tisdag 12 oktober 2010

Jag skäms....


Hej mina fina vänner!
Nu har jag lyst med min frånvaro så länge.
Jag har inte haft lust att sitta vid datorn & tiden har inte heller funnits.
Har även funderingar på att lägga ner min blogg.. men har inte riktigt bestämt mig... jag har funnit så mycket tröst & glädje via min blogg..med er.. men jag kan ju fortsätta hälsa på hos er även om jag lägger ner min blogg =)
Nåja, strunt i det nu.
Hur har ni det? hur mår ni?
Själv är jag väldigt trött just nu... tror det är en av mina "vänner" ( sjukdommar ) som börjar göra sig påmind... men jag vilar mycket & försöker sköta min träning så gott det går.
Jag är väldigt lycklig trots tröttheten. Mitt hjärta väller över av lyckorus & glädje.
Jag trivs så underbart med livet & alla fina händelser som jag får ta del av.
Jag älskar mitt jobb & jag klarade första provet i min utbildning. Det känns fantastiskt. jag är så stolt över mig själv, men det kommer dröja ett tag innan jag ger mig på steg 2 ;-)

I går kom ett blomsterbud till mig. Jag blev så förvånad & så glad.
Det va från en av er mina älskade vänner.
Kortet som satt i buketten gjorde mig så glad & tacksam;
" Du lyser upp mångas liv med att bara finnas. Sprider en enorm energi & glädje. Du ger mer än du får tillbaka, men du fortsätter ändå att kämpa.
Du är en ängel helt enkelt & med hjärtat på rätt ställe. Behöver jag säga att jag älskar dig?!"
Detta stod på det medföljande kortet.
Till dig min älskade vän vill jag säga TACK!!!
Dina ord & blommor lyfte mig så mycket ska du veta!!!
Du är speciell & du finns i mitt hjärta!
Tack älskade vän!!!

Förlåt alla fina ni för att jag inte är nån bra nät vän nu.Jag skäms! Jag har inte varit så duktig på att hälsa på er eller lämna spår när jag varit inne på era bloggar & hälsat på... ni ska veta att jag tänker mycket på er & är så tacksam för att ni finns.
Annars går allt sin gilla gång.
Trivs med livet & ser fram mot vad som hända skall.
Imorron kommer en fin vän hit på besök innan jag börjar jobba..det ser jag fram mot.
Ha nu en fortsatt fin dag & varmt tack till alla fina ni som lämnat hälsningar på förra inlägget & tack till alla som på ett eller annat sätt stödjer cancerfonden!!!
Tillsammans är vi starka. tillsammans gör vi skillnad!!!
Love and light
Tina


16 kommentarer:

 1. Hej Tina!
  Vad tråkigt om Du lägger ner Din Blogg. Men jag förstår också om Du inte orkar. Du lägger ju ner så mycke energi på den. Det är verkligen en fin Blogg Du har. Jag har ju tänkt att starta en egen blogg länge nog. Min Dotter har börjat lite grand på en åt mig men jag vet inte om jag tänker fortsätta på den. Vi får se. Det kommer att bli jättetomt om Du lägger av. Men som sagt det är bara Du själv som kan bestämma.
  Jag skickar många Kramar till Dig
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 2. härligt att få blommor så där utan vidare. grattis att du klarade provet. Inte behöver du ha dåligt samvete för att du inte har skrivit på din blogg eller kommenterart min och andras på ett tag, det finns inget som säger att man måste man gör det man vill. Fast det är ju alltid roligt med en hälsning. ha det bra Maja

  SvaraRadera
 3. Hej Tina
  Har full förståelse, att du blir less, det var jag också för ett tag sedan, det kommer och går. Jag gör bara ett uppehåll, och gör inga inlägg bara för andra, utan bara för min egen skull.
  Jag ska inte råda dej, men bloggen kan vara vilande... och till vintern, kanske det känns bättre. För du vet Tina, du är en härlig person, skulle sakna dej enormt, om du försvinner för gott, men pausar du, är det en annan sak.
  Du ska inte göra något för andra, utan bara för dej själv. Att du ska må bra.

  Många Kramar
  /Maggan

  SvaraRadera
 4. Trist om du slutar blogga men orkar man inte eller saknar motivation så ska man helt enkelt sluta... Försök nu att ha det så bra som du bara kan, kramis!

  SvaraRadera
 5. NEJ DU LÄGGER INTE NER! Å då bli jag så ledsen men ja du gör ju som du vill. Ibland finns det ingen tid eller lust så jag förstår dig också. Ha en fin kväll från en trött Christa

  SvaraRadera
 6. Du ska INTE skämmas min söta! <3 Du är underbar och du finns i mina tankar oxå :) <3 Du är absolut INTE en dålig nätvän. Absolut INTE! Så får du aldrig tänka vännen! Bort med dom tankarna! Puss på dig min söta <3 KRAM <3

  SvaraRadera
 7. Men Tina, inte behöver du skämmas! Bloggande är något man kan göra när man känner att man har tid, lust och ork...för att det är roligt. Men jag tycker absolut inte att man behöver ha dåligt samvete för att man har perioder då man inte gör det lika mycket :) För mej går "internetaktiviteter" i perioder, ibland är jag väldigt aktiv och ibland inte alls. Men jag skulle nog bli ledsen om du la ner bloggen för gott...

  Kramar!

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!
  Ett stort Grattis till det första avklarade provet, bra kämpat fast du har det jobbigt.
  Vad tråkigt om du lägger ner bloggen, kommer att sakna dig och dina fina inlägg, men man måste känna att det är rätt och inte bli ett måste.
  Ha de gott vännen och sköt om dig.
  Varma kramar Britt

  SvaraRadera
 9. Neeeeeeeeeej, inte ska du lägga ner din blogg, låt den vila en stund bara, rätt som du är så saknar du den annars. Man behöver ju inte skriva jämt o ständigt. De finns de som bara skriven någon gång per år...huvudsaken är ju att de finns o att man kan nå o hälsa på sina vänner här.
  Trist du inte mår redigt bra, hoppas du piggar på dig redigt. Jag har varit hostig jag, men nu börjar de vika helt, de e så skönt.

  Tänker på dig o vill ha dig kvar.
  Kramiz Anki N

  SvaraRadera
 10. Men gumman!
  Inte behöver man blogga varenda dag. Inte varenda vecka heller ;-)..
  Vi har nog alla perioder när vi inte riktigt orkar /har tid med bloggarna.
  Är nog inte särskilt flitig jag heller nu. Det är för mycket som kretsar i huvudet och jag är djupt nere i den berömda brunnen (eller om jag har krockat med väggen, inte vet jag...), men ibland kan det vara en lättnad att skriva av sig lite frustration.
  Tänker på dig och har alltid vänskapshjärtat på mig. Det betyder mycket, särskilt nu när allt känns så hopplöst...

  Kramen, vännen min!!!

  SvaraRadera
 11. Det skulle kännas väldigt tomt utan dina inlägg.
  Men som sagt, bloggandet ska kännas som någonting kul och utan press.
  Prova med en paus istället.

  NEJ, NEJ, NEJ, NEJ!!! Du ska inte skämmas ett dugg för att du inte har tid/ork att sitta vid datorn!! Du har inte lovat någon att göra det.
  Det är bara du själv som känner så.

  Massor av styrkekramar! Älskade du!

  SvaraRadera
 12. Älskade härliga vän.
  Skämmas tycker jag att du ska stryka. DU har verkligen inget att skämmas för.
  För att du ska orka, ska du tänka på dej själv, inte ha dåligt samvete. DU är en så underbar människa, ibland ska man stanna upp lyssna inåt, vara i nuet bara för sin egen skull.
  Kramar om dej min änglavän med massor av kärlek.

  SvaraRadera
 13. Tack söta Tina. Jag mår bra trots halsen och så men det går väl över. Mycket förkylningar på gång. BRA ett break accepterar vi men inte att du slutar haha. Man behöver ju inte blogga varje dag. =). Kram

  SvaraRadera
 14. Jag känner lite som du, man blir lite stressad och känner att man kanske "borde" uppdatera bloggen... Men vi får inte känner något tvång. Blogga gör vi för att det är kul. Just nu prioriterar jag inte att skriva och så får det vara. Men jag tror nog att vi bloggvänner har tålamod med varandra :) Och det viktigaste är ju att alla mår bra. Så om man känner att det inte finns tid och fokus på bloggande så tycker jag att det är viktigt att lyssna på sig själv.

  Jag är glad om du du har din blogg kvar. Och jag tycker att det är helt OK att inte uppdatera så ofta! Och framför allt - du behöver absolut inte känna att du skäms.

  Stooor kram från mig!!

  SvaraRadera
 15. Blogga när du orkar söta du. Du blir saknad om du slutar blogga men du ska göra det som känns rätt för dig. Jag orkar inte för tillfället heller blogga varje dag, men det får bli när det blir.

  kramkram

  SvaraRadera
 16. hej vännen. undrar hur du har det och hur du mår?
  jag hoppas du mår bra och at ni får en fin och underbar söndag ihopa.
  var nu rädd om dig min fina underbara goa vän. kramizar i massor och pusseluringar /lalla

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails