måndag 3 maj 2010

Underbar bild tagen av min systerdotter

Detta är min älskade systerdotter Evelina!
Hon är en underbar liten tjej!
Trots allt hon går igenom bär hon på ett varmt leende & ger så mycket ödmjukhet till alla hon möter!
Det va hon som va & praktiserade hos mig på jobbet & det va så roligt.
Hon är en klok ung kvinna med en underbar humor!!
När hon nyligen fyllde 15 år önskade hon sig en ny kamera & det fick hon!
Hon sände mig en bild som du ser nedan:
När jag fick denna bild, trodde jag inte att det va hon som tagit den först! trodde hon skojade med mig.. fniss.. hon gör nämligen det ibland..fniss..
men det va hon som tagit bilden.
Visst är den helt underbar?!
Vilka detaljer hon fått med!!
Jag är så stolt över min systerdotter!
Hon har en bror oxå, Gustav som är hockey spelare i Troja.
Han är en guldklimp!
Han är en rolig kille med sån enorm humor.
Han är så härlig & det är så roligt att prata med honom & kivas!!
När han va mindre va han ganska tystlåten & VÄGRADE va med på bild. Jag fick jaga honom eller lura honom när jag skulle ta kort på han..fniss..
men nu går det lättare =)
Jag är så glad & tacksam över mina syskon & syskonbarn!
Min storasyster finns alltid till hands. Hon har alltid en minut över när jag behöver prata. Hon är en av de som verkligen lyssnar till mig. Som fungerar som mitt bollplank!
I år ska vi slå ihop pappas, hennes & min sons födelsedag!
Så vi firar alla tre på samma gång, för de fyller år så pass nära varann.
Det ska bli roligt.
Nä, nu ska jag sätta fart här, sonen måste upp till skolan & jag till jobbet. Efter jobbet blir det en timme i madrassen, sen hem.
Är ganska trött, men det börjar nog vända nu.. hoppas jag!
Ha nu en underbar dag alla vänner.
Varm kram
Tina

19 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder din systerdotter har tagit. Jag kommer själv ihåg glädjen över att få en alldeles egen kamera när jag var liten.

    Tack för alla goa kommentarer hos mig. Hoppas din vecka blir härlig och fylld med solsken. Själv ska jag hoppa i bingen nu efter att ha jobbat natt och ska äntligen få lite ledigt. Det blir till att klippa rosor och lavendel idag

    Kram kram
    Lena

    SvaraRadera
  2. Hej tina :) det märks att du älskar dina nära och kära. du är så underbar och dom är lyckans ostar som får ha dig som sin moster ;) Hoppas du får en alldeles Underbar måndag. Sj känner jag mig lite sliten, men jag kunde inte somna inatt även fast jag la mig i tid. Hade för mycket kärleks tankar i min skalle ;) Tänkte för mycket på Han <3. *host*. Ha en skön måndag. Många varma kramar, Angelina <3

    SvaraRadera
  3. Skönt om det vänder och du kan må lite bättre. Nu när våren finns utanför dörren så måste man ju ut och titta på allt vackert som finns där! Hoppas du får en bra dag idag! Kram...

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga barn det verkar vara.
    Ser goa ut bägge två.Vet inte om man får säga det om en kille i den åldern hihi.

    Hon är en duktig fotograf Evelina. Tänk att så många börjar gilla det där med fotografering.
    Men det är kul.

    Ska ta med mina kameror ut på luftetur idag.
    Om vädret håller i sig.

    Ha en kalasdag nu.
    Kramen Synnöve.

    SvaraRadera
  5. Vad trevligt med syskonbarn,jaghar precis fått ett men det dröjer innan hon blir så gammal,hehe..Men kan tänka mej att ni har stor glädje av varandra!! Önskar dej en >BRA vecka utan skov,hehe..kraaaam =)

    SvaraRadera
  6. Hej Tina!

    Vilken lycka att ha en stor underbar familj att vara tillsammans med! Kanonkort hon tog den tjejen, hon blir nog fotograf...helt fantastiskt..

    Ja, Tina, Tack för din beställning. Återkommer via mail!

    Kramar och stärkande varma tankar till dig från mig!

    Måddan

    SvaraRadera
  7. Hoppas att du känner dig lite starkare och kan njuta av våren!
    Här skiner solen än så länge, men det skulle visst bli lite molnigt framåt dagen. Så nu ska herrarna hund och jag ge oss ut och ta en liten extra promenad och njuta av solen!!!

    Ha en alldeles underbar måndag, vännen min!

    Kramen!!!

    SvaraRadera
  8. Hej kära vän! ja du tyvärr har jag nog missat din tävling, inte med mening, ville ju vara med. Tack för dina alltid så fina kommentarer om mitt pyssel. hahha ja du vart du ska ha den? Ja ibland kan det bli svårt. Ska passa på att fråga dig, vill du ha alla siffror på klockan eller? glömde ju fråga dig det. Går att ändra vet du om det skulle vara så. Jag har inte gjort något med kommentarerna det löste sig själv tydligen. Ja det var skönt att komma ifrån stan en stund och bror min har ju en så fin stuga. Ahaa där är det renovering på gång, spännande. du är så gullig i dina kommentarer vännen, man stor ler när man läser dom. snart kommer din klocka. tack gulliga du för allt. Ha en fin dag min vän, jag är lika tacksam att våra vägar möttes här! Puss

    SvaraRadera
  9. Ja, hon tog verkligen en fin bild!
    :)

    SvaraRadera
  10. Ja nog är de värdefullt med syskon, familj o nära vänner. Det är gott de finns!! Ja de må jag säga, ingen dålig bild hon tagit flickan. Helt underbar. Jag älskar droppbilder....de gör mig lung o salig.
    Hoppas du fått en fin start på veckan. Nu kör vi vidrare..så vipps är väl helgen här igen.
    kramiz anki N

    SvaraRadera
  11. Vilka fina syskonbarn du har och ni verkar vara en härlig familj som håller ihop!! Helt underbart, tycker jag...:)

    Ha en jätteskön kväll fina du!
    KRAM Helena

    SvaraRadera
  12. Fina bilder på dina syskonbarn, märks att det är kärlek mellan er..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  13. Härligt, du är lyckligt lottad som har såna härliga syskonbarn :-) Familjen betyder allt. Säger jag, som verkligen misslyckats med den biten :-(
    Stort och varmt tack för dina uppmuntrande ord. Du anar inte hur det värmer. Och det behöver jag nog särskilt idag. Dottern och jag kikade i eftermiddags på en jättefin lägenhet, som vi båda ville ha. Men, jag blev så ledsen ikväll när jag insåg att jag nog inte kan bjuda över den första budgivaren. Han/hon höjde nämligen med 635.000 kr på en gång!
    Så den är en sanslös bostadsmarknad. Folk betalar tydligen glatt mer än vad de behöver och priserna bara ökar. Det är hemskt. Ibland känns det som man aldrig ska hitta ett boende igen... Så idag fattade vi också beslutet att min dotter ska bo heltid hos sin pappa... tills jag ordnat en bostad. Det känns tungt. Min dotter är ju mitt allt och jag kan inte ens ordna ett hem åt oss :'-( Förlåt mitt gnäll, men... ibland behöver man "prata av sig" :-) Tack för att du finns!
    Varm ♥kram♥ från
    Eva

    SvaraRadera
  14. Härligt med härliga familjemedlemmar!

    kram

    SvaraRadera
  15. Fin dag du liksom....
    Ta en titt in på min blogg så ser du vilken fin dag vi får haha...
    Glad för du är där.
    Kramen Synnöve.

    SvaraRadera
  16. Tjusig bild Evelina har tagit, hoppas hon fortsätter att utveckla sin talang (typisk kommentar av en lärare),). Visst det är det härligt med familjen, ung som gammal behöver man ju varandra, för vad vore livet utan dem? Har själv haft många roliga stunder med mina brorsbarn och mina egna föståås:)
    Kram till dig

    SvaraRadera
  17. Hallå där. Hahha ja du nu så är det full rulle här med produktionen. Pia och jag har en hel del idéer att förverkliga hihi. Jag svarade på din fråga via mail :-). Fixar siffrorna på klockan, inga problem. :-) Allt är bra, värken, vilken värk? hihi idag tänker jag inte på den men ikväll blir man då påmind. Ha en underbar Tisdag söta du kram

    SvaraRadera
  18. Hej Tina!
    Nu ska jag inte vara inne å "smyga" längre på din blogg utan att lämna en kommentar. Har följt den ett tag. (Tom när vi satt fast i Atlanta, USA, för några veckor sedan, pga askmolnet. Då var det skönt att ha lite koll på vad som hände hemma =) ) Tycker du har en jättefin blogg. Keep up the good work!
    Kram Cicci Ståhl
    P.s. Ses vi på Rockabilly på JA Ranch nästa vecka? Vet att gubben min sms'at J:an om det. D.s.

    SvaraRadera
  19. Härlig med syskonbarn!
    Vad fint du skriver om dom. Kul att du har fått lite hjälp i affären!
    kommer snart ner för att prata lite med dig :)

    ALEXANDER

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails