söndag 23 augusti 2009

Vila är en mirakel-medicin

Jag har varit väldigt trött & rent urlakad nu.
När jag jobbat så mycket & bröllopet, så när alla spänningar & förväntningar lägger sig, då kommer tröttheten!
Men då lyssnar jag på kroppen & jag av bokade allt som jag skulle gjort denna helg.
Det är inte så kul, men för mig ett måste om jag ska hitta min balans igen.
Så denna helg har jag mer eller mindre varit en zombi.
Men idag vaknade jag piggare än på länge =)
Det känns helt underbart!
En underbar tjej gjorde Tidigare liv på mig igår....
det va helt magiskt.
Denna tjej känner inte mig alls, & det hon fick fram va amazing.
Jag kommer att avsluta detta inlägget med den information hon fick fram.
Det är jätte bra att göra tidigare liv, för att få avslut el förståelse för saker i detta livet.
Att få ett avslut på nått som kanske gång på gång påverkar dig i detta liv & som du inte förstår varför det händer gång på gång.
Jag har gjort många tidigare liv under åren & de har varit till stor hjälp för mig på min läras resa i livet.
Idag ska jag ta en vilodag till.
Min son ska följa med min "lillasyster" till High Chapparal & hans ena kusin ska oxå med. Igår va han på klassresa, så då såg jag inte honom förns senare på kvällen.
Det märks att han börja bli stor.
Det är ju givetvis bra, men lite tufft för en mamma att släppa taget.
Jag önskar er alla en underbar dag & lev i nuet!!!!
Namaste
Tina
Det första livet jag får fram är i Portugal och jag ser siffrorna 1579 som är året. Jag ser att du är kvinna och du är klädd i nunnekläder. Jag känner att du är starkt katolsk och jag får fram siffrorna 56 som är din ålder. Jag ser att det är i Portugal du lever ditt liv som nunna och att du är en mycket gudfruktig kvinna. Religionen betyder allt för dig och jag ser att du har mycket runt omkring dig.
Jag ser hur du hjälper de fattiga barnen och ger dem och deras föräldrar all hjälp de kan få. Jag besöker dig när du följer med barnen på gatan hem till deras föräldrar och du ger dem pengar och kläder och mat som du har samlat ihop. Jag känner att du var den tidens Moder Teresa för familjerna här och att de är mycket tacksamma.
Jag flyttas fram några år i inkarnationen och ser att ett utav de barnen som du hjälpte, har följt i dina fotspår och är med dig på promenader runt omkring de fattiga och hjälper dig att dela ut mat och kläder till olika familjer. Det är en ung kvinna med mörkt hår och jag ser att hon beundrar dig mycket.
Jag flyttas fram lite till och ser när du ligger på din dödsbädd och den här kvinna sitter hos dig och hon är nu klädd till nunna och har följt i ditt fotspår. Hon baddar din panna och pratar lugnt med dig på portugisiska. Du ler mot henne av tacksamhet och jag känner att du är nöjd med ditt liv och att du känner att du har uträttat mycket bra, tack vare att kvinnan som sitter hos dig har följt dig genom livet.
Det andra livet jag fick fram ett liv du levt i på Irland och jag ser året 1807.
Du är man och jag ser siffran 26 som är din ålder. Du är klädd i dyra och fina kläder och jag känner att du är en engelsman egentligen och inte irländare, men jag ser att det är Irland du bor i.
Du är klädd i mycket fina kläder och jag ser att du står framför en stor herrgård. Bredvid huset ser jag en äng där hästar springer och går och betar. Jag ser att du är klädd i ljusbruna byxor och stövlar och en blå kavaj. Jag ser att du har rödaktigt hår och gröna ögon.
Jag flyttas fram och följer med dig in i huset där du börjar skrika på engelska på ditt tjänstefolk. Någon har glömt att lägga din post på ett silverfat och jag ser hur du blir argare och argare och tjänsteflickorna niger och ber om ursäkt att det aldrig mer ska hända. Jag känner att du var en väldigt arg och bister person i det här livet.
Jag ser också att du har en hustru och hon är väldigt vacker, men jag ser att hon tittar på dig med fruktan. Jag flyttas fram och ser hur du ligger i en divan med huvudvärk och du skriker silence. Jag ser små barn och din hustru försöker få dem lite tystare när de springer och leker. En tjänstekvinna kommer och tar hand om dem och det blir äntligen tyst och din hustru går in till dig.
Du vrider dig av huvudvärk och jag ser att svetten rinner på dig. Jag känner att det var stora migränattacker du hade och jag ser också att din hustru ger dig någon flytande medicin för det.
Jag flyttas fram i livet och ser att du är tillfälligt bra för huvudvärken nu och istället så är du nervös och tetig och springer in till ett litet rum i huset där medicinen förvaras. Jag förnimmer att du var beroende av morfin i det här livet och att det hände tack vare att du hade sådana migränattacker, du tillvänjde kroppen.
Jag förlyttas fram ännu en tid och ser att du under en huvudvärksattack inte lät din hustru ge dig medicinen, utan tog den själv och överdoserade och avled av det. Jag känner att även om du var arg och vres och skrek mycket emellan huvudvärksattackerna, så älskade din hustru dig och förstod dig bättre än någon annan.
Jag fick fram 2 liv den här gängen och de är relavanta för att veta om dig just nu. Du har levt många fler liv, men dessa kom starkast fram för mig nu när jag mediterade.

4 kommentarer:

 1. Tjingeling min vän!
  Intressant läsning, kanske skulle jag testa....skulle var väldigt kul att få veta lite om mina tidigare liv...
  Hoppas allt är bra med dig nu och att du får en lugn och härlig vecka.
  Kramisar Yvonne

  SvaraRadera
 2. MEN Martina! Tack så mycket goa du! Kul att du tycker om dom. Helgen har varit kanon och jag hoppas att din också varit det. Kram

  SvaraRadera
 3. Skönt att läsa att du är piggare igen!
  Ja det tar på krafterna,
  Det är skönt att barnen växer upp och vågar göra saker utan Mamma.
  Vi åker tillbaka till Golfbanan i morgon så det blir ett par dagar till där och det ska ju bli fint väder så det är bara skönt.
  Jag kan iallafall inte göra så mycket just nu än bara vila dvs.jag har inga bra dagar just nu.
  Sköt om dej min vän!
  Kramar!

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails