tisdag 11 maj 2010

Migränanfall

Igår fick jag nått liknande migränanfall.
Det va inte som det brukar men det va nån form av det.
Jag blev helt knäsvag & började svettas samtidigt som synen försvann.
Blev yr & illamående & fick gå & lägga mig för att inte rasa ihop i en hög på golvet.
Låg & sov hela dagen igår. Tog min migränmedicin när sonen gått till skolan & jag meddelat min chef att jag ej kunde jobba, sen sov jag. Fr 8.00 - 17.oo när min man kom hem från jobbet.
Jag vet att det ställer till det för min chef när jag måste vara hemma & det är inte roligt att utsätta henne för det, men jag har inget att välja på i dessa lägen.
Idag mår jag bättre. Ganska svag & matt & tung i huvudet, men bättre.
Nu orkar jag inte skriva mer... ska lägga mig ner..blir yr i skallen om jag sitter upp för länge!!
Men jag önskar er alla en fin dag!!
Varm kram Tina

21 kommentarer:

  1. Usch, vet själv hur det är med migränanfall. Om du skulle gått till jobbet hade du inte gjort så mycket nytta ändå och så kanske du skulle mått jättedåligt idag med. Hoppas det går över snart. Vila är bästa medicinen! kram kram

    SvaraRadera
  2. Men goa Tina, stackare migrän. Självklart skall du tänka på dig själv och inte på jobbet, är man sjuk så är man sjuk. Det brukar ta några dagar innan man känner sig bra igen efter anfallen. Själv har jag något som heter tyst migrän och angriper ögonen så man ser suddigt och blir yrslig, men ej huvudvärk. Brukar känna av det ungefär 1 gång i mån och det brukar alltid komma när jag har värk eller är i dålig kondition.
    Sköt om dig vännen och var rädd om dig, tänker på dig.
    Kram Britt

    SvaraRadera
  3. Skickar genast massor av kryapådigkramar!
    Hade migrän inatt, men jag har ju min Uffehund som väcker mig så att jag kan ta tabletten i tid. Men man blir allt lite hängig och snurrig(are än vanligt) så här dan efter...
    Hoppas att du kan vila idag så att du får tillbaka krafterna!

    Tänker på dig, vännen!!!
    Kram (igen :-)!)!!!

    SvaraRadera
  4. Hoppas du är bättre, min äldsta dotter får med sina migrän anfall emellanåt och om hon inte lyckad stoppa dem innan de kommer blir hon helt matt och slut efteråt.

    Var rädd om dig och sköt om dig. Då hade jag inte fått kontakt med dig i vilket falla som helst igår då när jag flög förbi Ljungby...

    kramkram

    SvaraRadera
  5. Tror inte din chef blir så irriterad, för vad skulle du kunna uträtta på jobbet med migrän?
    Ingenting. Då är det bättre att du är hemnma och blir kvitt det obehagliga istället.

    Hoppas det gått över nu, men ligg och ta det lugnt. Drick mycket vatten.
    Sänder gobedringklemmer genom etern hem till dig.
    Synnöve.

    SvaraRadera
  6. Krya på dig, migrän är inte KUL! Alls!
    :)

    SvaraRadera
  7. Jag skickar många Krya På Dig Kramar till Dig. Migrän är något hemskt när man råkar ut för det. Det enda man kan göra är att vila och ta det lugnt och tänka på sig själv.
    Kramis
    Margit(maxelonia)

    SvaraRadera
  8. Usch.. Det låter inget vidare..
    Krya på dig nu och ta hand om dig..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  9. åh stackare!
    Jag hoppas och ska hålla tummarna att du snart blir bättre!
    Styrkekramar i mängder

    SvaraRadera
  10. Oj de där lät inget inget vidare, huvudvärk är odrägligt o jobbigt. Hoppas du är bättre nu, o snart fullt allert igen.
    Kramiz Anki N

    SvaraRadera
  11. Men käraste lilla Tina, så jobbigt! Vet ju hur hemskt det är att "bara" ha ont i huvudet, men att få ha så ont som du och på det sätt du har det måste vara hemskt.

    Så bra att du känner dig bättre, men jag förstår att du måste "vila ut" efteråt också...

    Stanna hemma tills du känner dig stark igen gumman!

    Många varma tankar

    Med kramar
    från mig
    Måd

    SvaraRadera
  12. Hej Tina! Hoppas du mår bättre! Jo, synbortfall, yrsel och illamående är rätt vanligt vid migrän..beroende på vilken sorts migrän det är förståss. Oavsett vilket så är det inte roligt med migränanfall! Du får vila ordentligt & ta hand om dej! Kram!

    SvaraRadera
  13. Tack snälla rara du för din fina kommentar hos mig. Du får en alltid att le och bli alldeles varm inombords =)
    Tråkigt att läsa att du mår så dåligt. Hoppas det känns ännu lite bättre nu. Jag har haft migrän en gång i mitt liv, när jag var liten, då jag hade så ont så jag grät sen spydde jag som en kalv och efter det släppte värken =)
    Hoppas du7 piggnar på dig och att du är fit for fight snart igen.
    Kram älskade vän =)

    SvaraRadera
  14. Kikar in för att önska dig en god natt, och att din migrän har lagt sig och är snäll emot dig.
    Jag ska snart ta och krypa ner i sängen för att få några timmars sömn innan klockan ringer.
    Sov så sött kära du <3

    SvaraRadera
  15. KLart du måste ta hand om dej själv i dessa lägen ,jätteviktigt!! Jag har förresten addat dej på fACEBOOK..ifall du undrar vem det är?? haha..men det e bara jag på det halva fotot!hehe kram kram=)

    SvaraRadera
  16. Fy för migrän.
    Hoppas verkligen att Du mår bättre i dag.

    Sköt om Dej!
    Kram!

    SvaraRadera
  17. inte kul alls att du blir sjuk sådär. skulle vilja hjälpa dig att bli av med den hemska huvudvärken men just nu kan jag inte. får försöka och att komma på något!!! men vad....jaja får tänka sedan.. krya på dig. och jag menar det.. vill ha dig pigg och kry och glad, vill ha dig jättesprallig. min fina vän. kramellikramar lalla

    SvaraRadera
  18. Hej rara Tina!
    Hoppas du mår bättre idag. Förut hade jag migrän men, konstigt nog, efter en bussolycka för snart fyra år sedan har jag inte haft ett enda migränanfall.

    Ja, min man och jag träffades på nätet. Det blir för fyra år sedan i augusti. Det är faktiskt helt fantastiskt att lära känna någon på det viset, för när vi valde att träffas på riktigt kände vi redan varandra.

    Kom att tänka på ditt inlägg som du skrev häromdagen "Be & Du får". Sannerligen får jag träna tålamod, just nu. Ibland är det svårt att sörja något man aldrig haft... men det är väl där jag är just nu efter ett mindre roligt besked igår.

    Kram Caramel

    SvaraRadera
  19. Hej Tina,
    Tack snälla för att du påpekade att det inte går att göra kommentarer på min blogg! Det hade jag alldeles missat, men nu har jag fixat det :-) Tack igen!!
    Hoppas du mår bättre efter ditt migränanfall. Visst är det märklig att man ska ha dåligt samvete när man är hemma från jobb pga sjukdom...
    Kanske du är lite långledig nu i och med Kristi himmelsfärdsdag? I vilket fall som så hoppas jag du får en riktigt skön helg - utan migrän :-)
    Kram, Ingela

    SvaraRadera
  20. Men goa vän!
    Så jobbigt det låter...usch!Hoppas verkligen att du mår bättre nu.I ett sådant skick kan man ju bara inte gå och jobba.Då ska man vara hemma utan dåligt samvete.Men jag vet...det är aldrig roligt att ringa och säga att man är sjuk.Hoppas du fått lite krafter tillbaka.Man kan bli så medtagen av sådan intensiv huvudvärk.
    Tina!Du är en så go vän och dina rara kommentarer hos mig värmer mitt hjärta så mycket!Du är verkligen en så omtänksam person.Tack för alla dina varma och fina kommentarer hos mig.Jag har själv varit och är så trött, så jag knappt vet på vilket ben jag ska stå.Men nu har de ju konstaterat lågt blodvärde och håller på att utreda mig och så snart de vet orsaken till blodbristen kan de börja behandla mig.Så då piggnar jag nog till.
    Så vacker din sida är!Alldeles ljuvlig!Det är som att komma in i en sprakande gottebutik och inte veta var man skall börja titta...
    Var rädd om dig nu och ha en skön helgdag!
    Stor styrkekram från mig till dig!/Karin

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails