torsdag 23 september 2010

vad hände med mitt inlägg??..nåväl, nu skrev jag ett nytt =)

Vad hände??
Jag skrev ett inlägg igårkväll Men nu är det borta?!...fniss..
Datorns värld alltså!!!
Nåväl, jag hoppas att ni alla mår bra!
Jag kämpar på i vanlig ordning =)
Har funderingar på detta med att säga en sak & göra en annan...
Känns som att många tycker det är helt ok..men för mig växer bara osäkerheten & besvikelsen när det händer.
min tillit till personer som ständigt gör så, försvagas & jag tycker inte om det.
Det förstör så mycket.

Jag vill kunna känna tillit till de som jag bjuder in i mitt liv.
Jag vill kunna känna mig säker på att de inte gör mig illa el försvaga mig.
I vissa situationer vet jag knappt om det är mina "hjärnspöken" som spelar mig ett spratt eller om vissa människor i min närhet VERKLIGEN förvirrar mig med sina dubbla budskap.
Känner mig förnärvarande ganska förvirrad.
Jag accepterar att jag kan inte vara älskad av alla & att jag inte kan älska alla... men kan man inte bara acceptera varandras olikheter & kanske lära sig nått av det?
Jag har lärt mig något så viktigt under en tid.. att stå upp för mig själv. Att stå för min åsikt & ge svar direkt & inte dra ut på det eller undvika ämnet...

Tillit till de som finns runt mig är så oerhört viktigt för mig ( det är det nog för alla ), men ibland upplever jag att det inte finns bland vissa av mina nära.
Att jag får en vetskap & nån annan en helt annan.
Känns ibland som jag bara är överflödig & inte värd att få reda på vad som gäller... Låter kanske allvarligare än det är..fniss... men i vissa situationer kan det vara riktigt sårande.
Vissa saker som jag anser att JAG & ingen annan har med att göra, som sen visar sig att det är många andra som oxå fått veta.. det KAN vara förvirrande & sårande.

Jag orkar inte gå & vänta på att någon ska hjälpa mig med saker. Jag blir trött på att människor inte själva kan förstå att en sak som för dem inte är så viktigt, kan vara väldigt viktig för nån annan. Jag är less på att behöva gå & vänta på att någon annan, som egentligen har den förmågan att göra detta för mig & som jag påpekat & fått löften om att få hjälp, ska vakna & inse hur viktigt det är för MIG... nu får det räcka & jag tar hand om det själv.
Jag är så tacksam över min familj som finns där för mig i vått & torrt. Det känns som jag ÄNTLIGEN vet vilka jag kan lita på & det känns befriande.
Samtidigt väldigt sorgligt att få reda på att det finns människor jag anförtrott mig åt, men som inte tagit mig på allvar utan berättar vidare... & alla vet väl hur en sak kan förändras när det går från mun till mun.. =) men det är befriande att veta.
Nu kan jag ju ta beslutet att INTE berätta så mycket för dem.
Idag ska jag träffa en underbar vän! Hon tycker om mig för den jag är & dömmer inte mig eller någon annan!
Hon är en av de få jag känner som inte har dömmande.
Pyret är en fantastisk vän med stort hjärta. Hon är en väldigt nära vän som betyder mycket för mig & som funnits vid min sida när jag mått dåligt eller behövt ärliga svar!!
Ska bli skönt att få förmiddagen med henne.
Sen bär det av till jobbet!
Tack kära fina vänner för att ni finns här för mig & stöttar mig.
( Ni vet vilka ni är =)
All kärlek & tacksamhet till er!
Tina


10 kommentarer:

 1. Hej hej! Ja, det är inte kul med människor som inte är ärliga och som man inte kan lita på till 100%. Är ju själv ganska så blåögd ibland och vill liksom tro gott om alla. Men det går inte alltid att göra! Hoppas du får en underbar dag ändå! Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan gulliga du .Kikar in och önskar dej en underbar dag.Ha det gott rara du Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Usch vad trist det är när man inte kan lita på människor, speciellt när man anförtrott sig till dem och litat på dem. hoppas du får en fin fm med din vän.
  Tack för din kommentar, jag älskar det mesta inom textil, sy, sticka och virka bl.a. det är mitt andningshål när jag inte orkar annat. hoppas bara mina händer håller ihop. ha en bra dag <3

  SvaraRadera
 4. Hejsan !
  Ja , visst önskar man många gånger att livet vore "enklare", eller hur ?
  En ganska rolig sak jag läste i en bok en gång , är att dom på "andra sidan" ibland kallar jorden för "träsket" , för att det är så otroligt "tröga" energier här . Där stod oxå att dom som väljer jordeliv tillhör "eliten" eftersom det är så svårt att leva här, med både fysiska och mentala blockeringar.
  Så när jag har mina svackor , brukar jag trösta mig med att jag tillhör "eliten" ! He , he !! ( ja , lite humor skadar ju inte ! :0)
  Ha en fin dag ! Kram , Helen

  SvaraRadera
 5. Det har jag oxå lärt mig, att sortera informationen. Förr pratade jag med allt och alla om allting, men sen jag gick med i 12-stegsprogrammen har jag dämpat mig otroligt mycket, och det trivs jag med. Jag har "bara" en riktig vän som alltid finns där för mig och det är min syster. Jag har haft en till, men hon är rätt osynlig just nu.

  kramkram

  SvaraRadera
 6. tjosan lilla du. nu kommer jag inom och kollar hur dumår.
  för det är ju en härlig höstdag i dag.
  med många härliga solstrimmor.
  som letar sig fram lite överallt.
  hoppas din dag blir underbar och att alla är trevliga och snälla mot dig.
  du kan få låna Boss annars.
  så skäller han ut dom och kanske även tjuvnyper dom lite om dom är dumma.
  ha det gott kramizar och pusseluringar Lalla

  SvaraRadera
 7. asså jag vet faktiskt inte ens själv vad som hände.
  Kan förklara mer sen när vi träffas<3

  kram <3

  SvaraRadera
 8. Hej Tina! Det Är inte roligt det där när man inte kan lita på andra utan man känner att man måste vara tyst och inte säga något alls. Men Du ska veta det Tina att Du är en toppentjej som orkar stödja och hjälpa andra trots Din sjukdom. Jag tror att jag skrivit det tidigare med risk för upprepning att Du har stöttat mig till tusen med dina ord. TACK TINA.
  Kram
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 9. Förstår dej så väl, har själv blivit så besviken på en så kallad vän eller arbetskamrat.
  Det känns som tillit bara pyser iväg och där står jag och fattar ingenting, bara tom, tom.

  Det glädjer mej att du skriver, nu får det vara nog, starkt och kärleksfullt till dej själv, det är du som räknas, känn vilken kraft du har inom dej, kärlekens kraft. Jag tycker att du är så full av en massa kärlek som jag längtar efter att få träffa dig och lära känna dej. DU är så viktig för så många men speciellt för ditt egna hjärta, älskade Tina.
  Kram Min Änglavän

  SvaraRadera
 10. Åh, jag vet hur ont det gör när man blir besviken på någon man litat på... Men man får försöka vara försiktig med vem man anförtror sig till, det har jag lärt mig. Och då ska man nog gå på magkänslan. Inte det andra säger alltså, utan det man själv KÄNNER. Kroppen brukar inte ljuga :-)
  Men, kan det vara så också att du är för snäll och inte sätter gränser? Att du kanske inte säger ifrån när andra bär sig illa åt mot dig?
  Jag har nämligen själv haft lite problem med den biten, men jag har blivit bättre ;-)
  Du ska veta att jag önskar dig allt gott, för jag har förstått vilket varmt hjärta du har.
  Stor kram från
  Eva

  SvaraRadera

*♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*Tack alla fina stjärnor som så starkt lyser upp mitt liv, för att ni lämnar en liten hälsning till mig! Det gör mig glad! Varmt välkommen tillbaka! Kram Tina *♥**.¸☆.**♥*´•.¸¸❤¸¸.•☆*♥*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails