ge mina katter ett bättre liv på så vis.
Jag är säker på att min vän kommer att gå långt i detta.
Jag har hennes uppgifter om det är någon som är intresserad. Lämna en kommentar eller sänd mig ett mail så skriver jag tillbax med hennes kontakt uppgifter!!
Hon tar gärna emot nya klienter & hon har givetvis tystnadsplikt!!
Vad jag vet så håller hon på med en hemsida & så fort den är klar kommer jag att länka henne härifrån =)
Lilla söta Busan har fått ett mycket harmoniskare liv sen hon pratade & fick healing av min vän!
Så visst kan man prata med sina djur.
Vi som har hus djur vet ju att vi känner dem väldigt väl. Att vi kan SE på dem om nått är galet, eller en känsla säger oss att nått är fel med våra djur.
Men ibland kan det hjälpa att anlita en djurpratare INNAN man hastar iväg till veterinären Ibland kan det vara nått som stör djuret som inte syns hos veterinärens prover undersökningar el röntgen.
Det kan vara så som i min fina Busans fall...
hon va ärrad i själen av tidigare händelser som gjorde henne mycket nervös & osäker.. det hade aldrig veterinären kunnat se, men det gjorde min vän & genom att hon pratade med Busan & gav henne healing så har nu Busan sakta men säkert blivit mycket lugnare, xtremt kelen & mycket gladare.
Det krävdes ingen jobbig bilfärd som skulle stressa henne enormt, inte heller nån hemsk sövning, inte heller en fet veterinärs räkning... det räckte med att min vän tog sig den tiden att prata med henne. Ge min fina Busan chansen att lätta sitt hjärta & berätta vad som va fel, för att hon skulle få ett mer harmoniskt liv.
Så OM du känner dig intresserad av att prata med ditt/dina djur, så hör av dig till mig så ska jag vidarebefordra hennes kontaktuppgifter!!
Jag lovar er : Hon är den mest seriösa djurpratare jag träffat!!!!!!!!
Lycka till!!
Kram
Tina

6 kommentarer:

 1. hej min fina Tina , ja våra älskade djur dom e viktiga o deras mående , fina bilder på dina små älsklingar . Jag ligger nockad av nån influensa sen en vecka tillbaks mår verkligen pyton o absolut ingen ork den e som bortblåst Kramen på dej min stjärna dyu lyser upp min tillvaro //STINA

  SvaraRadera
 2. HEJ! Det kommer att komma flera typer av etiketter självklart och tack för en bra idén med ordspråk. Menar du då Carpe diem mm. eller??? Kommer även att göra etiketter till typ badsalt och sånt sen. Priser vet jag inte då jag inte vet vad pappret kostar det ska skrivas ut på så det måste jag få återkomma om. Har ju tänkt att det ska vara ett självhäftande papper :-). Hörs mera om det å så kul att detta uppmärksammades så fort hihi! Kul. Ha en fin lördag kram

  SvaraRadera
 3. Hihi det var gott med brödet. Jepp vännen det kommer att komma flera etiketter med typ carpe mm ska bara fixa lite först. tar ju ett tag att fixa grafiken hihi. JA självklart vill man ju ha ideér från dig! Vill ju veta om det är nåt speciellt man vill ha! Jag hör av mig vännen så fort jag vet mera och har gjort flera hihi Å så kul att du gillar dom. kram

  SvaraRadera
 4. Hej! :-) Och tack för kommentaren på min blogg, det värmer att höra att du uppskattar den. Själv har jag ibland svårt att förstå att jag sitter och skriver om såna där konstiga saker. Men så är livet, plötsligt ställs man inför märkliga saker som man inte hade en ANING om att de existerade. Fortsätt gärna att besöka mig och lämna kommentarer :-)
  Jag kommer hit igen eftersom jag gillade din sida!
  Kram,
  Eva

  SvaraRadera
 5. Vad ska jag säga! Tack goa söta söta du för dina fina ord på våra bloggar, tänk vilken tur att jag fann dig här i bloggens värld! Kram

  SvaraRadera
 6. Du har så fina katter Tina,katter är väldigt speciella och underbara..och visst kan djuren prata.Ska ta med Holly till Pehr när han kommer nästa gång..puss och kram /MIa

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails