söndag 7 februari 2010

Detta är till dig!!!

Bilden har jag gjort till dig!! Ta den gärna med dig!
Har suttit & funderat idag.
Mycket!!
Funderat på hur orättvist samhälle vi faktiskt lever i.
Går liksom inte att blunda längre.
Samhället verkar sparka på de som redan ligger ner.
Såg på nyheterna för en tid sedan där de intervjuade nån höjdare i nån storstad i Sverige, där denne nekade till att det existerade hemlösa i "dennes" stad!
Bara där.. "i hennes" stad.. hur kan hon säga så???
Samtidigt gjordes en inspelning om de hemlösa JUST i denna stad.
Storfräsaren svarade bara med ett nervöst flin
- Men det kan inte stämma. Vi har INGA hemlösa.
Fruktansvärt!!!
Ville ge dig något speciellt som ett TACK för att du förgyller mitt liv, vad kan vara bättre än en skyddsängel? Ta den gärna med dig!

Jag har stött på en person.. näe det va inte riktigt sant.. flera stycken stämmer nog mer, som försöker härma mig.

Det kan gälla allt från frisyr till bloggen. Till viss del är det ju lite smickrande, men samtidigt är det väldigt sårande. För det kan vara saker jag slitit hårt med & så kommer nån & bra tar som om det inte spelade någon roll.

Varför kan de inte använda sin egen kreativitet? Kan det verkligen kännas bra att se den där saken, ideen, frissan,bilden, orden,musiken..mm.. & veta att den ideen är snodd??

Jag blir så jäkla ledsen & det känns så orättvist att vissa bara ska ånga fram utan att ens bromsa in för att lämna företräde, medans andra ska få kämpa sig blå för att den ångande dåren ska få komma & ta för sig.

Snart Alla Hjärtans Dag! Jag vill väldigt gärna att du tar bilden med dig & när livet ibland känns tungt ska du titta på bilden & minnas mig! En som tycker om dig!
Har tänkt mycket idag när min hals varit så öm. har inte kunnat äta något & känner mig ganska hungrig.
Har suttit & läst era bloggar & även en del nya & jag blir så berörd av det ni skriver. Hur hjärtligt & sant ni skriver.. rakt från hjärtat. Inga konstigheter.. inga lögner.. bara ren & skär sanning. Ni delar med er av ert innersta & JAG får ta del av detta!!
Det gör att jag känner mig djupt tacksam.
Hur många av er fått jobba hårt & många av er är sjuka. Men ni har kämpar glöden!! Ni ger inte upp!! Det gör er oerhört starka!!
Ni är fantastiska. Idag har jag fått dela så mycket tänkvärt ni skrivit. Jag har kommit in i min lilla funderingsdag. Där jag funderar på allt möjligt. Sitter i tystnad & bara tänker.
När jag suttit & tänkt en stund kom jag på att jag ska ha en TÄVLING!!
Jag kommer att ha en tävling NU & en tävling nästan direkt efter den första. Det va så uppskattat så nu kör vi =))
Jag kommer att lägga in regler & bild på vinsten i morron kväll! =))
Hoppas ni är på!!
Kvällens ord blir ;
Ute är mörkt & kallt - Men i mitt hjärta är det ljust & varmt!

9 kommentarer:

  1. Hej min fina Tina , tack för fina ord , du är en sån sprudlande sol som ger värme o energi , tack för det fina ja fick på mail idag kommer ut senare på min blogg .
    Hmm va trist med såna som ska härmas men du får ta det som att dom gillar det du gör o ser ut Massa Kramar på dej //STINA

    SvaraRadera
  2. Tack tack tack! Nej det ska inte vara krångligt att hjälpa andra, du ser, det ger så mycket tillbaka. Hhah ja det sista skrev du redan hihi Natti natti min vän kram

    SvaraRadera
  3. Tack fina Tina för vackra ord!
    Du ger också så mycket av Dig själv, och jag är glad att jag får vara Din bloggvän.

    Varmaste änglakramen,
    Pia

    SvaraRadera
  4. Det var så lite :) Och absolut gör int de nånting bara roligt med nya läsare :)
    Du hittar alla tävlingar under kategori-tävlingar också :) om det blir lite lättare.

    ha det bra kramar

    SvaraRadera
  5. Tävlingsreglerna är olika i alla tävlingar. Så det står alltid vad man ska göra och mer än det behöver man int göra =)=)

    Jag skriver alltid till den som har vunnit och så skriver jag ut det i bloggen :) Kramar

    SvaraRadera
  6. Tjenixen !
    Finns folk till allt i alla sammanhang :)
    Men visst är det så man baxnar ibland !
    Inget kul när någon snor ens idéer rätt av precis. Som du skriver så kan man ju tycka att folk kan använda sin egen kreativitet istället !!!
    Kul att du ska ha tävling igen :)
    Denna gången ska jag minsann vara med !
    Tack för kommentaren på min blogg om Litchi frukten.
    Hade jag hunnit skriva in min "gubbes" kommentar när du var inne ?! Det där om att det liknade fårtestiklar eller ögonglober *fniss*
    Natti Natti !

    SvaraRadera
  7. Tänkvärda rader du skriver. Och visst blir det mer och mer synligt att de rika blir rikare och de fattiga fattigare...men jag tänker också på, mänskligheten, vad gör vi för att hjälpa människor i nöd, eller människor som i nån form behöver hjälp...var finns ödmjukheten i samhället idag?

    Hoppas att du får en fin dag!
    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  8. Krya på dig vännen, ska ta med mig dina bilder nästa gång när jag har lite mer tid framför datorn, nu är det uppstignng för resten av familjen. Ha en bra dag - om det nu går för lilla halsen.

    kramkarm

    SvaraRadera
  9. Tack Tina för det du delar med dig! Läser och begrundar det du säger. Mycket tänkvärda ord. Även om jag inte lämnar en kommentar varje gång så läser jag det ändå, men det tror jag dom flesta gör som följer din blogg.
    Kram

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails