tisdag 13 juli 2010

Ett litet livtecken från lilla mig =)

Hej alla sommarfirare!!
Hur har ni det i hettan?
Själv kan jag säga att det är jobbigt!
Trots att jag ej vistas i solen pulserar & bränner huden & jag samlar på mig vatten.
Min kropp säger ifrån & mina "vänner" börjar bli arga nu..men jag tar hänsyn till dem, så de är bara små sura på mig =)
Jag har fått frågor om hur det gått med mina prover som jag skulle ta...det va svår urinvägsinfektion som jag nu blivit av med efter en tjong av antibiotika =)
Igår va min första semester dag & då jobbade jag HELA dagen =)
Min chef behövde ledigt & då hoppar jag ju givetvis in.
Det va en varm dag & svetten rann på mig, men vi har det ändå SÅ mycket svalare där än ute...
ca Kl 16.50 gick strömmen i hela stan!
Alla blir ju som myror..fniss.. alla stirrar runt & ingen vet va de ska göra...märks att stadsmänniskorna INTE va med under Gudrun..fniss...
Men den kom inte tillbax förns ca 18.15, så det blev inte så mycket försäljning. Andra hade bestämt att vi skulle hålla stängt under strömavbrottet, men ingen frågade mig & det gjorde mig både arg & ledsen att de bara bestämde över huvudet på mig.
Jag kunde skriva upp vad kunden köpt & slå in det efteråt & många av mina kunder betalar kontant, så det hade löst sig.
Tycker det va dåligt av dem att bestämma det.
Men det får stå för dem.
I Fredax hade vi besök av underbara vänner. Jag är så tacksam över att jag har vänner som kommer & hälsar på. Nu när sommaren är så intensiv kan det va tufft för mig att ta mig någonstans & då är jag så tacksam över att de hittar hem till mig istället.
Det va så mysigt & vi satt till sena natten & pratade & det va veckans höjdpunkt!!!
Tack söta ni för att ji kom!!!
Igår kom min älskade pappa & började hjälpa oss med taket i hallen. Där vi hade takläckan.
Vi har nu bestämt oss för att riva en vägg som gör att vi får dubbelt så stor hall =)
De är i fullgång nu med det sista. Tack älskade pappa för att du finns & för all din hjälp. Du är oslagbar!!!
I denna värme att stå på ett tak i gassande solsken tar på dem!!!
Min fina man sliter han oxå.
Jag ska ta hand om dem idag =)
I eftermiddag ska jag KANSKE åka till en vän. Få se hur jag mår när det blir dax..men jag hoppas att kroppen orkar. Skulle ju bli regn idag så hoppas på mer syre & svalka!!
På Torsdag åker vi till Västerås på vår årliga påhälsning hos min mans moster. Ska bli kul att träffa henne. Vi ska hälsa på "Sump-Hanna" oxå ( hon som spår i kaffe sump ).
Vi stannar där några dagar sen åker vi hem igen.
Sen på Tisdag nästa vecka får vi lille Harley. Systers hund som vi ska passa en vecka när de åker utomlands. Det ska bli kul att passa honom.
Min storasyster & systerdotter kom inom jobbet igår & hälsade på & va glad jag blev.
Behövs inte så mycket för att glädja någon annan..har ni tänkt på det..har ni tänkt på vad bara ett HEJ kan betyda?
Jag hade en äldre kvinna inne på jobbet igår som gjorde mig uppmärksam över det.
När hon skulle gå vänder hon sig om & säger
- Tack!
- Tack själv, svarar jag med ett leende
- Jag tror inte du förstår vad ditt leende & denna lilla pratstund betyder för mig, det kan gå flera dagar utan att nån säger ens Hej till mig, & du sa både Hej & pratade en stund med mig, svarade kvinnan.
Då blev jag så varm i hjärtat!!
Nä, nu ska jag gå & göra lite nytta!
Men va rädd om er & bara så ni vet
JAG HAR ER ALLA I MINA TANKAR
&
MITT HJÄRTA!!!
Kram

20 kommentarer:

  1. Tjingeling vännen !
    Du verkar ha det fullt upp i värmen :)
    Trist att din kropp inte tycker om den bara :(
    Här är det också fullt upp med att ha semester o turer landet runt :)
    Ha det gott !

    SvaraRadera
  2. Hej vännen !!
    Jag säger oxå bläää till denna värmen ! *smile*
    Jättejobbigt !!
    Vilka duktiga "killar" du har som jobbar med er hall i denna värmen !
    Ha en trevlig resa !!
    Kraaam , Helen :0)

    SvaraRadera
  3. Spå sig i sump! Vad kul det låter!! Har du gjort det innan?? Igår var jag hos din syster och gjorde healing. Kände kite rysningar i kroppen under tiden hon gjorde den. Sen efteråt när hon var klar fick jag jätteont i kroppen och det kändes som man hade blivit överkörd. Det släppte som tur var. Senare på kvällen var jag helt slut, så jag gick till sängs klockan 21. JÄTTETIDIGT!!! Men var helt trött i kroppen! Men det var skönt! Din syster var jättegullig och vi pratade en bra stund. Har bokat en ny tid så hon kommer få göra några behandlingar på mig. Ha nu en bra dag! Kram kram

    SvaraRadera
  4. äntligen får man höra nåt ifrån dig :) tack för din fina hälsning på min blogg. jag mår bara fint :) har lite problem med ryggen.. IGEN.. den kom tillbaka och började böka för mig. det tycker jag inte om. ja snart är det dags för malung :) Ska bli så härligt och roligt. samtidigt är jag nervös ;) hihi. KRAM <3 <3

    SvaraRadera
  5. jadu vännen, denna värmen är inte en rolig vän. Nu har jag blivit förkyld oxå så det känns ännu jobbigare. Många gånger säger man ju att den personen har valt fel jobb. Det har uppenbarligen INTE du gjort. Helt underbart att du får höra så fina saker, då måste det ge ännu mer att jobba med det du älskar.

    kramkram

    SvaraRadera
  6. Hej! Hoppas du inte försmäktar i värmen... Jag tål ju både sol och värme och mår faktiskt bra i kroppen av det så jag är rätt nöjd. Men svetten rinner... Det är jobbigt att man är dyngsur hela tiden... Nu ska jag in i duschen för att svalka mig en aning! Ha det bäst och sköt om dig ordentligt!

    SvaraRadera
  7. Jag skickar en liten hälsning till Dig Tina. Här är så varmt så jag vet inte va jag ska ta mig till. Mår jättedåligt av denna hemska värme. Jag vill ha regn!!!! Svetten bara rinner av mig fast jag sitter stilla. Ha det så bra du kan i värmen Jag förstår Dig om Du inte mår så bra just nu om Du har lika varmt som det är här hos mig.
    Kram Kram
    Margit(maxelonia)

    SvaraRadera
  8. Vad jobbigt att du samlar på dig så mycket vätska..
    Här åskade det för en stund sedan och det kom en skur men inte blev luften bättre för det, varmt och klibbigt som bara den.. Men jag gillar ju det ändå men tänker på dig som inte mår lika bra i värmen..

    Jag mår jättebra och jag har nu semester i tre veckor, så skönt.. I morron skall jag till Ullared tillsammans med min dotter och två av hennes kompisar..

    Härligt att det uppskattas med ett hej och en liten pratstund men samtidigt lite tragiskt att det skall vara så för damen :-(

    Ha nu en bra dag och vecka och hoppas du kom till din kompis..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  9. hej!
    tack för titten hos mig. Kan tänka mig att det är jobbigt för dig i denna värme. Jag klarar av den tack vare Ac i bilen och att vi varit vid havet där svalkar det skönt, men bada det har jag inte gjort, mer än fötterna då förstås. ha det bra! Maja

    SvaraRadera
  10. Hallå! Tack söta jag mår bra med hettan är inte kul nu behöver vi regn! HUR mår du?? Tack gulliga, nu är det mycket stryka på hahh hoppas ni inte tröttnar. Enligt beskrivningen så ska det klara tvätt också, jag vet inte mera en det. har inte provat själv men som sagt beskrivningen säger att det ska klara det så jag litar på den. Nix är inte ledig och har säkert ingen semester alls i år. Praktikanter har ju inte det. Men vi får se om han kan ge mig liiite ledigt kanske. Ha det bra i värmen kära du vi hörs kram

    SvaraRadera
  11. Här är något svalare nu... Men fy sjutton vad man far illa när det är så fuktigt i luften... UffeHund blev sjuk inatt och hann inte varken säga ifrån eller gå ut. Och strömavbrott var det. Du kan ju föreställa dig vilken cirkus :-)! Klockan fem på morgonen...
    Hoppas att det blir lite svalare hos dig så att du mår bättre!
    Tänker på dig!!!
    Kramen!

    SvaraRadera
  12. Mycket trevligt att läsa din blogg! Blev ett bra avslut på en för mig sen sommarkväll...
    Ha det nu fortsatt gott! /SA

    SvaraRadera
  13. Hej Tina
    Tänk så lite som betyder så mycket. Som den äldre damen tex. Jag försöker också alltid prata en stund med mina äldre grannar. En farbror som är 93 pratar bara om sina sjukdomar men låt honom göra det då tänker jag :O)
    Sköt om dig
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  14. Åh vilken underbar kvinna. Sånt är så kul att höra. Fast du är ju så underbar så inte svårt att förstå att den kvinnan var väldigt tacksam =)
    Jo jag bytte blogg, skrev ett inlägg om varför. Men det handlade lite om att jag har fått massa vänner på facebook i form av arbetskamrater och annat där jag kände att dom fick reda på lite FÖR mycket om mig. Sen så skrev jag en del jobbiga saker och jag var rädd för att dom skulle se mig som bara den där tjuriga och negativa och inte den där spralliga och positiva som jag är IRL. Men ja jag, än så länge så trivs jag och den nya bloggen bra ihop =)
    Hoppas du får en bra dag trots värmen.
    Massa kramar och kärlek//Maria

    SvaraRadera
  15. Hoppas att det svalkar mer i dina trakter. Här i Norrland är det sol värme (och jag som är soldyrkare njuter). Men jag tänkter på dig och andra som faktiskt uppriktigt mår dåligt av hettan. Hoppas verkligen att det går åt rätt håll.

    Vad härligt att höra om mötet med kvinnan. Tänk så lätt det är egentligen: några vänliga ord och ett leende! Ska tänka på det lite extra idag :)

    Önskar dig en sval och underbar dag. Kram!!!

    SvaraRadera
  16. Ja tänk vad vänliga små ord o en leende kan göra!! Det är underbart. Dessutom blir man vackrare om man ler ofta, de e sant.
    Ja stadsbor de blir alltid lite mer förvirrade än de på landsbygden när stömmen försvinner. Bor man utanför händer de ju betydligt oftare.
    Läste ett roligt klipp en gång från en tidning som hade 1 fråga till fem. Där frågande dom just om man var orolig för att bli strömlös, tror de var när Gudrun häjat. Då svarade en tjej. Nej jag är inte så orolig jag bor ju i city...hon trodde nog de var 100% riskfritt då. Hoppas Ni får en trevlig o bra resa i morgon till moster. VAr rädd om dig.
    Kramiz Anki N

    SvaraRadera
  17. Hej vännen!
    Hur har du det i värmen? Själv börjar jag faktiskt längta efter lite regn och åska. Vore skönt eftersom det skulle fräscha upp luften lite. Nu orkar man ju knappt göra något. Samtidigt vågar man knappt säga så... vi ska ju snart åka till Gotland och då vill man ju inte att det ska regna... som det brukar :-(
    Önskar dig en fin kväll.
    Kram från
    Eva

    SvaraRadera
  18. Hej Tina
    Vill in och önska dej mysiga dagar, fast du har det jobbigt.
    Tur att du har så många vänner, som besöker dej, och ni kan ha riktigt trevligt i all bedrövelse.

    Vi ska nu göra en resa, över till Norge, kommer ut i Dalarna, sen har vi några till platser som ska besökas. Blir en trevlig resa.

    Ha det gott med alla dina vänner, blir kul att "höra" vad hon spår i sumpen den här gången.

    Många Kramar
    /Maggan

    SvaraRadera
  19. Jag tänker på dig!
    Hoppas du har det bra på din semester, det är du värd!
    Kramar

    SvaraRadera
  20. *saknar dig och undrar hur du mår*

    Kramkram

    SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails